Prisma atsiuntė žinutę, kad 10 d. 40 proc. nuolaida visom ne maisto prekėm. Kaži koks sąrašiukas smulkiom raidėm yra...
QUOTE(syu @ 2012 11 08, 11:58)
pagal aprašymą turėtų taikyti lego. žaislai neišskirti kaip neakcijinė prekė.
beje, rytoj-sekmadienį ir panoramos rimi 40% žaislams
tik ten lego pasirinkimas žiauriai skurdus 
beje, rytoj-sekmadienį ir panoramos rimi 40% žaislams

QUOTE(Klepesova @ 2012 11 08, 14:08)
o siaip as ryt varysiu is ryto i panorama...
QUOTE(syu @ 2012 11 08, 15:21)
vienos akcijos metu rimi tikrai buvo Lego žaislus išskyrus kaip tuos, kuriems akcija netaikoma... bet tikiuosi daugiau taip negražiai nedarys 

na buvau panoramos rimi...
tai ka... 40proc nuolaida VISIEMS ZAISLAMS... tik jie PAMIRSO mazom raidelem uzrasyti kad LEGO tai ne visi zaislai...

o prie kasu 8.15 jau buvo kruvos legu sudetos, nes zmones ju prisirinko, bet deja nuolaidos negave nebepirko...
sudziai tie pardavejai... negrazu taip elgtis...

QUOTE(carinjo @ 2012 11 09, 10:47)
tai ka... 40proc nuolaida VISIEMS ZAISLAMS... tik jie PAMIRSO mazom raidelem uzrasyti kad LEGO tai ne visi zaislai...
o prie kasu 8.15 jau buvo kruvos legu sudetos, nes zmones ju prisirinko, bet deja nuolaidos negave nebepirko...

O gal dar taikys, gal sisteme is pat ryto nesutvarkyta, nors su Rimi visko gali but

QUOTE(Kačia @ 2012 11 09, 09:51)
O gal dar taikys, gal sisteme is pat ryto nesutvarkyta, nors su Rimi visko gali but 

abejoju, nes kita zaisla nuskanavus is kart nuolaida parode, o "vyresne" pardaveja priejus net nenustebus pasake kad LEGO nuolaida netaikoma...

jau buvau. pirkau tik vieną lego creator rinkinuką - nuolaidą taikė. labai norėjau friends bet visiškai nieko gero nebuvo ko norėtume

šiaip lego city buvo rinkinukų įvairesnių ir brangesnių bet labai didelių nebuvo.
matyt ryte kažkas dar su sistema buvo netvarkoj. aš pirkau apie 9 ryto.

Mano vyras irgi ką tik Rimi nupirko Lego su nuolaida. Vadinasi nuolaidą tikrai taiko

taigi buvau panoramoje-
nuolaida yra
nupirkau lego duplo traukinuka su zbereliais- siaip 52.99 -21.20 taigi uz 31 lituka
lego CITY buvo lektuvas didelis 150 (nepamenu tiksliai paskutinio skaiciaus)
paskui buvo siuksleveze,
dar autikas...
cia is dideliu...
(buvom panoramos rimi kur prie pedagoginio ..
nuolaida yra
nupirkau lego duplo traukinuka su zbereliais- siaip 52.99 -21.20 taigi uz 31 lituka
lego CITY buvo lektuvas didelis 150 (nepamenu tiksliai paskutinio skaiciaus)
paskui buvo siuksleveze,
dar autikas...
cia is dideliu...

(buvom panoramos rimi kur prie pedagoginio ..

mUSU rIMI irgi yra ta nuolaida, bet ar gali netaikyt, jei ant pacios lentynos su legi kainom ir rinkinukais nuolaida kabo?

Nieko gero nera, tai nebandziau pirkt. Bet kad sitema nuo 8 iki 9 dar yra neveikus, tai yra taip Rimi buve

Papildyta:
Jeigu taiko ir nukainuotiems, tai Arenos Rimi (Siauliai) yra duplo su Mike mazas komplektukas nukainuotas ir starwars rinkinukas su oranziniais lyg zmogiukais.
Kazkaip praleidau
, ar cia viuose Rimi zaislam -40 %
?
Maniau, kad tik Panoramos ?

QUOTE(Leonsija @ 2012 11 09, 16:06)
Kazkaip praleidau
, ar cia viuose Rimi zaislam -40 %
?

nezinau savanoriu RIMI nebuvo- vaziavau iki pat panoramos- grudausi per kamscius (kas Vilniuje gyvenat zinot kaip smagu daba gelezinio vilko gatveje

tai va...

Jei kam aktualu situacija Kauno Prismoje, tai yra žirgynas kažkur už 240 Lt, lėktuvas, mašina su žirgo priekaba, šunų paroda ir daug mažų rinkinukų
Ir duplo yra įdomių rinkiniu, kokių nei vienoj Maximoje nesu mačiusi, pvz, tik šią vasarą pasirodęs 6143
Lyg ir visus Disney princesių rinkinius mačiau

Nuolaidos tik Panoramos RIMI, Pan. gimtadienio proga
Ryt Prizmoje bus 40 proc. nuolaida, yra žirgynas ir mums labai aktualus namelis medyje ir smulkesnių rinkinukų.