Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

QUOTE(Rita@ @ 2006 05 08, 11:18)
schmoll.gif
Deja, NĖRA VIENOS TIESOS. Ir tai yra išmintis.
Kiekvienas savo gyvenimo normas ir kanonus nusistato pats. Ir kiekvienas turi savo tiesą.

nu tu cia uzlankstei biggrin.gif siaip paziurejus placiau, nenorintiem suprasti arba laikytis tam tikru visuomenes normu, yra istatymai, kurie vienaip ar kitaip zmogu "apriboja". na vieniems lengvai gaunas ju laikytis, kitiems sunkiau, o tie, kas pazeidzia uz tai atsako... siaip keista, nes daugiau ar maziau kiekvienam zmogui yra aisku elementari blogio ir gerio samprata... nu va, o siaip nepritapeliai prie visuomenes, eina "i kalnus" biggrin.gif arba i tiurma laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 08, 10:20)
Ta prasme, esam kaip laukiniai gyvūnai ir turim ko iš jų pasimokyt - meilės, ištikimybės ir rūpesčio savo vaikais..

Aš kažko nesuprantu - bet juk čia vėl palyginimas su gyvūnais? smile.gif
Ai, gal čia per daug viskas jau filosofiška. Minčių kyla daug, bet kaip minėjau - ateisiu pasakyti savo nuomonės veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 11:14)
taj kad nemaitini pati tikraj nereiskia kad nemyli ir nesi sutverta vaiku tureti. kodel jus, maitinancios, nesuprantat musu pasirinkimo.

Va va, soske, tu man atrodo sakei, kad tau gimdymas šlykštu, maitinimas irgi, tai jei užsuksi, paaiškink kas tau tame šlykštaus, neskaitant to, kad tavo kūnas keičias, nes keičias ir dabar mirksiukas.gif
Beje, mes bendraamžės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 05 08, 11:20)
Bet man keista vienas dalykas, kodėl lauktis nėra taip "šlykštu" (fu, to žodžio vartot negaliu, kai kalbama apie vaikus  schmoll.gif ), o jau maitint tai taip? Na kodėl? Gi auga pilvelis,didėja krutinė, keičiasi visas kūnas, kai kurioms strijų atsiranda(ant krutinės taipogi dar besilaukiant gali atsirast  mirksiukas.gif ), žodžiu dideli pokyčiai jūsų organizme.

galvociau, kad kuno pokyciai vyksta greiciau, nei kinta mastymas... nu ir nesugeba zmogelis "suvirskint" naujos situacijos. aplamai nestumas, vaiko gimimas yra didelis psichologinis perversmas asmenybeje. hormonai hormonais, bet turbut daugelis neisvengia nei "nestumines" nei "pogimdyvines" depresijos...

tiesa, kas del zmogaus-gyvuno. tai cia jau kaip paziureti. biologai, kiek pomentam ji priskiria primatu klasei, kaip ir bezdziones. vadinas kazkas bendro yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 08 gegužės 2006 - 10:33
QUOTE(lanaa @ 2006 05 08, 10:25)
nu tu cia uzlankstei  biggrin.gif 

Panašu, kad ne aš "užlanksčiau". Aš nesimetu į kraštutinumus (apie tiurmas ir kalnus). Imant konkrečiai mano tiesa "nemaitint" yra tokia pat tiesa kaip "maitint".
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2006 05 08, 11:32)
Panašu, kad ne aš "užlanksčiau". Aš nesimetu į kraštutinumus (apie tiurmas ir kalnus). Imant konkrečiai mano tiesa "nemaitint" yra tokia pat tiesa kaip "maitint".

kodel krastutinumai. mokek paziuret i sita reikala placiau, o ne vien tik cto vyzhu to poju... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 05 08, 12:25)
nu tu cia uzlankstei  biggrin.gif  siaip paziurejus placiau, nenorintiem suprasti arba laikytis tam tikru visuomenes normu, yra istatymai, kurie vienaip ar kitaip zmogu "apriboja". na vieniems lengvai gaunas ju laikytis, kitiems sunkiau, o tie, kas pazeidzia uz tai atsako... siaip keista, nes daugiau ar maziau kiekvienam zmogui yra aisku elementari blogio ir gerio samprata... nu va, o siaip nepritapeliai prie visuomenes, eina "i kalnus"  biggrin.gif arba i tiurma  laugh.gif

Kažkaip teisingai pasakei. Lyg ir apibendrinai visą temą thumbup.gif . Mane neviltis apėmė ax.gif . Iš tikro, jei moterys nori žaloti savo vaikus, lai žaloja.

Jei jau elementarios sampratos patapo neprieinamos žmogui, tai neverta čia daugiau reaguoti į svaičiojimus.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 05 08, 11:31)
Va va, soske, tu man atrodo sakei, kad tau gimdymas šlykštu, maitinimas irgi, tai jei užsuksi, paaiškink kas tau tame šlykštaus, neskaitant to, kad tavo kūnas keičias, nes keičias ir dabar  mirksiukas.gif
Beje, mes bendraamžės  mirksiukas.gif

sweika,
nesakiau kad gimdymas man slykstu, nenoriu gimdyti pati ir negimdysiu pati nes labai bijau ir kam bereikalo kesti tokius skausmus, jej galima operacija? g.gif
maitinimas, MAN yra slykstu, nesakau kad apskritaj yra slykstu, bet MAN taj yra slykstu ir nieko pakeisti negaliu. tau gal grazu ziureti i zindancias motinas, bet MAN tikraj negrazu. jau vien tas zodis "zindymas"..
kad kunas keiciasi dabar, man visaj patinka, patinka mano pilvukas, juk ne visada busiu tokia kajp dabar, todel reikia atsidziaugti, o kaj tik galesiu po operacijos lexiu i sporto kluba, pasportuosiu, kad buciau kaajp anksciau, o gal ir dar geriau. tajp kad papu ishvaizda man nera tokia begalo svarbi, juk 21a - galim operaciju visokiu pasidaryt, 'pataisyt' tas krutis po maitinimo, bet ne tame esme. man maitinimas atrodo slykstu.
Atsakyti
Na man ne gražu nei negražu matyt maitinančias(gal tas žodis gražiau skamba?), man tai normalu. Taip kaip ir maitinimas buteliuku, nematau jokio skirtumo.
Nu va čia ir nesuprantu, šlykštumo priežasties. Na bet matyt, man ir neteks suprati to irnesakyk.gif
Atsakyti
jo, soske blink.gif o po operacijos neskaudes lotuliukas.gif , o po 20metu rizika miomu visokiu dzin, o kas vaikui geriau dzin doh.gif , pasidaryk epidura ir neskaudes mirksiukas.gif
man tai is viso nepatinka, kad lt pinigai viska nuperka, operacijos turetu but daromos, kai reik, o ne kai noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 05 08, 11:50)
jo, soske blink.gif  o po operacijos neskaudes lotuliukas.gif , o po 20metu rizika miomu visokiu dzin, o kas vaikui geriau dzin doh.gif , pasidaryk epidura ir neskaudes mirksiukas.gif
man tai is viso nepatinka, kad lt pinigai viska nuperka, operacijos turetu but daromos, kai reik, o ne kai noriu doh.gif

taj zinau kad skaudes po operacijos. paskaudes pora sav ir praeis. o gimdant paciai jej plysh ten.. taj tada du men kokius tikraj gis.. kaj mama mane ir seses gimde, visus tris kartus plysho ziauriai, sake 3men negalejo daryt nieko normaliai, todel palaiko mane del operacijos. o vaikui kas sveikiau irgi dar klausimas laaabai didziulis. bet ce kazkur yra tokia tema "cezaris paciai prasant" beje, nemaziau gincu nej ce.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 12:00)
taj zinau kad skaudes po operacijos. paskaudes pora sav ir praeis. o gimdant paciai jej plysh ten.. taj tada du men kokius tikraj gis.. kaj mama mane ir seses gimde, visus tris kartus plysho ziauriai, sake 3men negalejo daryt nieko normaliai, todel palaiko mane del operacijos. o vaikui kas sveikiau irgi dar klausimas laaabai didziulis. bet ce kazkur yra tokia tema "cezaris paciai prasant" beje, nemaziau gincu nej ce.. unsure.gif

Viskas individualu.
Jei pakaitytum mamyčių atsiliepimus po cezario, tai kai kam daug ilgiau randą skaudėjo. Aš džiaugiuosi, kad gimdžiau pati, nors jei reikia, tai nesakau, kad cezaris blogai, bet man buvo gaila mamyčių, kurios po cezario, nei atsistot iš lovos, nei pasiverst, nei vaiko pasižiūrėt negalėjo, mažiukus joms atveždavo tik pamaitinti unsure.gif O ką jau kalbėti, kad valgyt neleido unsure.gif Nu bet tema, ne apie tai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyte: 08 gegužės 2006 - 11:15