Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkimas Rusijos internetinėse parduotuvėse

Ar kas nors perkate Rusijos interneto parduotuvėse? Bandžiau prisirišti prie Yandex Dengi. Bet per Lietuvos bankąNord'a ir su kortele mastercard man nepavyko. O su Pay Pal ten neatsiskaitysi.
Atsakyti
Panos, gal kas nors perkate Rusijos interneto parduotuvėse? Kas ten gero yra? Kiek siuntimas kainuoja/?
Atsakyti
Mane taip pat domina,gal kas bandėte pirkti ozon.ru? Kaip ten ar įmanoma? labai norėčiau kelių knygučių 4u.gif
Atsakyti
aš irgi noriu ką nors nusipirkti iš Rusijos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va kiek musu daug. clap.gif Nejaugi niekas nepirko Rusijoje? gathering.gif
Atsakyti
Gal kas vežat prekes iš RUS? Konkrečiai iš Maskvos?
Atsakyti
Apsidziaugiau, kad radau tokia temute, bet tik informacijos visai cia dar nera. verysad.gif Labai noriu isigyti kokteiline suknele is RUS internetiniu parduotuviu, bet sunku rasti tokia, kad siustu uz Rusijos ribu. Tik va toki linka idedu, gal kam pravers. Sukneles +vestuvines sukneles. Siuncia i uzsieni http://www.jjshouse.com/ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 02 kovo 2013 - 00:26
kaip tik truko tokiso temos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuliek @ 2013 01 11, 13:57)
Mane taip pat domina,gal kas bandėte pirkti ozon.ru? Kaip ten ar įmanoma? labai norėčiau kelių knygučių  4u.gif

Pirkti imanoma, tik siuntimas brangus i LT, o dar ir mokescius tikriausiai tektu sumoket. Esu pirkusi su lietuviska kortele,bet Rusijos adresu

QUOTE(CarpeDiem @ 2013 03 02, 01:23)
Apsidziaugiau, kad radau tokia temute, bet tik informacijos visai cia dar nera.  verysad.gif Labai noriu isigyti kokteiline suknele is RUS internetiniu parduotuviu, bet sunku rasti tokia, kad siustu uz Rusijos ribu. Tik va toki linka idedu, gal kam pravers. Sukneles +vestuvines sukneles. Siuncia i uzsieni http://www.jjshouse.com/ru/

Parduoruve su Rusija neturi nieko bendro biggrin.gif Kinieciai cia
Atsakyti
Sveikos merginos, ieskau galinciu uzsakyti kvepalus is Rusijos. Aciu.
Atsakyti
mergaites padekite parsisiusti is sios parduotuves
ruta.ru 4u.gif
Atsakyti