QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 23, 20:28)
Laba diena, mergaitės,
šiandien gavau pirmąjį atsakymą. Darytas 21 c.d. (ciklas 29 d.): PROG - 3.13 ng/ml. Tai kaip suprantu O nebuvo?

Keistai, nes viską jaučiau... Ir šoną skaudėjo ir (.)(.) išsipūtė kaip balionai i padanges dairėsi...

Gal galit pakomentuoti?
Kadangi temos neseku, turbūt pasikartosiu, bet gal kam bus aktualu...

Visus tyrimus darausi poliklinikoj. Kainos perpus mažesnės! (pvz. testosteronas - 16 lt, kai tuo tarpu kitur - 30-40 lt, )

Tik minusas, kad labai ilgai atsakymų tenka laukti. Bet kam nėra baisiai skubu, manau galima pataupyti
SVEIKOS,
pas mane tas pats: skauda sonus, tempia, atrodo, duria ir pan. Viduriai issipute, ir taip kiekviena cikla, tikrai. O jau kelinti metai , pastangos pastoti bevaises. Jeigu vyktu pilnaverte Ovuliacija su stipria kiausialaste, buciau seniai patojus. Tai kam tuos sonus dar tampo?
kazkaip jau viskas beviltiska, matyt nieko is manu planu nebus.
Linkiu neuzsikrest mano nuotaika.
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 24, 02:59)
Aš kaip durnius su durelėm, grįžtu su savo PRG...

Dabar jau nebe tiek aktualu ar tikrai buvo O ar ne. Dabar jau klausimas rimtesnis: tai jeigu progesteronas pas mane žemas ne tik šį kartą, tai apnėštėt šansų ir nebuvo jokių?
Ir dar: radau savo prolaktino tyrima, darytą prieš pusmetį. Jis normoj. Ar jis gali taip greitai pasikeisti? Gal net nereikėjo kartoti?
Lalabamba,
as tik savo atveji su savuoju galiu palyginti,- pas mane irgi prl tyrimus skyre pusmecio laikotarpis. Abieju tyrimu rezultatai buvo beveik vienodi.
PRL nepakito. Manau, jei jo vaistais nemazinai, tai jis laikosi.
Papildyta:

Dar klausimas:
Ar tikrai taip, kad geriant bromokriptina, numusti prolaktina, gali nuo del
bromo nukristi progesteronas?
ir vel kliutis pastoti