QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 06, 22:17)
Sveikos mergaitės, hormonų audrų atblokštos,
aš jau po vizito pas
Kazanavičių. Kaip ir daugelis rašė: trumpas vizitas, lyriniai nukrypimai
(mano atveju tai buvo daina apie varnalėšas...)

Darė papildomus tyrimus, bet jų nevardinsiu kad jūsų neapkrauti

Įtarimas dėl PKS, nors nieko labai blogo jis ir ankstesniuose tyrimuose nematė...

Taigi pradedu Thybon 1/4 ir Bromkirptiną 1/4. Jeigu gerai atsimenu, tai abu rytais. Vyrui - Tribulus (maisto papildas sportininkams).
Šitas, kaip supratau, jo einamas produktas visiems pacientams vyrams...
Nepaklausiau jo vienintelio dalyko: abu juos galiu pradėti gerti tuoj pat? Ar reikia nuo pirmos ciklo dienos?
Primink, koks tavo PRL?
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 22:31)
Nu va kaip idomiai

as kartosiu dar PRL tyrima

Progesterona darysiuos, nes nesidarius dar tyrimo

Nera labai mazas gal cia

o O vyksta? ar neaisku? Man tai trbt PKS, ar PK, nes santykis FSH ir LH 1.29, bet dabartinis ginius dar tiesiai nepasake, tik buvo pasakius poliklinikoj gine pagal echoskopa. Tai O nevyksta tikriausiai kiekviena cikla, jei is viso vyksta
QUOTE(Giedramintė @ 2012 11 06, 23:01)
o kam nors yra taip buvę 12-14 ciklo dieną dominuojančio folio nėra, o PRG tyrimas labai geras

(prg
lyg rodo, kad O vyko, ciklas maždaug 32 dienos)
Papildyta:
Barbarise, m, mano vyrui vienas gydytojas dėl panašaus PRL kiekio irgi neskyrė vaistų, o kita visai rekomenduoja, sakė, kad po kelių savaičių, kai bus atlikti visi tyrimai, tikriausiai tą vaistuką gerti reikės (dar laukiame). Bromkriptinas pabrėžė tik prieš miegą (jei nenori, kad būtų šalutinių poveikių).
Cia tikrai tubtu daugiausiai nuo gydytojo priklauso, skiria ar ne vaistukus PRL mazinti...as sakau reik kada po kokio masaziuko, atsipalaidavus, geroj nuotaikoj nulekt PRL pakartot, idomu, ka rodytu