Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 29 tema

QUOTE(KRV @ 2012 11 08, 10:48)
Gal kas esat atostogavę Turkijoje viešbutyje Mukarnas? Kokie likom įspūdžiai? Labai jau giria agentūroje g.gif

Tiesa pasakius man vakar irgi agentura gire si viesbuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 11 08, 20:42)
Tiesa pasakius man vakar irgi agentura gire si viesbuti biggrin.gif

Neatsilaikėm pagyroms, važiuosim bigsmile.gif Kažkodėl ypač vaikams patiko, matyt tie vandens kalneliai sužavėjo.
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2012 11 08, 09:48)
Gal kas esat atostogavę Turkijoje viešbutyje Mukarnas? Kokie likom įspūdžiai? Labai jau giria agentūroje g.gif

esame ten buve.
Turkijoje esame buve 6 kartus. Sis viesbutis daugiau ekonominis 5*. Taciau mums visko uzteko ir gana gerai praleidome laika. Ar vaziuociau antra kartai i ji, tai priklausytu nuo kainos.

Dar vienas dalykas apie si viesbuti ar vaziuosite su mazais vaikais. Is karto noriu ispeti, kad pakrante akmenys ir is karto jura labai staigiai gyleja. Kadangi, mano vaikai nemazi, tai mes eidavom ant tiltelio ir nuo jo sokdavome i jura. Tos lietuviu seimos, kurios buvo su mazais vaikais sio viesbucio papludimiu buvo labai nepatenkintos...

Vandens kalneliai, tai daugiau didesniems vaikams. Minusas, kad nebuvo ant ko ciuozti, bet buvo galima nusipirkti ar pasiimti savo. Tie kalneliai ypatingi- kai ruskiai vyrai pasileisdavo ciuozti, kai kurie budavo su sortais, o kai nuciuozdavo, tai is sortu tapdavo stringai lotuliukas.gif Nors mano dukra labai megsta kalnelius, bet sie kalneliai, ja jau buvo pradeje nervinti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monet: 08 lapkričio 2012 - 20:09
QUOTE(KRV @ 2012 11 08, 09:48)

jis yra tarp dvieju delphinu: deluxe ir botaniko, kiek zinau labai megstamas rusu, ten ju daugiausiai. visa kita-ok
Atsakyti
KVR, jei ne paslaptis kada vaziuojate, kuriam laikui ir uz kiek? blush2.gif

Monet, o tas staigus gilumas g.gif Mano vaikams 9, 5 ir 4 metai. Koks tas staigus, visai staigus??? g.gif

Kadangi mes pries rusus nieko neturim, o rusiska muzika mus veza, tai mums labai patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 11 08, 19:40)
Monet, o tas staigus gilumas g.gif  Mano vaikams 9, 5 ir 4 metai. Koks tas staigus, visai staigus??? g.gif

O Jūs juk buvote Delphin Botanike..ar aš klystu rolleyes.gif taigi ten toks pats krantas turėtų būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Agente sake kad nuo lapkricio 9 d paleis ir Teztur isankstinius pardavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 11 08, 21:40)
KVR, jei ne paslaptis kada vaziuojate, kuriam laikui ir uz kiek? blush2.gif

Monet, o tas staigus gilumas g.gif  Mano vaikams 9, 5 ir 4 metai. Koks tas staigus, visai staigus??? g.gif

Kadangi mes pries rusus nieko neturim, o rusiska muzika mus veza, tai mums labai patiktu rolleyes.gif

Mus rusiška muzika irgi veža, tai tik pliusas bigsmile.gif dėl to jūros gilėjimo, tai vaikams baseinai pirmoje vietoje, o nuėjus išsimaudyti į jūrą vis tiek akių nuo vaikų nenuleidi.
Mes važiuojam 05.31, 13 nakvynių, 2 suaugę ir 2 vaikai( tada jau bus 8 ir 14 metų), tai suderinom 10500lt, na daug, bet keturiese, oi dabar taupysim doh.gif
Atsakyti
Rasiau i Tez tour, tik gruodi planuoja pradeti isankstinius vasaros kelioniu ispardavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 08, 22:16)
O Jūs juk buvote Delphin Botanike..ar aš klystu rolleyes.gif taigi ten toks pats krantas turėtų būti mirksiukas.gif

Buvom, be gilejancio kranto nebuvo g.gif

Ech Botanikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 09 lapkričio 2012 - 19:00
QUOTE(SuperBaba @ 2012 11 09, 17:59)
Buvom, be gilejancio kranto nebuvo g.gif

Ech Botanikas wub.gif  wub.gif  wub.gif

man krantas tose vietose pakankamai gilėja rolleyes.gif ir tie akmenukai tokie nebuvo malonus schmoll.gif aš maudžiausi nuo tiltelio,o štai vaikai tik baseinuose mirko,užteko keletos kartų įbristi į jūra nepatiko nei krantas,nei tie akmenukai.Nors štai Kemere akmenukai visai tiko,matyt ten kiek kitokie ir ne taip stipriai gilėjo,tai dukra iš jūros neišlįsdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 09, 20:40)
man krantas tose vietose pakankamai gilėja rolleyes.gif ir tie akmenukai tokie nebuvo malonus schmoll.gif aš maudžiausi nuo tiltelio,o štai vaikai tik baseinuose mirko,užteko keletos kartų įbristi į jūra nepatiko nei krantas,nei tie akmenukai.Nors štai Kemere akmenukai visai tiko,matyt ten kiek kitokie ir ne taip stipriai gilėjo,tai dukra iš jūros neišlįsdavo  thumbup.gif

Dabar vyro uzklausiau, is tiesu gileja, o as ir neprisimenu smile.gif Na reiskias viskas ok buvo, nes tada vaikai tik juroje galima sakyti ir maudesi smile.gif
O akmenukai taip, juos as atsimenu. Be tapkiu nelabai malonu, su tampek i jura eidavome, vaikai su croksais smile.gif Tas irgi netrugde biggrin.gif
Atsakyti