Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Natele @ 2012 10 19, 15:58)
Tai dar bus progu kolekcija gerokai papildyt  mirksiukas.gif . Pries Kaledas bus nuolaidu vistiek. O kadangi is to pacio miesto esam didzioji dalis cia beuzsukanciu, tai nesunku gi ir parasyt, kas ka gero kur uzmatysim  smile.gif .
Tiesa, lyg klauset del policijos masinos rinkinuko Bruklino Norfoj - tai jis ten 28,80Lt  (nr. parasiau lego skelbimu temoj).

aciu, uz iformacija. reiks pirmadieni vyra prasyt, kad uzeitu, mat pries bruklina dirba. gal paims. butu kaledinems dovanoms pradzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 10 19, 15:58)
Tai dar bus progu kolekcija gerokai papildyt  mirksiukas.gif . Pries Kaledas bus nuolaidu vistiek. O kadangi is to pacio miesto esam didzioji dalis cia beuzsukanciu, tai nesunku gi ir parasyt, kas ka gero kur uzmatysim  smile.gif .
Tiesa, lyg klauset del policijos masinos rinkinuko Bruklino Norfoj - tai jis ten 28,80Lt  (nr. parasiau lego skelbimu temoj).

Pempe12, o tai tau reikejo to duplo policijos sunvezimio, kur rasem, kad Norfoj nukainuotas?  g.gif Gi galejau nupirkt prie to pacio - prasom drasiau kita karta 4u.gif .

Aš kartais bandau valios jėgą, apsimesdama, kad nematau kas parašyta ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nes greit reikės į didmiestį su sunkvežimiu važiuoti doh.gif thumbup.gif . Ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 18:44)
Aš kartais bandau valios jėgą, apsimesdama, kad nematau kas parašyta ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Nes greit reikės į didmiestį su sunkvežimiu važiuoti  doh.gif  thumbup.gif . Ačiū  4u.gif  wub.gif

lotuliukas.gif Is tikruju tai nelabai reikalinga policininku masina panelei, sakyciau, as savajai nepirkau...Juolab, kad ta su liutu nemaza turit, jei gerai pamenu. Mano dickis dideles nei vienos neturejo, tai panikei visgi gaisrine su svyturiuku laikau nuo seniai Kaledoms lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 10 19, 19:10)
lotuliukas.gif Is tikruju tai nelabai reikalinga policininku masina panelei, sakyciau, as savajai nepirkau...Juolab, kad ta su liutu nemaza turit, jei gerai pamenu. Mano dickis dideles nei vienos neturejo, tai panikei visgi gaisrine su svyturiuku laikau nuo seniai Kaledoms  lotuliukas.gif .

Kartais man atrodo, kad viskas reikalinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na, jei pasistatai namą, yra ūkelis su gyvūnais, zoo sodas didesnis ar mažesnis, daktarikė važinėja, žmogeliukai vaikšto, o dar jei traukinys atkursuos, tai kas tvarką palaikys g.gif lotuliukas.gif ? O, gaisrininkus pamiršau doh.gif . Tai jau ir tų reikia blink.gif . Pasaka be galo biggrin.gif ...
Atsakyti
tai ir man tas pats, kai isisvajoji tai nera galo... Bet kai pagalvoji, kad maziukams nereikia tokios dideles apstatytos erdves, jie su smulkmenom uzsiima ir gal net geriau kai nagrinejasi po trupuciuka. O visos figureles tai jiems ir taip vaizduote uzia nuo visokiu ideju, tai jeims ir kaladele gali buti lektuvas ir pan., bet aisku kur ten prisiminsi kai kokia nuolaida pamatai doh.gif biggrin.gif Vis bandau sau priminti, kad Lego tai labiausiai kurybai skatinti skirti zaislai rolleyes.gif
Atsakyti
pastebejau, kad ne vaikams lego manija, bet ju mamoms biggrin.gif
Atsakyti
Parsinesem siandien lego kataloga, tai jau 3 valandos kaip mano vaikinas (2 su puse metu) uzsiemes. thumbup.gif Bet va kiek pirkiniu mamai atsirado. Ir to reiktu ir to reiktu ax.gif Bet va pasiziurejau, kad Advento kalendoriai tik trys (Lego city, Star wars ir Lego friends) bet nei vieno grazaus nera ax.gif

Beje Saules mieste RUDUDU ir toj kitoj zaislu parduotuvej visiem zaislam 20 procentu nuolaida. RUDUDU maciau jau ir taip pakainuotu Duplo rinkiniu, nezinau ar taiko dar papildoma nuolaida.

Taip pat RUDUDU parduotuvej kaba iskaba PIRK BET KURI LEGO GAMINI SPALIO MENESI IR GAUK 30 PROCENTU NUOLAIDA LEGO CITY AR LEGO DUPLO RINKINIUI LAPKRICIO MENESI

QUOTE(padraika22 @ 2012 10 20, 15:54)
pastebejau, kad ne vaikams lego manija, bet ju mamoms biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaune malūno Maximoj Duplo 5678 nuolaida - 12.99, mačiau dar yra keli rinkinukai 4u.gif
Atsakyti
kuom skiriasi statybiniu kaladeliu rinkiniai 4628 5523 ir visi panasus? tik kaladeliu kiekiu? g.gif nes vienos kaladeles kaina tai net per puse skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 10 23, 11:51)
kuom skiriasi statybiniu kaladeliu rinkiniai 4628 5523 ir visi panasus? tik kaladeliu kiekiu? g.gif nes vienos kaladeles kaina tai net per puse skiriasi.

O tas antrasis koks? Nerandu tokio nr. g.gif
Atsakyti
mano vaikino Lego atsargos smarkiai pagausėjo po gimtadienio. Jonelio kiemely nupirkom gaisrinės stotį
user posted image
vaikui patiko. Man pasirodė keista, kad gaisrinės kopėčios tik sukiojasi, bet nesikelia. NOrint jas pastatyt, reikia nuimt.

Dar gavo policijos furgoną. Aš jį įsivaizdavau didesnį ir įspūdingesnį doh.gif bet vaikui labai patiko. Bet priekaba vėl labai silpnai prisikabina, pastoviai nukrenta. Reiks kažką sugalvot.
user posted image

dar gavo kažkokias pabaisas, pati jų neperku, man jie atrodo neverti pinigų, užtat vaikas kaip džiaugėsi bigsmile.gif turbūt aš atsilikus ir nieko nesuprantu naujoje Lego madoje.

Kalėdom pirksiu advento kalendorių, jau mačiau yra. Tikiuosi kur su nuolaidom prigriebti.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 10 23, 11:11)
O tas antrasis koks? Nerandu tokio nr. g.gif

5529 turejau omeny, sumaisiau nr
Papildyta:

Dar gavo policijos furgoną. Aš jį įsivaizdavau didesnį ir įspūdingesnį doh.gif bet vaikui labai patiko. Bet priekaba vėl labai silpnai prisikabina, pastoviai nukrenta. Reiks kažką sugalvot.
as irgi tuos lego automobilius ir kitus statinius isivaizdavau ne tokius mini biggrin.gif kai paskaitau informacija tai policijos masina 15 cm ilgio ir 5 cm aukscio kainuoja bemaz 70 lt blink.gif
Atsakyti