QUOTE(Julius3 @ 2006 11 28, 07:41)
Jei be blico fotografuoji, ISO didesni nustatyk ir viskas normaliai bus.
Beje, gal kazhkoks ne tas rezhimas ijungtas?
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 29, 07:46)
AUTO paktishkai niekada geriausiai nedaro

Taip ISO yra jautrumas, kuo didesnis jautrumas, tuo mazhesnio ishlaikymo reikia (kai ilgesnis ishlaikymas sujudinus fotoaparata ir gaunasi ishplauke nuotraukos), aishku dideja triukshmu, bet F30 su jais gerai susitvarko. Siulyciau kambary pasibandyt, kokiu ISO geriausiai fotografuot.
QUOTE(Goniuke @ 2006 11 29, 08:51)
o tai ar nera taip kad fotkinant su blicu bet kokiu atveju geriausia minimalus ISO?

Tada nerizikuoji su tais triuksmais

cia turiu omeny buitiniu foto fotografavima
elva> kuo ISO didesnis tuo sviesesnes (kartais gali apseit su juo be blico) bet prastesnes kokybes foto
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 29, 11:10)
Na su blicu, tai taip, geriausia mazhas ISO. O del triukshmu, tai F30 stebetinai gerai, su jais tvarkosi
Juliau,
Goniuke, tik dabar perskaiciau jusu atsakymus! Aciu jums labai! Jau sekancia diena po mano baisaus susinervinimo, isbandziau su savo fotiku visus variantus ir jusu patarimai tik patvirtino mano "atradimus"

Tikrai fotkinant su blicu patalpoj graziausiai gaunasi nuotraukos su maziausiu ISO, o be blico - su didesniu (tada nuotrauko sviesesnes gaunasi), bet triuksmu atsiranda... Zodziu is pradziu nervinausi kaip blondine is "Dviracio sou"

o dabar labai labai dziaugiuosi savo fotiku!

Savaitgali buvau vestuvese, tai grizau su nuostabiomis nuotraukomis!!!

ACIU JUMS!!!