Na va. Patarimo norėčiau ir aš, ar reikia keisti tokią auklę.
Mums reikalinga valandinė auklė. Šiuo metu turime žmogų, kuris ateidinėja vos virš mėnesio laiko. Buvom sutarę, jog mėnuo laiko kaip ir bandomasis. Per nepilnas tris savaites auklė septynis (!) kartus ateiti negalėjo. Bet visi kartai buvo su
labai priežastimis

(nors, kad ir kaip galvoju, jokiam darbe neįsivaizduoju, kaip būtų galima atsiprašyti septynis kartus per nepilną mėnesį). Po šiandienos skambučio, kai tiesiai paklausiau, ar ji nori pas mus darbuotis (na, kai nuolat negali, man logiškai atrodo, kad žmogus tiesiog nenori tokio darbo), pasipiktinusiu pakeltu tonu man buvo atsakyta, jog ji irgi turi asmeninė gyvenimą, važiuoja į laidotuves, etc. Pasijaučiau kaip tikra išnaudotoja

.
Buvau susitarusi šį savaitgalį žiūrėti du festivalinius užsieniečių spektaklius, turėjau pakvietimus, bet deja... Ir kad reikės pažiūrti mergaitė ji žinojo iš anksto. ir kai rnkomės auklę, pabrėžtinai sakėm, jog bus taip, jog reikės vakarais ir savaitgaliais. Su viskuo sutiko.
Nenoriu daryti skubotų išvadų, bet ateityje bendravimo nelabai įsivaizduoju- juk negalėsiu pasitikėti tokiu žmogumi, tuolab, kad nuo rudens keliausiu darban, tad norėčiau, kad liktų tas pats žmogus saugoti dukrytės....
Patarkit, prašau.