Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

Sveikos, atsiprašau už poster_offtopic.gif , bet Klaipėdos Nuare šeimininkų laukia gražuolis, maždaug 2 metų azijatas. Atklydo gruodį, blaškėsi kelyje Dituva-Priekulė. Gal matytas, gal žinote kieno?
user posted image
Daugiau informacijos:
http://www.animal.lt...c8d1dc29c591193
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 100metu nebesirodau blush2.gif perskaiciau viska zinau viska tongue.gif
Klaipeda tavo suneliai wub.gif burbuliukas mazasis.O Paulius koks isauges.
Ramsiau stiprybes tavo seimai. 4u.gif
Vikuliuk nebesirkit!
Jei ka pamirsau nepykit.
Maciau diskutavot apie stalus ir kedes. Kadangi mano jau pirmokele tai apie kedes turiu viena nuomone jokiu ratuku schmoll.gif jie pradeda vazinetis su ta kede, nebesusikaupia juda, krypsta i visas puses. Tad mes turime ta su ratukais, bet kai daro pamokas padedame stabilia ir vaikas susikaupia labiau ir stuburas tiesesnis nesilanksto i kaire ir i desine. Stala mes turim medini su 3 dideliais stalciai ir durelem kitoj pusej. Pirkom Ikejoj. Esam labai patenkinti.
Maciau apie vaiku ugi vel diskutavote. blink.gif Ar jusu vaikai per dideli ar mano permaza g.gif maniske vos vos perkope 115 ir sveria 23kg.
Beje norejau paklausti ar jusu vaikai noriai eina i burelius. Maniske lanko gimnastika, bet ten tokia ta gimnastika, man savrbu, kad pajudetu ir neapaugtu kerpem.Patogu, nes pereini gatve ir esi jau vietoj, niekur vaziuoti ar toli eiti. Bet ji nenori eiti, problema ne ta kad jai nepatinka, patinka,jie ten zaidzia visada isisiepusi iseina, bet eiti nenori, tingi. Ka daryti? g.gif O pinigai nemenki mokami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2013 02 25, 10:45)
Maciau apie vaiku ugi vel diskutavote.  blink.gif Ar jusu vaikai per dideli ar mano permaza  g.gif maniske vos vos perkope 115 ir sveria 23kg.
Beje norejau paklausti ar jusu vaikai noriai eina i burelius. Maniske lanko gimnastika, bet ten tokia ta gimnastika, man savrbu, kad pajudetu ir neapaugtu kerpem.Patogu, nes pereini gatve ir esi jau vietoj, niekur vaziuoti ar toli eiti. Bet ji nenori eiti, problema ne ta kad jai nepatinka, patinka,jie ten zaidzia visada isisiepusi iseina, bet eiti nenori, tingi. Ka daryti? g.gif  O pinigai nemenki mokami  doh.gif

nu maniški neseniai išmatavo - tai tik 125cm ūgio vaikinukas, visai neaukštas, bet ir mes neaukšti mirksiukas.gif svoris užtat 27,5kg g.gif
o dėl būrelių - maniškis muziką lanko - tai būna dienų kai nori, būna kai ne, bet namų darbus daryti tai visada su zyzimais, isterikom ir pnš doh.gif va baseinas tai pasaka jam - nereik nei žadint ryte prieš baseiną - pats atsikelia lotuliukas.gif

Ramsiau kaip jūsų šeimyna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 25 vasario 2013 - 11:32
Gretutė kokia mažytė ,betji kiek pamenu visad neaukšta buvo. .

Goda į baseiną eina su pasišokėjimu,o va muzika,gimnastika tai kaip kada,kartaisvtingi,kartais pasiilgsta,o kartais nenori visai biggrin.gif . .nu juk normalu,aš ir kartais daug ko nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano mažasis burbuliukas buvo apsirgęs, kosulys, sloga ir temperatūros buvo, bet jau beveik pasveiko ax.gif
Dėl vaikų ūgio, tai aš aukšta, o vyras labai aukštas, todėl ir vaikai aukšti, tik Paulius plonas, sveria apie 26 kg ir labai blogai valgo, o mažasis 5 mėn jau 9 kg ir ūgis apie 72 cm. Juokiasi mano sesė, kad Pauliaus rūbai Justui netiks, nes visi bus persiauri lotuliukas.gif
Paulius eina darželyje į šokius ir jam patinka, bet kitais metais jau nori eiti į krepšinį ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif 7KART VALIO MANTUI 4u.gif wub.gif ir Kopos šampano :* smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mantą su gimtadieniu sveikinam ir mes thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Mantą su 7-uoju gimtadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
A jau? blink.gif Kažkaip greit biggrin.gif

Spaudžiam vyriškai dešinę drinks_cheers.gif happybday.gif O mamukui statom alc.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(awiux @ 2013 03 18, 15:16)
bigsmile.gif  7KART VALIO MANTUI  4u.gif  wub.gif ir Kopos šampano :* smile.gif biggrin.gif

dekui dekui ,o sampes reikes kada kartu smile.gif biggrin.gif

QUOTE(Klaipeda @ 2013 03 18, 22:13)
Mantą su 7-uoju gimtadieniu  happybday.gif  birthday.gif

dekui mirksiukas.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2013 03 18, 22:24)
A jau?  blink.gif  Kažkaip greit  biggrin.gif

Spaudžiam vyriškai dešinę  drinks_cheers.gif happybday.gif O mamukui statom  alc.gif

Aciuks,labai greit ax.gif dkui uz sampe gal kada kai atsils bus koks meetas biggrin.gif ,pvz jura, sampas .....
Atsakyti
Labas vakarėlis...

Ačių visoms už palaikymą...Šiandien jau nebeturiu tėčio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 21, 00:34)
Labas vakarėlis...

Ačių visoms už palaikymą...Šiandien jau nebeturiu tėčio verysad.gif

Uzuojauta jusu seimai verysad.gif console.gif
Atsakyti