Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 04, 18:44)
Nu troleibuse gal ir per daug, nebent ekstra situacija  g.gif , bet draugų būryje, jei jie draugai kodėl gi ne  g.gif
Kaži, ar suki akis (o ypač tavo vyras!!!!!!!!!), kai baseine, paplūdimyje ar pan. stovi merga su stringais  g.gif , gi JOS VISA ŠIKNA MATOSI doh.gif  biggrin.gif ?
vat mane šokiruoja, kai baseine, vandens atrakcionų parkuose su stringais vaikšto priešais mažų vaikų nosį  blink.gif , paplūdimyje tebūnie, jis didelis, gali rinktis, bet kitur  schmoll.gif , vat šitas paneles aš lengvos formos iškrypėlėmis galiu pavadint  tongue.gif , bet kažkodėl nuoga šikna toleruojama, o vat poreikis pamaitint alkaną kūdikį ne  g.gif  g.gif ... Antra vertus, kartais toooookios iškirptės, liemenėlės, maudomukai  doh.gif , kad krūties matosi tikrai tiek pat, kiek žindant kūdikį, ale tada mums dzin  bigsmile.gif

Manau, kad tos, kurios taip gali issirengti, greiciausiai turi idealia figura, todel vulgariai ir neatrodo. Va, jei lasiakai kabotu, tada jau vulgaru ir negrazu. doh.gif
Atsakyti
Idomi diskusija....Idomi smile.gif

QUOTE(Veronika3 @ 2006 05 04, 15:06)
O jei atvirai, tai pastebejau, kad daug moteru, kai psigimdo, ta maitinima viesai demonstruoti pradeda. Sedi draugu buryje, o kuri nors neseniai iskepta mama issitraukia papa ir pradeda vaika maitinti. Pravalas kazkoks. Tipo jei siaip, tai papus demonstruoti nera padoru, o jei maitini, tai nors ir kokiam troleibuse papa issitraukti gali (kazkada teko ir toki vaizda matyti).

Zinai - kaip tu sakai - pradeda viesai demonstruoti...tai siulai - sedi draugu bureli ir kai reikia pamaitinti vaika - turi iseiti g.gif O kodel turi iseit?

dar aisku yra skirtumas kaip tu maitini? kai as maitinau, tai drasiai galiu sakyt, kad mano papu nieks nemate - maitinau taip, kad jie nesimatytu, nors tikrai maitinau ir viesose vietose....

QUOTE(Rita@ @ 2006 05 04, 15:48)
O dėl maitinimo viešose vietose - man nešlykštu ir pakankamai toleruotina, jei pridengta, bet pati niekada taip nedarysiu schmoll.gif Perdaug jau intymus procesas...

nespjauk i bala, is kurio gali tekt gerti....ir as taip sakiau....bet.....
o maitinau viesai todel, kad daznai budavau su drauge, kuri irgi maitino ir ji man viena karta pasake- tavo vaikas alkanas, tai kas tau yra svarbiau - zmo0niu nuomone ar kad vaikelis verkia is alkio.....va tie argumentai ir nuleme mano pasirinkima.....nors budavo atveju, kai iseidavau i kita kambari maitinti, bet jauciausi labai blogai - o kodel turiu sedet kitam kambary? gal kam ka blogo padariau....bet...velgi tas bet......
Atsakyti
Skaitau ir netikiu savo akimis smile.gif , kad yra tokių mamų doh.gif . Egoistės, kurios rūpinasi tik savimi ir dar kaip patikti savo vyrui doh.gif . O kaip kūdikis? Atmetus visus pliusus sveikatos naudai, nepamirškim ryšio su vaiku. Mano sūnus neima soskės, jam užtenka prisiglaust prie krūties ir jis nurimsta. Spurda iš laimės prieš žindymą, ir visai kitaip reaguoja prieš valgant "tikrą" maistą mirksiukas.gif .
Beje, prieš nestuke.gif ir būdama nestuke.gif negalvojau, kad žindymas toks malonumas, patogumas ir nauda. Maniau, pamaitinsiu MP 3-4 mėn ir užteks doh.gif , o dabar džiaugiuos, kad nereikia kišti chemijos.
Atsiprašau už kategoriškumą, bet kitaip nemoku kai kalbamą apie tokį gėrį vaikams smile.gif

p.s. Soske, kai aš buvau tavo amžiaus- irgi labai bijojau gimdymo ir maniau, kad "ten" pasikeis kažkas. Nors ir kirpo, viskas kaip ir buvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2006 05 04, 23:01)
Manau, kad tos, kurios taip gali issirengti, greiciausiai turi idealia figura, todel vulgariai ir neatrodo. Va, jei lasiakai kabotu, tada jau vulgaru ir negrazu.  doh.gif

nuoga šikna prieš vaikų nosį bet kuriuo atveju vulgaru schmoll.gif , jiems dzin tavo lašiakai ir celiulitas... Bet kaip jau rašiau, kad kažkodėl iškreiptos vertybės g.gif , vėliau stebimės visokiais nusikaltimais, kai dar vaikai vaikus prievartauja, nu bet tiek to, grožėkimės nuoga šikna (be lašinukų pageidautina), per TV dienos metu rodomomis "gražuolėmis", kurių krūtinės dar daugiau parodoma nei maitinančios mamos, juk tai gražu (???) ir seksualu (???)........ Kartais iš pasisakymų atrodo, kad tos mamos prieš pamaitindamos kūdikį mosuoja papais aplink, kol visi pamato, o tik tada maitina g.gif , gerai viena mama kitoje temoje parašė vienai baisiausiai įsižeidusiai, kad trūlike ji matė mamos krūtį, dar taip baisiai nupasakojo, kad doh.gif , tai vat viena ir paklausė, ar mama prieš duodama kūdikiui maisto, išsirengė, tada nuogais papais apsisuko aplink vamzdį ir tik tada ėmė maitint biggrin.gif Manau, kiekvienas pagal save matom tai, ką norim matyt g.gif

Taip, kaip kovojat prieš maitinančias mamas (lai kūdikis badauja blink.gif ), geriau kovotumėt prieš rūkymą viešoje vietoje: kur šlykštynės rūkydami dar kitus nuodija doh.gif ir čia nenusisuksi paprasčiausiai....

O žinot, kodėl maitinančios mamos taip aktyviai diskutuoja (kai kam tai atrodo laikymu savęs geresnėm mamom doh.gif )? Todėl, kad joms rūpi net ir svetimas vaikutis smile.gif , jei matai, kad kažkas daro klaidą, argi nenori padėti, patarti??? Gal bent vienam žmogui iš diskusijos nauda bus 4u.gif Ne paauglės turbūt esam, kai norisi būtinai daryt kitaip, nei reikalauja sveikas protas ir logika biggrin.gif
Atsakyti
prasau patarkit ka daryt.... mano mazyliui 2 savaites ir 4dienos,pradzioj viskas buvo gerai,o dabar va 3 diena uzeina tarpas,valgo kas 5min.po val.ir nepavalgo g.gif taip gal kokius 5 kartus...daktare liepe nusitraukt piena,ir paziet gal mazai,bet nenusitraukiau,nes tas pienas ir taip upeliais bega g.gif o vakar tai isvis buvo...valge 4valandas be perstojo...jau atsibodo nes spjauna ir vel rekia ...bandziau nusitraukt,o ten nei laso jau,o vaikas valgyt vis nori....tada misinio daviau biski ir uzmigo g.gif o nakti vel pieno pilna,ir pavalgo....nebezinau nei ka daryt....o jai koki karta duociau misinio ir dar pati maitinciau?
Atsakyti

Daratav, čia jau klausei mirksiukas.gif , patarėm ir davėm naudingų nuorodų 4u.gif , labai geras skyrelis yra ŽINDYMAS, ten verta paskaityti smile.gif
Atsakyti
tai pataret nenusitraukinet,tai taip ir dariau....aceit kantrybes,ale kai valgo 4valandas be perstojo....o pasirodo pieno nebeliko...tai kaip tu misiniu tokiu atveju isvenkt,a?
Atsakyti
QUOTE(daratav @ 2006 05 05, 11:57)
tai pataret nenusitraukinet,tai taip ir dariau....aceit kantrybes,ale kai valgo 4valandas be perstojo....o pasirodo pieno nebeliko...tai kaip tu misiniu tokiu atveju isvenkt,a?

Maitink misiniais, o savo pienelio duok tiek, kiek tik turesi, bent jau naktimis. Ir nieko, uzaugs tas vaikelis, pabandei, pamatei, kad kad sunku-ir nebesivargink 4u.gif
Atsakyti
Daratav:

Man panaši situacija buvo, kai vaikui buvo 2 mėnesiai. Porą savaičių jis be perstojo valgė: maitinimas trukdavo 2-3 valandas, tada pamiega ir vėl panašios trukmės valgymas. Ir taip be perstojo. Gėda prisipažinti, tačiau tuo metu bet kuris darbas man būdavo mielas (net namų tvarkymas smile.gif), kad tik nereiktų maitinti. Greitai pradėjau jausti kur ir kas gimdymo metu buvo siūta (fiziškai paskausdavo visu šonus nuo maitinimo). Ačiū gydytojai, kuri patarė nepanikuoti ir pralaukti. Sakė po kelių savaičių tai praeis. Ir iš tiesų - praėjo. Paaugęs vaikas pavalgydavo per 5-10 minučių.
Žinai, nežinau kaip su tavo amžiaus vaikais, tačiau apie 1,5-2 mėnesius tai gana dažnas reiškinys tokie ilgi valgymai.
Mums pieno mišinėlių prisireikė tik 5 mėnesių proga, kai nusprendžiau, kad vyrukui reikia užkąsti smarkiau.

P.s.: o kai valgydavom po 3 valanda, tai pieno turėjau tikrai daug, tačiau manau, kad paprasčiausiai jisai truputį tingėdavo traukti, o iš kitos pusės dar ir snusteldavo bevalgydamas smile.gif, o tų savaičių tai aš tikrai neprisimenu su džiaugsmu.
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif maniau kad savo pupa zhindysiu perdaug nesislepdama. Bet... Situacija susikloste kitaip. Kuomet pagimchiau, buvo zhiemos olimpiados laikas. O kaip zhinia, norvegams zhiemos sportas - shventas reikalas ax.gif Tad ir sesutes ligonineje mieliau TV zhiurejo, nei padejo naujai ishkeptom mamom. O man pirmakartei ishkur zhinot kaip taisyklingai maitinti. Juk viena yra skaityti, o kita realybe. Tad man zhindymas tapo tikru siaubu, as mieliau sutikchiau vel gimdyt... Tai dabar piena nusitraukiu ir is buteliuko maitinu. Kas nustebino mano atveju, o gi aplinkiniu reakcijos. Dazhnai prieina zhmones ir aukleja, kad nera nieko sveikesnio vaikui kaip motinos pienas. Tada man tenka vos neyrodineti, kad buteliuke mano pienas doh.gif Mat norvegai nedaro jokios tragedijos is zindimo vieshoje vietoje. Ir nereikia chia nesamoniu, kad aplinkui esantiems vaikams ishkrypsta vaizduotes ir tampa nusikalteliais. Gal as chia stipriai parashiau, bet maitinanti motina nera kazhkoks sekso objektas. Man tai vienas naturaliausiu ir grazhiausiu vaizdu wub.gif
Atsakyti
Kai dar buvau nestuke.gif tvirtai nusprendžiau, kad mažiuką maitinsiu tik pati, tą ir darau smile.gif
Čia kiekvienos mamos pasirinkimas, jai pačiai spręsti, kas jai ir jos mažyliui geriausia. Man pvz pačiai maitinti daug lengviau vien jau dėl to, kad pienukas visada šalia, mažylį galiu pamaitinti bet kur, kai tik jis užsimano ir nematau tame problemos smile.gif O jau ko vertos vien tos akimirkos, kai mažylis valgo, o kartais bevalgydamas ir užmiega, o jei dar ir nusišypso.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 11:10)
Maitink misiniais, o savo pienelio duok tiek, kiek tik turesi, bent jau naktimis. Ir nieko, uzaugs tas vaikelis, pabandei, pamatei, kad kad sunku-ir nebesivargink 4u.gif

negerai patari verysad.gif schmoll.gif , čia normali dvejų savaičių pieno krizė, jų bus ir daugiau ir jos visos baigiasi rolleyes.gif , manau verta maitinusių - maitinančių pasiklaust, pasidomėt 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2006 05 05, 12:48)
Ir nereikia chia nesamoniu, kad aplinkui esantiems vaikams ishkrypsta vaizduotes ir tampa nusikalteliais. Gal as chia stipriai parashiau, bet maitinanti motina nera kazhkoks sekso objektas. Man tai vienas naturaliausiu ir grazhiausiu vaizdu wub.gif

tai tu ir nesupratai schmoll.gif , mes tą ir kalbam, kad maitinanti motina - gražu ir šventa, o vaizduotė labiau iškryps(ir krypsta)nuo TV, žurnalų ir t.t. brukamų nuogų subinių, faktiškai nuogų krūtų ir t.t.
Atsakyti