Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Prasau patarimo
padekit lotuliukas.gif niekad nemaniau ,kad lego mergaiciu zaislas blush2.gif Dabar greitai mano panai 4,norim nupirkti lego.Ka rinktis??Noretume kad nenusiviltu doh.gif gal kas pasiulysit is savo patirties,nuo ko pradeti,ka pirkti??Labai dekui
O gal kas noretu parduoti,gal pasiulysit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakaite30: 13 lapkričio 2012 - 18:50
QUOTE(n/a @ 2012 11 13, 14:31)
net nepadoru taip girtis biggrin.gif pasiseke nerealiai!

Tai kad pasidziaugt paciai norisi,kaip mazam vaikui. blush2.gif Vaikysteje tevai neitin isgalejo palepinti uztat tos spindincios sunaus akytes uzbure wub.gif Vyras netikejo tokiu laimikiu, bet kai parodziau pobaise dezute patikejo biggrin.gif
Jus man pasakykite kokia paskirtis to kalendoriaus, kiek isivaizduoju tai ten figureles? Ir kada duodat? Jai duosiu gruodzio pirma, tai trukt plyst viska reiks atidaryti nezinau ar islauks iki kuciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
kas megsta LEGO, turbut zino toki puslapi www.brickset.com Taigi siandien is ju gavau toki laiska:

Dear Brickset user,

I hope you don’t mind me contacting you like this. I don’t normally use email addresses in the Brickset database for sending unsolicited emails but I’ve made an exception this time because the LEGO community team has asked me to help find out if there are any LEGO user groups in Latvia, Lithuania or Estonia.

So, I’ve done a quick query in the database and I believe you may be resident in one of those countries and may be able to provide some information.

If so, LEGO is interested in the names of the LUGs and the main contact for them. I believe they are looking to expand their community operations into these countries so it’s likely to be of mutual benefit.

Thank you for your help, and thank you for being a Brickset member!

Huw
Brickset.com

LUG = Lego user group

Idomu ar LT kas nors ka nors daro ta tema? Gal yra kazkokiu pavieniu AFOL = Adult Fan Of Lego? Nes siap man ir paciam butu idomu tokiuose sudalyvaut, nes pats vel pradejau statyt is Lego (po kokiu 14metu). Pradziai zmona sake, kad kazkaip cia suvaikejai... bet paskui ir paciai pasidare idomu:)
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 11 13, 21:46)
Tai kad pasidziaugt paciai norisi,kaip mazam vaikui. blush2.gif Vaikysteje tevai neitin isgalejo palepinti uztat tos spindincios sunaus akytes uzbure wub.gif Vyras netikejo tokiu laimikiu, bet kai parodziau pobaise dezute patikejo biggrin.gif
Jus man pasakykite kokia paskirtis to kalendoriaus, kiek isivaizduoju tai ten figureles? Ir kada duodat? Jai duosiu gruodzio pirma, tai trukt plyst viska reiks atidaryti nezinau ar islauks iki kuciu biggrin.gif

Aprile, superinis pirkinys bigsmile.gif ! Aš irgi visada svaigstu nuo vaikų emocijų wub.gif .

Man irgi tas kalendorius atrodo didelis vaikų kantrybės išbandymas doh.gif . O dar kai pagalvojau, kokie sunkūs pasidarytų mūsų rytai, kai reikėtų ir į darželį ruoštis, ir kas rytą konstruot kažką doh.gif ... Nea, nenoriu biggrin.gif .

Pasakaite, kad reikia labai pažinoti vaiką, norint kad nenusiviltų dovana, sunku kažką konkretaus ir patart... Vaikas vaikui nelygu. Mano keturmetė labai džiaugėsi Lego Duplo Pelenės rinkiniu, dar tie Duplo pyragėliai su žvakutėm labai patinka biggrin.gif . Dabar jau ir brolio mažąsias kaladėles, ir Lego Friends krapštinėja. Jei su didelėm duplo kaladėlėm jau nenorit prasidėt, yra tokie mergaitiški rinkinukai

user posted image

Bet gal patiktų ir kitokios komplektacijos, nebūtinai su rožinėm kaladėlėm smile.gif . Rinkinukų dydžiai irgi visokiausi, čia jau jums spręst pagal galimybes. Kai kurie pataria pirkt iš karto didelį rinkinį, kad būtų daug veiklos, tuo tarpu mes patys kaip tik pradėjom nuo nedidelių rinkinukų, o kai jau įgudo juos statyt, susidomėjo, tada palaipsniui pradėjom pildyt kolekciją. O parduodamų lego yra atskira tema skelbimų skyriuje 4u.gif .
Atsakyti
Pasakaite30 kazkaip nekreipiau demesio, o yra kainu skirtumas tarp tu mergaitisku ruzavu ir paprastu lego? Kadangi maniski domina masineles,tai niekad nesidairiau i mergaitiskus.Kaip ir minejo smiltpeliuke neaisku kokios finansines galimybes. Seip siam zaidimui ribu nera nei amziuje nei fantaziju galimybese.Turiu savo patirti kaladelem 23m kimba kuo puikiausei, tai galiu pasakyti zais ir anukai biggrin.gif investuot verta biggrin.gif Labai geras pradziai smiltpeliukes idetas rinkinukas. Taciau apart rinkinuku vistiek pirkau 900 paprastu kaladeliu. Dar manau nebutina visi ruzavi yra ir neutraliu pirkau sunui meistro rinkinuka ten buvo ir mergaite automechanike biggrin.gif Pacioje pradzioje sunus nervuodavosi rinkdamas pagal instrukcija nesigaudavo. Lipo vien tik kaladeles tada fantazuodavo i vales. O sesiu jau viskas gaunas. Tiek rasliavos nezinau ar ka tepadejau blush2.gif
Nesekiau visu temukiu,bet labai domintu ir daugiau nuomoniu apie Advento kalendoriu ar pasiteisines dalykas? Seip manyciau nuotraukas gal ir galima kelti.Juk internetines, tai keliam ir diskutuojam i tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 13 lapkričio 2012 - 23:43
QUOTE(Aprile @ 2012 11 13, 22:46)

Na jei truks plys pirma diena nores viska ispakuot, tai neverta ne duot... geriau tada tas iprastas sokoladuku kalendorius - gal jau ir bandet. Jei nebandet, tai gal padetu pasakymas, jei busi kantrus ir darysi i diena po viena, tai kitais metais gausi jau dideliems vaikuciams skirta lego kalendoriu, kad lengviau Kaledu butu laukt. O gal padetu pasakymas, kad jei pradarysi daugiau, nei priklauso, bus pasleptas arba kitiems vaikams atiduotas...
Jei visgi vaikiukas kantrus, tai tada reiktu ivertint, kokio sudetingumo tie mazi statinukai ir kiek laiko vaikas uzsizais statydamas pries darzeli, nes tikrai nores, manyciau - siaip ten viena diena zmogutis pasitaiko, kita kokia masinyte, trecia eglute, dar kada statinys, kuriam konstravimo kaip ir nereikia (pvz karutis ar pakaba su kepurem) ir t.t. Va tokie mini statinukai isdalinti 24 dienoms
http://www.mytoys.de...nder.07/2431234
As pradejau nuo pirmos klases su lego kalendoriais, tai tikrai nesigailiu - vaikas lengviau kelias, nes jam idomu, ka ras ir sukonstruoja per pora min ar greiciau. Statinukams lego paduka daviau, kad neissibarstytu ir norejo matyt, kiek ir kokiu is to kalendoriaus statinuku iseis. Buciau ir anksciau pradejus daryt tokius kalendorius, bet kad nebuvo kada, o musu parduotuvese tokiu nelabai ir matydavos...
Papildyta:
Padraika, lyg klauset del nuolaidu, tai nieko gero nemaciau, tik vaiku mieste 20pr. zaislams buvo savaitgali ir tie mineti duplo padukai-stogiukai Zaislu pl. su 30pr. nuolaida... tikrai geru nuoliadu leguciams ner... O Rimi Arenos tai atrodo, kad ni9ekas zaislu ir neliete, nebent Hero Faktory, ar kokie ten robotai kiek pamazeje...
Papildyta:
maximose akcija lego geltonam vandens lektuveliui - 21Lt.(lankstinuke yra)
Atsakyti
mes advento kalendorius jau keli metai vaikams dovanojam ("atneša senelis" gruodžio 1 d), ir žino kad senelis atnešė kad kasdien po vieną mažą dovanytę vaikiukas rastų ir būtų smagiau laukti kalėdų, todėl jokiu būdu negalima nepriklausančio tą dieną langiuko pralupti. niekada ir nesusigundė, net man pačiai keista - yra tvarka atlukti tik tos dienos langelį, to ir laikosi vaikai. sukonstruoti ten ilgai tikrai netrunka, darbas greitas, dažniausiai vaikai kantriai sulaukia tam vakaro. o jei ir ryte susigundys tikrai neužgaiš 4u.gif man kaiptik tobula idėja to kalendoriaus - mažais žingsniukais po truputį Kalėdų link wub.gif
mes labai ieškom gerų kainų Lego Friends Olivijos namui. UK Argose buvo puiki akcija, bet nebebuvo pačių namų verysad.gif išpardavė, matyt aš pačią akcijos pradžią pražiopsojau. o mergytė labai jo nori. deja 300 lt neišgaliu šiuo metu už jį mokėti. jei kas pašnibždėsit kur galėčiau gauti stipriai pigiau, būsiu labai, labai dėkinga 4u.gif žinau kad Kauno Mole savaitgalį nusimato akcijos, tame tarpe Žaislų planetoje, bet kiek žinau Lego duos tik 20 proc. nuolaidą, tai ne prūdais kaip sakant, mažai gelbėja..
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 11 14, 09:51)
mes labai ieškom gerų kainų Lego Friends Olivijos namui. UK Argose buvo puiki akcija, bet nebebuvo pačių namų  verysad.gif išpardavė, matyt aš pačią akcijos pradžią pražiopsojau. o mergytė labai jo nori. deja 300 lt neišgaliu šiuo metu už jį mokėti. jei kas pašnibždėsit kur galėčiau gauti stipriai pigiau, būsiu labai, labai dėkinga  4u.gif žinau kad Kauno Mole savaitgalį nusimato akcijos, tame tarpe Žaislų planetoje, bet kiek žinau Lego duos tik 20 proc. nuolaidą, tai ne prūdais kaip sakant, mažai gelbėja..

Pabandykit per skelbimus čia ieškoti,aš prieš mėnesį pirkau tą namą už 210lt 4u.gif
aš norėčiau friends advento kalendoriaus,bet kainytė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snūduriukė @ 2012 11 14, 10:24)
Pabandykit per skelbimus čia ieškoti,aš prieš mėnesį pirkau tą namą už 210lt  4u.gif
aš norėčiau friends advento kalendoriaus,bet kainytė  doh.gif

ačiū, bet niekas nepasiūlo verysad.gif
Friends kalendoriaus ir mes labai norėtume wub.gif labai fainas.
Atsakyti
Aciu uz nuomones del kalendoriaus 4u.gif Dar pamastysiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit toki rinkini? ar cia skaitosi gera kaina blush2.gif 9,49 sv.
http://www.amazon.co...261/ref=lh_ni_t

mano vakis reklamos auka, butinai reikia lego su gyvatem kur per tv reklamuoja doh.gif irgi nukainuotas, tik ar cia skaitosi gera kaina jau, gal pas mus pigiau su nuolaidom g.gif 10,07 sv. http://www.amazon.co..._ecc_rvi_cart_1
Papildyta:
O kiek pas mus kainuoja lego friends advento kalendorius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 11 15, 12:43)
O kiek pas mus kainuoja lego friends advento kalendorius?  g.gif

Vienur 85lt,kitoje 97lt 4u.gif
Atsakyti