Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Tai ir ačiū visoms -Tomawru, Natele ir asku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ar teko kam nors zaisti si zaidima su vaiku, kaip jis? user posted image
Atsakyti
Nuo kokio amžiaus jūsų vaikai perėjo nuo Duplo prie mažesnių kaladėlių. Mano vyrukui 4,5, lego kaladėlės 4+ nepatika, dairomės į Lego Sity, bet bijau, kad dar nemokės sudėlioti.
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2012 10 13, 02:51)
Nuo kokio amžiaus jūsų vaikai perėjo nuo Duplo prie mažesnių kaladėlių. Mano vyrukui 4,5, lego kaladėlės 4+ nepatika, dairomės į Lego Sity, bet bijau, kad dar nemokės sudėlioti.

tikrai mokes thumbup.gif maniskis 3.5 metu puikiai delioja nesudetingus namelius. O ir motorikai gerai smile.gif pati nustebsit, kaip jam viskas iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 10 12, 23:15)
Sveikos mamytes ar teko kam nors zaisti si zaidima su vaiku, kaip jis? user posted image

mes tokį turim. gana paprastas žaidimas nereikalaujantis pernelyg didelių pastangų. bet kaip ir visi lego stalo žaidimai sakyčiau atitinka amžių. šitas berods nuo 5 ar 6 metų. mano nuomone nuo 5 tikrai drąsiai. dideliems tikėtina kad gali greit atsbost.

maniškė prie smulkiųjų lego perėjo maždaug 3,5 metų. dabar gi (4 metai ir mėnuo) jau pati surinko lego creator namą, kuris skaitosi nuo 7 metų...
(aš sėdėjau šalia dėl kompanijos, o ne dėl ypatingos pagalbos ir vis gaudavau per nagus, kai įsikišdavau į procesą lotuliukas.gif ) manau čia labai individualu. maniškė tikrai krapštukė, gali dvi valandas sėdėti ir statyti tą namą pagal instrukciją smile.gif ir labai mėgsta lego friends seriją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2012 10 13, 01:51)

mano vyresnėlis jau man rodos 3metukų pradėjo tik smulkiuosius dėlioti, ir dabar kalėdoms pirksim 6-12m Lego city police station. As ir pati kartu su juo delioju , vienas kazin ar butu jis susidejes vienas musu lego oro uosta, padedu, bet deda pats, labai smagu wink.gif

user posted image
Atsakyti

Tai nepirkite kažko didelio, o pav. ką nors iš creator 3in1 serijos. Superinis reikalas, galima sukonstruoti 3 skirtingas mašinas. Maniškis pradžioj išbando visas paeiliui pastatyti, o po to jau savo 4 variantą tokį "išturbintą" lotuliukas.gif o tie rinkinukai +4, tai tik dėl detalių kiekio reikalingi, kad statyboms medžiagos būtų mirksiukas.gif nes kelis buvo gavę, tai net nesustatė pagal instrukciją, pasakė, kad čia tik lėliukams tokius statyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Gal žinote, kur pigiau galėčiau įsigyti lego city policijos nuovadą? Yra prašymas kalėdų seniui, bet 400 litų jo kišeinei perdaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rassyta @ 2012 10 15, 09:34)
Sveikos mergaitės  4u.gif  Gal žinote, kur pigiau galėčiau įsigyti lego city policijos nuovadą? Yra prašymas kalėdų seniui, bet 400 litų jo kišeinei perdaug  ax.gif

palaukite nuolaidų mirksiukas.gif lego parduotuvėje (Panoramoje) visada būna -30 proc. pieš Kalėdas , o ir maximoj bus nuolaidos, bet ten jau reikia bėgti nuo pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 10 15, 09:42)
palaukite nuolaidų  mirksiukas.gif  lego parduotuvėje (Panoramoje) visada būna -30 proc. pieš Kalėdas , o ir maximoj bus nuolaidos, bet ten jau reikia bėgti nuo pat ryto  biggrin.gif

bet dideliu rinkinuku ne visada buna per nuolaidas...buvau va rudeni ir maximoje ir Rimi , tai ne buvo...

Lauksiu Amazono nuolaidu ....kainu geru yra ( pigiau nei pas mus su nuolaidom) bet pristatymas 17 svaru..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 10 15, 08:42)
palaukite nuolaidų  mirksiukas.gif  lego parduotuvėje (Panoramoje) visada būna -30 proc. pieš Kalėdas , o ir maximoj bus nuolaidos, bet ten jau reikia bėgti nuo pat ryto  biggrin.gif

Bėda tame, kad iki Panoramos man kokie 300 km biggrin.gif Na teks naršyti internete smile.gif Kartais būna, kad skelbimuose randi ,jog parduoda, bet man kažkaip nedrąsu pirkti, o jei apgaus arba dar kas nors lotuliukas.gif Žodžiu, paranoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rassyta @ 2012 10 15, 11:58)
Bėda tame, kad iki Panoramos man kokie 300 km  biggrin.gif  Na teks naršyti internete smile.gif  Kartais būna, kad skelbimuose randi ,jog parduoda, bet man kažkaip nedrąsu pirkti, o jei apgaus arba  dar kas nors lotuliukas.gif  Žodžiu, paranoja  doh.gif

aha, kai maza suma tai nieko, bet kai virs simto tai visai nesinori rizikuoti. Manau, kad supermamose jei daugiau zinuciu paraso tai nera ko bijoti, bet jei siaip skelbimuose tai tada turbut visoms ta baime yra.
Atsakyti