Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

Merginos reikia Jusu patarimo ax.gif Daug daug metu buvau tamsaus sokolado atspalvio ir sove viena diena, kad noriu buti ryza blush2.gif Kirpykloje nuiminejom su spalvos nuemeju ir gavausi ryza, bet zinoma ne toks tonas, kokio norejau. Reikia keliu sviesinimu, kad pavyktu rolleyes.gif Dabar ziuriu i veidrodi ir mastau, kad man ta ryza visai netinka ir vel linkstu link dazymosi i sokolada blush2.gif
Tad nebezinau ka ir daryti, snd jau nusipirkau 2 pakuotes Schwartzkopf extrem Aufheller( na tipo, kaip ir plauku dazai nuimantys spalva, draugei su jais jau bandem viena karta nuimineti, nes jai buvo pabode juoda spalva lotuliukas.gif )
ir nezinau dabar ar bandyti ir dazyti tais sviesiais dazais ar ka cia daryti, nes labai bijau susigadinti plaukus, beto kiek supratau jei gausis(nors nemanau, nes pas mane tamsiai ryza dabar) sviesus, tai ant sviesiu jau sokoladu nenudazysiu, nes nesilaikys spalva? Ka jus darytumete? 4u.gif
Tokios spalvos tikejausi, bet vis labiau abejoju ar man tiks!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberta1985: 19 spalio 2012 - 17:18
Vis delto nusisviesinau!! blush2.gif esu su plaukais, o tai yra svarbiausiai, bet ryt begsiu i parduotuve pirkti rudo atspalvio lotuliukas.gif nu netinka man visiskai si ryza spalva schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Gal kas esate susidure ir galesite patarti. Taigi naturali esu blondine i pilkuma, 5 menesius daziau plaukus tamsiai ruda beveik juoda spalva, vakar isiminejo spalva kirpykloj ir daze rudais dazais, gavausi mazdaug tokia rudai ryza, ties saknim spalva i ryzuma o visi kiti plaukai rudi... http://www.google.lt...r:52,s:20,i:352 Nepatinka man si spalva o uz savaites vaziuoju i kelione ir norisi but graziai doh.gif , taigi ar galeciau po savaites uzsidazyti plaukus tokia spalva: http://www.google.lt...h...tx=51&ty=71 ar nenutamses vel plaukai? ir ar iseis tokia spalva kaip ant pakuotes?
Atsakyti
Sveikos, kaip man iš raudonplaukės atvirsti į blondinę? Jau netoli 8 metų dažau plaukus ryškiai raudonai. Nu man tai labai patinka, bet dabar jau pastebiu, kad plaukai susilpnėjo. Priežiūros daug jiems neskiriu, naudoju tiesiog šampūną ir balzamą, kai būnu geros nuotaikos palepinu aliejais. Pinigų tiek neturiu, kad vaikščioti į kirpyklas ir išiminėti spalvą, ar kažką tokio. Taigi domina ar galiu namų sąlygom paimti ir nudažyti šviesiai juos? Nenoriu peroksidinės spalvos. Nesigausiu "ryža"? Kažkada dažiau rudai tiesiai ant raudonos, tai puikiai gavosi viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(varinka @ 2012 09 17, 10:59)
Nu va, pagaliau nuemiau spalva, negalvojau, kad pasiseks TAIP gerai smile.gif Naudojau SALERM Color Remover ir apie ji vien geriausi atsiliepimai! Plaukai liko tokie, kaip pries procedura - minksti, svelnus, purus. Spalva nuemiau per viena karta, gavus sviesiai geltona, prie saknu net toks grazus sidabrinis atspalvis krito, o buvau copper red blonde (dazyta) pries pora savaiciu. Tai jau kai sugalvojau, kad sviesinsiu, per tas pora savaiciu nuskalbiau spalva ir dejau nuemeja smile.gif Spalva tolygiai nueme per viena karta, po to dejau Natural&Easy dazu 520 spalva (itin sviesi orchideja) ir finale sviesi, auksine blondine su balsvu atspalviu smile.gif Aisku, man taip lengvai gavosi dar ir del to, kad pries dazydama ryzai, as buvau blondine, tai ryza isbuvau kazkur nuo balandzio menesio iki dabar smile.gif

Atkeliu pasisakymma is kitos temos smile.gif Sitas nuemejas aie 30 lt kainuoja mirksiukas.gif Man jis irgi labai padejo,tik as is visai juodos nusisviesinau iki sviesiai rudos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 24, 01:41)
Sveikos, kaip man iš raudonplaukės atvirsti į blondinę? Jau netoli 8 metų dažau plaukus ryškiai raudonai. Nu man tai labai patinka, bet dabar jau pastebiu, kad plaukai susilpnėjo. Priežiūros daug jiems neskiriu, naudoju tiesiog  šampūną ir balzamą, kai būnu geros nuotaikos palepinu aliejais.

O jusu naturali plauku spalva sviesi? Jeigu nuolat dazysit plaukus sviesia spalva, jie dar labiau susilpnes, Sakot, jums si spalva patinka, tai gal reiktu ne spalva keisti, o labiau stiprinti plaukus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 24 spalio 2012 - 09:43
QUOTE(Karjeriste @ 2012 10 24, 09:42)
O jusu naturali  plauku spalva sviesi?  Jeigu nuolat dazysit plaukus sviesia spalva, jie dar labiau susilpnes, Sakot, jums si spalva patinka, tai gal reiktu ne spalva keisti, o labiau stiprinti plaukus g.gif

Aha, šviesūs mano plaukai, lietuvaitiški tokie į pilkumą truputį biggrin.gif o spalva truputį pabodo per tiek metų. Kuriam laikui pasikeist norėčiau manau. Dažyčiau arti natūralios spalvos, taigi nereiks taip dažnai dažyt jų, prie to paties jau dabar lepint pradėjau, kad sustiprint prieš dažymą. Tik smalsu ar galiu taip imt ir dažyt tiesiai ant raudonų plaukų šviesia spalva g.gif su ruda viskas be problemų buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 24 spalio 2012 - 10:46
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 24, 11:45)
Aha, šviesūs mano plaukai, lietuvaitiški tokie į pilkumą truputį  biggrin.gif  o spalva truputį pabodo per tiek metų. Kuriam laikui pasikeist norėčiau manau. Dažyčiau arti natūralios spalvos, taigi nereiks taip dažnai dažyt jų, prie to paties jau dabar lepint pradėjau, kad sustiprint prieš dažymą. Tik smalsu ar galiu taip imt ir dažyt tiesiai ant raudonų plaukų šviesia spalva  g.gif  su ruda viskas be problemų buvo.

gausis ryza spalva, raudona pigmenta labai sunku panaikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 24, 10:50)
gausis ryza spalva, raudona pigmenta labai sunku panaikinti smile.gif

Pas mane jau apiblukę plaukai truputį ir šaknys vos paaugusios, nes dažiau prieš gerą mėnesį, jei neseniau. O raudoni greit blunka. Sutinku, kad sunku panaikinti pigmentą, bet kažkada ant tokios pačios būklės plaukų dažiau netamsiai ruda, tai nebuvo nieko ryžo, puikiai užsidažė, tik kai ta ruda apibluko gal vos vos pradėjo ryži lįst, bet būčiau dar uždažius tai būtų geriau buvę manau, tik tada vėl raudona uždažiau lotuliukas.gif tai net nežinau, gal rizikuot ir pabandyt uždažyt. Nebaisu man ryžai pabūt biggrin.gif gal po sekančio dažymo tada jau turėčiau norimą spalvą g.gif
Atsakyti
Pumpum, dazet tamsesne spalva, todel ir uzdaze, su sviesesne spalva taip nesigaus. Na aisku dazai dazams nelygu, gal ten peroksidas 12% bus santykiu 1:1.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 24, 11:35)
Pumpum, dazet tamsesne spalva, todel ir uzdaze, su sviesesne spalva taip nesigaus. Na aisku dazai dazams nelygu, gal ten peroksidas 12% bus santykiu 1:1.

Aš norėčiau panašios spalvos manau smile.gif
http://fansiter.com/...pl57437_021.jpg
Iš pirmo karto turbūt neišgausiu. Na bet manau pabandysiu surizikuot ir pabūsiu ryža jei ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2012 09 10, 17:34)
pasirodau kaip keitėsi mano plaukų spalva wink.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridedu dar pasikeitimų. Galutinė mano plaukai šviesūs visai smile.gif ir nurėžiau neblogai. Tiesiog nusobodo ilgi plaukai. O kadangi maniškiai greit auga, po metų jie vėl bus tokio pat ilgio smile.gif p.s. necituokit.
user posted image
user posted image

QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 21, 12:21)
mejja, nesigailit? 4u.gif Toks vaizdas, kad plaukuciai tai tikrai gerokai suplonejo unsure.gif

Nesigailiu smile.gif ne, jie visiškai nesuplonėjo, tiesiog paskutinėje nuotraukoje buvo kątik po kirpyklos - ištiesinti.
Atsakyti