QUOTE(Selenita @ 2006 07 07, 19:48)
Kiek iš pažįstamų esu girdėjusi, tai Olimpus nėra labai kokybiški fotoaparatai.. Aišku, aš bendrai jų visų neabsoliutinu 

Manau ismoks paveiksluoti bet kokia muilini gali padaryt tikrai neblogu nuotraukyciu. Ir ne firmoje esme

QUOTE(Shindila @ 2006 07 09, 10:03)
Sakykit o kas daziniausia eina kartu su fotoaparatu? ar tik fotikas idetas daugiau pirk pats 

sveikos, nelabai turiu laiko po visa tema skaitineti, todel skubiai klausiu jusu: kai fotkinu kambary, kur prastas apsvietimas ir siaip prieblanda, man ishsilieja fotkes, o kai ijungiu blica, tada viskas normaliai....galvoju gal ryt i garantini nest.... jums buna tai, kad ishsilieja, nors ir nejudinat ranku?

QUOTE(out of @ 2006 07 09, 19:00)
sveikos, nelabai turiu laiko po visa tema skaitineti, todel skubiai klausiu jusu: kai fotkinu kambary, kur prastas apsvietimas ir siaip prieblanda, man ishsilieja fotkes, o kai ijungiu blica, tada viskas normaliai....galvoju gal ryt i garantini nest.... jums buna tai, kad ishsilieja, nors ir nejudinat ranku? 

Jo paveiksluojant tamsesneje patalpoje reikalingas blicas, tikrai cia garantinis neuveiks. Net jei tamsiau ji naudoti reikia, isijunk automatic

QUOTE(Paranormali @ 2006 07 09, 20:12)
Jo paveiksluojant tamsesneje patalpoje reikalingas blicas, tikrai cia garantinis neuveiks. Net jei tamsiau ji naudoti reikia, isijunk automatic 

bet uztenka vos vos kitokio apswietimo ir fokusuoja blogai, tada lieja nuotrauka....

QUOTE(out of @ 2006 07 09, 20:28)
bet uztenka vos vos kitokio apswietimo ir fokusuoja blogai, tada lieja nuotrauka....
o kai nusipirkau fotika tai viska kuo puikiausiai fotkino, bet kokiam apswietime...o fotika pirkau dar pries kelias dienas. tai sakot nereikia i garantini?

O koks fotoaparatas?
Gal galit patarti, ka galeciau uz 1000lt nusipirkti
Daugiau pinigeliu nera
Norisi, kad daugiau pixeiu butu

Daugiau pinigeliu nera

QUOTE(Nonna @ 2006 07 10, 14:38)
Daugiau pinigeliu nera

Daugiau pinigeliu nera

Asmeniškai aš ir fotiką, ir kamerą pirkau per skelbimus. Gali pasižiūrėt www.skelbiu.lt ir pan puslapiuose. ten apie 30 - 40 proc pigesni nei parduotuvėse buna, nauji fotikai. Nesiūlau, tik patirtim dalinuosi.
QUOTE(Nonna @ 2006 07 10, 15:38)
Daugiau pinigeliu nera

Daugiau pinigeliu nera

Fuji F10 arba F11, ishejo naujesnos modelis F30, bet jis ~1150 lt kainuoja.
jei mazho reikia, tai cia neblogas vaiantas.
I pikselius nekreipk demesio visishkai, visuose fotoaparatuose ju jau kaip ir per daug. Pikseliu kiekis ir fotografiju kokybe nieko bendro neturi.
QUOTE(Julius3 @ 2006 07 10, 16:36)
Fuji F10 arba F11, ishejo naujesnos modelis F30, bet jis ~1150 lt kainuoja.
I pikselius nekreipk demesio visishkai, visuose fotoaparatuose ju jau kaip ir per daug. Pikseliu kiekis ir fotografiju kokybe nieko bendro neturi.
Nu nieko sau, kaip neturi?