Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(awiux @ 2013 02 05, 17:07)
labu

Nu būsimų pirmokų mamos  biggrin.gif  kur ir kokius pirkt galvojat stalus,kėdes vaikams? Aš jau pradedu mąstyt  bigsmile.gif

Aš ir mąstau bigsmile.gif pakolkas idėjų mažai schmoll.gif Norisi ,kad tarnautų ilgai ir būtų patogūs vaikui,nes šios dienos pasiūla tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 05 vasario 2013 - 21:22
Vava,aš nžn gal tą "augantį" stalą pirkt,jo kaina 250lt ,bet kitur mačiau 1500lt blink.gif -turbūt koks šnekantis biggrin.gif . .arba užsakinėsim pas baldininkus,bet nesinori "įsipareigot" vienai stalo vietai

Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 02 06, 15:59)
Vava,aš nžn gal tą "augantį" stalą pirkt,jo kaina 250lt ,bet kitur mačiau 1500lt  blink.gif -turbūt koks šnekantis  biggrin.gif . .arba užsakinėsim pas baldininkus,bet nesinori "įsipareigot" vienai stalo vietai

Galvojome pirkti tą "augantį" stalą, bet kiek žiūrėjome geri kainuoja virš 1000 Lt doh.gif Vyras sau prie kompo nusipirko naują kėdę, tai senoji liko Pauliui. Ji reguliuojamo aukščio gera, bet reikia stalo, gal iki rugsėjo rasime ką nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 02 05, 17:07)
Nu būsimų pirmokų mamos  biggrin.gif  kur ir kokius pirkt galvojat stalus,kėdes vaikams? Aš jau pradedu mąstyt  bigsmile.gif

QUOTE(musone @ 2013 02 05, 17:29)
aš jau turiu stalą, o kėdę kol kas naudoja belen kokią - tik va galvoju kai jau mokysis, reiks gal pirk kokia su aukščio reguliavimu g.gif

QUOTE(ramirėja @ 2013 02 05, 21:21)
Aš ir mąstau  bigsmile.gif pakolkas idėjų mažai schmoll.gif Norisi ,kad tarnautų ilgai ir būtų patogūs vaikui,nes šios dienos pasiūla tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(awiux @ 2013 02 06, 14:59)
Vava,aš nžn gal tą "augantį" stalą pirkt,jo kaina 250lt ,bet kitur mačiau 1500lt  blink.gif -turbūt koks šnekantis  biggrin.gif . .arba užsakinėsim pas baldininkus,bet nesinori "įsipareigot" vienai stalo vietai

QUOTE(Klaipeda @ 2013 02 06, 19:02)
Galvojome pirkti tą "augantį" stalą, bet kiek žiūrėjome geri kainuoja virš 1000 Lt  doh.gif Vyras sau prie kompo nusipirko naują kėdę, tai senoji liko Pauliui. Ji reguliuojamo aukščio gera, bet reikia stalo, gal iki rugsėjo rasime ką nors  g.gif

tongue.gif Linkiu kad prie tų protingų stalų ir kėdžių tie pirmokai praleistų kio daugiau laiko ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 07, 00:18)
tongue.gif Linkiu kad prie tų protingų stalų ir kėdžių tie pirmokai praleistų kio daugiau laiko ax.gif  tongue.gif

Šiaip tai manau, kad tu teisi biggrin.gif
Bet tas stalas, kur mes turim, baisiai nepraktiškas.
Mes irgi keisim, bet keisim apskritai kambario apstatymą, vis tik 2 mokyklinukės bus... O tame turimame stale tėra 3 mizerni stalčiai. Ni ni ni, keisim į kažką paprasto ir praktiško.
O kėdė turim su ratukais, mesim lauk. Manau vaikui reik stabilios kėdės. Ai bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif

QUOTE(viltesmama @ 2013 01 29, 09:27)
laba,
Parodysiu kokia septynmete uzaugo ir viena beveik septynmeti  4u.gif

user posted image

nu labai labai septynmete wub.gif

tikrai sunku patiketi, kad jau i mokykla zygiuosim doh.gif kaip nenoriuuuu doh.gif

QUOTE(ramirėja @ 2013 01 29, 16:03)
Kaip su  mokyklom reikalai,ar jau užrašėt į pageidaujamas?

uzsirasem smile.gif

Paaiskinkit, kaip jus pas norimas mokytojas uzsirasot? Nes kaip mums pasake, galesit birzeli per pamokeles susipazinti ir tada pasirinkti, bet jeigu pas tam tikra bus per daug norinciu, tai vaikus skirstis bele kaip g.gif

QUOTE(Larissa @ 2013 01 30, 22:22)
Nu ką,pradedu aš dirbti nuo pirmadienio Baisuuuuu  10 metų išdirbus vienoje vietoje,dviese,eiti į 120 vien administracijos įmonę

oho blink.gif
Sveikinu su nauju darbeliu 4u.gif
o as paskutines dieneles atidirbineju cool.gif
Atsakyti
Labuks,

nu mes kai rasemes iskart klause pas kokia ?bet aisku dar man nera 100prc aisku ,ar tikrai papulsim,nes mes ten nepriklausom smile.gif
Casi jei jau rasei prasyma ir reikejo iskart ,kad parasytu ,kad nori butent pas ta mokyt i vsio,nes butent taip ir yra visur,kazkokia nesamone ,kad tik pavasari,nes pvz kitur jau sausi pas geru mokytoju neber vietu ,daug kas per pazystamus ,kiti gal su kysiais ir tt smile.gif,as be nieko smile.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Casi @ 2013 02 07, 12:32)
SVEIKUTES  4u.gif
Paaiskinkit, kaip jus pas norimas mokytojas uzsirasot? Nes kaip mums pasake, galesit birzeli per pamokeles susipazinti ir tada pasirinkti, bet jeigu pas tam tikra bus per daug norinciu, tai vaikus skirstis bele kaip  g.gif

"Gilijoj"tai tiesiog segtuvai su mokytojų pavardėmis sudėti kaip registruojantis pas gydytoją biggrin.gif sekretorė užrašo,jei yra vietos pas norimą ir tiek.
Atsakyti
Ramsiau nu bet reikia kokį nors stalą įsigyt biggrin.gif

Casi čia tipo sweikint tawe reikia bigsmile.gif biggrin.gif blush2.gif ?

Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 02 07, 15:47)

Casi čia tipo sweikint tawe reikia  bigsmile.gif  biggrin.gif  blush2.gif  ?

as ta pati pamasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 02 07, 15:47)
Casi čia tipo sweikint tawe reikia  bigsmile.gif  biggrin.gif  blush2.gif  ?

Čia tik pamąstei ar kažką žinai? bigsmile.gif

Tuoj mes čia visą kriminalą susuksim hihihi.gif

Casi, apsireikšk greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2013 02 07, 16:59)
Čia tik pamąstei ar kažką žinai?  bigsmile.gif

Tuoj mes čia visą kriminalą susuksim hihihi.gif

Casi, apsireikšk greičiau  biggrin.gif

oj neee,casi šimts metų nemačiau . . .va Ramsius gal ir žino hihihi.gif

Atsakyti