QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 10, 09:43)
Na va, as vakar po proceduros, is esmes esu tikrai patenkinta ir aplinkininiai gerai vertina

koks dziaugsmas ziureti ne i ta juoda galva - ir kur protas buvo tiek nusitamsinti
Pirmiausia iseme spalva mazdaug iki 6 tono, kadangi pas mane visi plaukai skirtingu dazu ir spalvu mate, tai issieme ne visai tolygiai.
Ir tada daze sokoladiniu atspalviu, tiksliai nepasakysiu numeriuko, bet 5 su kazkokiais skaiciais po tasko... 5.45 ar kazkas pan. Ai, daze su keune.
Ziurejom pagal palete, mano plaukai buvo 3 tono, tai vadinasi kokiais dviem tonais pasviesinom.. Tiesa, po pirmo dazymo plaukai nera visiskai tolygus, bet labai i akis nekrenta, nors dar sake pasiplaus ir kiek pasvieses. Uzsirasiau po 1,5 men dabar, dazysim dar karta, kad jau isgautume tolygia spalva... Ir dazysim lyg 6 tonu kazkokiu, kad neuztamsinti plaukuciu vel...
Palikau uz viska 230 Lt, kol kas neatrodo, kad plaukas butu nukentejes, sake neleisti jam pradeti sauseti ir luzineti, kaukes, aliejus deti ir turetu viskas gerai buti...
Bandysiu siek tiek veliau ir foto padaryti..
B.r.i.u.n.e.t.e, o tau is karto po proceduros tiek pakirpo galu ar veliau jau islindo tas pakenkimas? Nes man galus pakirpo vos kelis cm, lygesni, bet skirtumo, kad kirpti nesimato ir kol kas as ilgaplauke kaip ir buvau
Taip, man kirpo is karto. Mano plaukai savaime sausi, o dar tiesut tiesuteliai, tai issauseje galai dar labiau matomi. Dabar praejus beveik 2 menesiams po proceduros plaukai atsigavo, nors as negaliu pasakyti, kad atrode baisiai ar buvo sudeginti ir pan. Pasviesinus spalva buvo kiek sviesesne nei tavo dabartine, uzdazem panasia spalva kaip tavo dabartine. Bet as pati sau nepatikau tokia sviesi, tai pabandymui pries 2 savaites nudaziau beamoniakiais dazai vienu tonu tamsiai ir likau patenkinta, dabar reikia nueiti i kirpykla, kad parinktu panasia spalva is ilgalaikiu dazu
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2012 11 11, 13:03)
grazu, bet as vistiek manau kad neverta tokiu pinigu moket

Man is tokiu pat kaip jusu, su nuemeju gavos netgi sviesiau
na man nuemejes irgi nueme dar sviesiau, bet visgi nebuvau patenkinta rezultatu ir dziaugiuosi, kad nuejau atlikti sios proceduros pas specialyste

Beja, musu su aistuliaa atvejais nebuvo tikslo nuimti spalva iki kiek galima sviesesnes