Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 29 tema

QUOTE(Apsė @ 2012 08 28, 19:25)
papaskokit, kokias ekskursijas imat budami Turkijoje, be Pamukales  rolleyes.gif Mes busim Marmaryje, noretumem pasiimt kokia išvyką jachta, ale nežinau kas geriau ir įdomiau  ax.gif

Vienareiksmiskai jachta, pamukale visiskai nepatiko, o jachta super
Papildyta:
QUOTE(laurabajorai @ 2012 08 28, 23:36)
Sveikos,

planuojame vaziuoti i turkija spalio pradzioje 10-13 nakvyniu butinai 5 zv. liuks arba aukstesnes nei vidutines klases viesbuti. 2 suauge + 2 maziukai vaikai.
bet kainos siemet tikrai ispudingos. gal kas nors turi ziniu ar bus paskutine minute? zinau, kad dazniausiai paskutie minute buna 7 nakvynems, bet gal kas turite patirties ir su ilgesnes trukmes paskutine minute?
ziurejome kelione per vokietija, tai irgi nieko daug nesusitaupo.
gal kas gali patarti per kur butu pigiau i turkija nuskristi?

is anksto dekoju.

Vieni perka per lenkus kiti per latvius. Bet as manau jau spalio menesi keliones i Turkija buna pacios pigiausios 4u.gif
Atsakyti
O ka butu galima nuveikti savarankiskai bunant Kemere? Kokios ekskursijos vertos demesio ir pinigeliu? sunglasses2.gif

Dar klausimas... dviraciai, ar is viso tokia transporto priemone ten galima issinuomoti?
bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(guoda-paguoda @ 2012 08 29, 12:54)
O ka butu galima nuveikti savarankiskai bunant Kemere? Kokios ekskursijos vertos demesio ir pinigeliu? sunglasses2.gif

Dar klausimas... dviraciai, ar is viso tokia transporto priemone ten galima issinuomoti? 
bicycle.gif

Motoroleriu nuoma pas juos populiaresne, dabar ant bangos dar segway Kemere. Dviraciu nuomos nemaciau, bet specialiai ir neziurejau.

Ekskursija mano mylimiausia Demre-Myra-Kekova. Grazus vaizdas pro autobuso langa iki prieplaukos vaziuojant, pasiplaukiojimas jachta su graziais vaizdais ir plius truputis istorijos. Viskas viename:)

Atsakyti
Neseniai išgirdau apie bent man anksčiau negirdėtą ekskursiją iš Kemero. Veža, kaip suprantu iki Kas, o ten jau keltu į Meis (Graikija) salą. Nuotraukose pasirodė labai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 29, 13:28)
Neseniai išgirdau apie bent man anksčiau negirdėtą ekskursiją iš Kemero. Veža, kaip suprantu iki Kas, o ten jau keltu į Meis (Graikija) salą. Nuotraukose pasirodė labai gražu  ax.gif

Taip,nuo siu metu turi Novaturas sita ekskursija pirmadieniais smile.gif Grazu Meis'e ypac wub.gif
Atsakyti
[quote=-Jzh-,2012 08 29, 14:01]
Motoroleriu nuoma pas juos populiaresne, dabar ant bangos dar segway Kemere. Dviraciu nuomos nemaciau, bet specialiai ir neziurejau.

Ech, nuliūdinot dėl dviračių nuomos. Bijau aš to motorolerio, dar sprandą nusisuksiu, kaip vos Smurka nenusisuko bijau.gif
Atsakyti
Demesio del grupinis pasiulymu i Turkija

nezinau,kiek pasitvirtinusi info,kiek ne,bet rasyta verslo ziniose.Paskaitykit
antrasate tokia" Lenkai lietuviams pardavė kelionių neturėdami lėktuvo"
stai cia
rasoma apie analogiska apkcija,kuri buvo ismesta rugsejo 26ai dienai berods.Vezejas tas pats kaip suprantu.
norint visa str perskaityti cia reikia registruotis,bet as sugebejau ir taip izlibinti
skaityti cia

pati ieskojau keliones i turkija,tai susigundzius buvau,bet pagooglinus va ka ismete,tai tiesiog pasidalinu.butu smagu,jei kas susidures pakomentuotu,patvirtintu,paneigtu..

Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 08 29, 13:01)

Ekskursija mano mylimiausia Demre-Myra-Kekova. Grazus vaizdas pro autobuso langa iki prieplaukos vaziuojant, pasiplaukiojimas jachta su graziais vaizdais ir plius truputis istorijos. Viskas viename:)

gaila del dviraciu...
o jus perkate keliones is vietiniu?

Atsakyti
QUOTE(guoda-paguoda @ 2012 08 30, 08:28)
o jus perkate keliones is vietiniu?

Kai dar buvau turiste ir viskas buvo neaplankyta, tik kelis kartus esu pirkusi is Novaturo,visus likusius is vietiniu kelioniu agenturu - Sankay, Ginza travel, maxwell (nezinau ar teisingai uzrasiau pavadinima) pagrinde. Nesu nusivylus ekskursiju kokybe, tiesa jos buna rusu, anglu kalbom, is Novaturo perkant privalumas yra lietuviu kalba, jei kieno vaikai ar patys nesupranta kitom kalbom. Nekalbu tik apie raftinga, jo nesu bandzius, negaliu garantuot kaip ten su juo lyginant su Novaturu ar Tez'ais.
Atsakyti
Sveikos keliautojos smile.gif 4u.gif

Gal kas planuojate rugsėjį skristi į Turkiją per Itaka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2012 08 30, 11:21)
Sveikos keliautojos smile.gif  4u.gif

Gal kas planuojate rugsėjį skristi į Turkiją per Itaka?  smile.gif

mes skrendam 09.05-09.13 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 08 30, 10:19)
Kai dar buvau turiste ir viskas buvo neaplankyta, tik kelis kartus esu pirkusi is Novaturo,visus likusius is vietiniu kelioniu agenturu - Sankay,  Ginza travel, maxwell (nezinau ar teisingai uzrasiau pavadinima) pagrinde. Nesu nusivylus ekskursiju kokybe, tiesa jos buna rusu, anglu kalbom, is Novaturo perkant privalumas yra lietuviu kalba, jei kieno vaikai ar patys nesupranta kitom kalbom. Nekalbu tik apie raftinga, jo nesu bandzius, negaliu garantuot kaip ten su juo lyginant su Novaturu ar Tez'ais.

Is teztour pirkom Pamukale tai buvo rusu kalboj
Atsakyti