Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(margaritav @ 2014 07 17, 20:29)

  Mums patiko pietauti ir vakarieniauti kavinėje "Mūza", netoli "Auksinių kopų". Ji netoli jūros. Ten yra vaikų žaidimų aikštelė (kam aktualu), maistas skanus, kainos normalios.



drinks_cheers.gif Ir muziką ten leidžia visai vykusią. "Mūzoje" lankomės keletą metų ir ji vis gerėja -visom prasmėm. Pasirūpinta įvairaus amžiaus vaikų pramogom kieme, privežta jūros smėliuko, aptarnavimas puikus, maistas skanus.
Atsakyti
Mielosios, gal pagelbetumete del nakvynes paieskos, nes jau galva sukasi nuo internetiniu vaizdeliu, skundu ir galvojimo doh.gif Vaziuosime pirma karta i Sventaja rolleyes.gif
Noretumeme namuko, kad vakare butu kur saslyku pasikepti, geriau butu nelabai toli nuo juros, smagiau butu, jei tulikas butu salia arba namelyje, bet tiktu ir netoliese, kad tik butu padorus smile.gif finansai riboti, mazdaug 40Lt zmogui rolleyes.gif Gal kazka parekomenduoti galetumete is savo patirties? arba siuos pakomentuoti variantus:
Kazin kaip nameliai pas Gecus?
O cia gal buvote http://www.manoturiz...u-takas-15.html ?
Vilainiai? http://planuokatosto...s/602/vilainiai
Elektronas? http://www.elektrona..._kontaktai.html
http://planuokatosto...uoma-sventojoje ?
Dar cia Mokyklos g. http://planuokatosto...ojoje-sventoji#
Polsine "Zibintas" ? http://www.sventojiz...p?page=galerija

HELP doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip "Du malūnai"? Kaip ten virtuvė? Kaip kainos? Aplinka iš šono - lyg ir jauku, gražu.. Atostogausim kitą savaitę. Vieną vakarą Šventojoje sulauksime svečių, tai dairausi vietos vakarienei g.gif .. Patarkite prašau man, kur galėčiau nusivesti juos g.gif ?
Atsakyti
Apie Du Malūnus girdėjau ne kokius atsiliepimus.
Papildyta:
QUOTE(mamulka10 @ 2014 07 02, 09:37)
Mes taip pat dazniausiai pusrycius gamindavome namie , per pietus i valgykla Galera uzsukdavome vaikai ten viska valge  noriai  thumbup.gif  o vakarais i Ciliaka arba  HBH lekdavome, arba Palangoje yra super gera kavinuke Smilkine ar Smiltine berods vadinosi , porcijos didziules ir viskas labai skanu ir sviezia, valgiau ten zuvi tai super, kijevas skanu niam niam, bei kugelis 20 lt ant 3 asmenu tikrai skanumelis  thumbup.gif



QUOTE(kotrynalis @ 2014 07 02, 09:57)
Sveikos,

kaip "beveik vietinė" rekomenduoju Nendrinę pastogę. Skanu, siūlo įvairių virtuvių patiekalus, vakarais gyva rami muzika, vaikams visokių gyvūnėlių būna pasidraugauti smile.gif tik šiek tiek toliau nuo centro, pesciom nelabai patogu keliu eiti, geriau mašina.
http://nendrinepastoge.lt/

Kitur nelabai valgom, jei centre - kartais apsilankom Vikinge, skonis prastesnis nei nendrineje, bet porcijos nemazos.  ax.gif

Va dar apie kavines kalba ėjo 4u.gif
Papildyta:
Na,ir Mūzą ką tik gyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 07 18, 09:29)
Mielosios, gal pagelbetumete del nakvynes paieskos, nes jau galva sukasi nuo internetiniu vaizdeliu, skundu ir galvojimo doh.gif  Vaziuosime pirma karta i Sventaja  rolleyes.gif
Noretumeme namuko, kad vakare butu kur saslyku pasikepti, geriau butu nelabai toli nuo juros, smagiau butu, jei tulikas butu salia arba namelyje, bet tiktu ir netoliese, kad tik butu padorus smile.gif finansai riboti, mazdaug 40Lt zmogui  rolleyes.gif Gal kazka parekomenduoti galetumete is savo patirties? arba siuos pakomentuoti variantus:
Kazin kaip nameliai pas Gecus?
O cia gal buvote http://www.manoturiz...u-takas-15.html ?
Vilainiai? http://planuokatosto...s/602/vilainiai
Elektronas? http://www.elektrona..._kontaktai.html
http://planuokatosto...uoma-sventojoje ?
Dar cia Mokyklos g. http://planuokatosto...ojoje-sventoji#
Polsine "Zibintas" ?  http://www.sventojiz...p?page=galerija

HELP doh.gif  4u.gif

Mes Elektrono naujuose nameliuose atostogaujame kelinti jau metai. Man jie super.
Atsakyti
Sveikos,
esam nuo liepos 29 uzsirezervave Vaivorykste + dvivieti, taciau planai keiciasi, noretume vaziuoti nuo liepos 22 d, o vietu nera doh.gif gal kas ka pasiulyti gali?kad butu irgi geroje vietoje(arti jura, su patogumais)
Atsakyti
Gal kas poilsiavo Žuvėdrų 37a čia?

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kas važiavo mikroautobusais iš Vilniaus į Šventąją ar Palangą?Ar yra privačių vežėjų,vežančių vaikus nemokamai(taip,kaip taikoma traukiniuose,autobusuose) ,jei vyksta su tėvais?
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Juros nendre?
Atsakyti
Mes neseniai buvom sodyboj "Pas Vytą" gyvenom nameliuose. Kadangi atostogos nebuvo iš anksto planuotos ėmėm praktiškai kas pasitaikė... Ieškojom, kad būtų netoli jūra ir namelyje patogumai, šiltas vanduo, vaikų aikštelė. Pliusas - išties arti jūra, minusai - nameliai jau pavargę, bent jau mūsų toks pasitaikė, terasos grindų lentos atšokę, ... lyg spyruoklė... vaikams labai smagu buvo šokinėti, bet man visai nesmagu, kai pusė namelio irgi dėl to bilda, juda doh.gif durys normaliai neužsidaro. Nameliai tamsūs, nejaukūs, patalai irgi atitinkamai... nepirmos jaunystės. Didelis minusas man pasirodė sodybos kiemas. Vaikams ten nesaugu, kalbu apie mažuosius 1-3 metų. Supynės, praktiškai kai supamasi pakyla virš smėlio dėžės... be suaugusių priežiūros niekaip nė minutei negali palikti. Dar pastebėjau aplink takelius iškasti grioveliai (spėju vandeniui nubėgti nuo plytelių)... tai tas tarpas irgi mano mažiui labai kliuvo kol įprato kaip čia perkelti kojas nuo žolės, vis griūdavo. Žinoma pataikė griūti taip, kad į gulintį raštą pataikytų doh.gif Didesniems - batutai... liūdnai atrodantys, bet vaikai nekreipia dėmesio, šokinėja. Suprantu, kad tvarkai palaikyti reikalingos investicijos, bet vis tiek... nedaug kainuoja nupirkti virvės ir lipynę iš naujo suvarstyti ar terasą sutvarkyti. Juk iš to pinigus uždirba, manau aplinka ir visu kitu turi būti labiau rūpinamasi. Nes su tokiu požiūriu tai nelabai ilgai trauksi. Greta esančios sodybos atrodo daug tvarkingesnės ir patrauklesnės. Manau kelias dienas galima ten pabūti, bet neilgiau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti