Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

o gal dar soskes pasikeis poziuris ir nuomone apie MP,kai pagimdys ir pamatys savo vaikiuka. Gal supras, kokia mama turi buti savo vaikui? Tikiuosi ir tikrai nuosirdziai linkiu. ax.gif
Atsakyti
Ziauriai gaila moteru, kurios nemoka suderinti dvieju dalyku - savo grozio ir vaiko geroves, sveikatos. Joms arba grazi, pasitempusi, tvarkinga ir nusispjaunanti i tai, kas geriausia jos vaikeliui arba apdribusi, nukramtytais nagais, riebaluotais plaukais ir besirupinanti savo vaiku maksimaliai.
O ta grozi, tvarkinguma, pasitempima, spinduliuojanti moteriskuma dar ir kaip galima suderint su naturaliu gimdymu, naturaliu maitinimu ir t.t.
Man is viso butu geda skelbtis, kad vaiko i pajuri negalima kartu veztis, reikia vos gimusi kazkam pamesti, kad ziuretu. Mano dukra per savo pusantru metu jau ir kitoje pasaulio puseje spejo pabuvot. Keliauja visur su mumis jau nuo 3 menesiu, jauciasi kuo puikiausiai, NIEKADA nera sirgusi is viso. Net mintis mums su vyru niekada nekilo, kad palikt maze kazkam ir patiems kazkur vaziuot ir ilsetis. Mes ir su vaiku kuo puikiausiai pailsim. Pabaigai pridursiu, kad komplimentus apie savo isvaizda is savo vyro girdziu kasdien.

Pupa uoga, garbane, isgelbejot tema thumbup.gif

P.S. Cia klausimas toms, kurios "nusipirko" arba ruosiasi nusipirkti cezari. Ar jums randas ant pilvo po cezario neslykstus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 03 birželio 2006 - 21:32
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 06 03, 22:00)
neturiu.... nei sterilizatoriu neipirkau, nei soskiu, nei buteliuku... nieko.. angel_sadangel.gif Tikiuosi, suprasit mane...nezinau...net geda prisipazint... topsecret.gif -mes net i gamta su vaiku vaziuodavom ph34r.gif

Karoče, mergos, gana! Aš jau kreipiausi į vaikų teisių apsaugą.. Teip, pupa uoga, garbanė ir grazina37 jau įskųstos. Va, vapyzdžiui, pupa uoga vyras vežė net prie jūros, kad atplautų smarvę po maitinimo metus laiko!
Kur tai matyta?! O te da y daug kalcio, o gal jodo, tai tuo pačiu ir nugraužti nagai ataugo.. Ir kleckus nuo bliuzių irgi atmirkė ploja.gif
O kas čia per išmislas vaiką į gamtą imti?? Taigi jerkės visokios, uodai kraugeriai, kepamų šašlų kvapai.. bash.gif

Nu bet mergos, kažin yra tokia jūra...aš pusantrų papu maitinau.. Jaučiu, jau ma tik Atlantik Aušn gali padėti cray.gif Aba kokis Indijos.. ba aš jau tokia acilikus.. angel_sadangel.gif Apie sterilizatorių sužinojau parduotuvėj kažkurioj, laiko daug turėjau, žioplinėjau.. Žindukai dar neišpakuoti.. Buteliukų porą dovanų gavom.. Tai negi išmesi.. Pipirus laikau ph34r.gif a, mišinukų irgi porą dėžučių kažkas užfundijo - nugi gero norėjo bigsmile.gif - tai aš pralaikiau mėnesį namuose, žiū, nemoku aš jų gamint, tai išvežiau šunims į kaimą blink.gif .
O jau gavau nuo mamos gun_bandana.gif Šunes suviduriavo! help.gif Jo, man daba pėsčiai reikia Indiją pasiekt i te išsimazgoti blush2.gif ..

O jo.. man jau pačiuožė stogas.. Ką ten man.. Vyras sėdėdavo šalia ir stebėdavo, kaip 2.gif krūtį. Ir paslapčia ašarą nubraukdavo.. Tik daba supratau, šiandien, taigi ligonis doctor.gif .

Vienžo, Jūs niekur neskambinkit. Aš pati prisiduosiu bijau.gif irnesakyk.gif doctor.gif

p.s. jei kada pasieksiu ir vėl Atlantik Aušn, tai parašysiu. Sudiev karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Germante @ 2006 06 03, 23:29)
P.S. Cia klausimas toms, kurios "nusipirko" arba ruosiasi nusipirkti cezari. Ar jums randas ant pilvo po cezario neslykstus?

Ne, man labai gražus, mielas mano sveikas vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 06 03, 23:32)

Palauuuuk.... ploja.gif As su tavim...000054.gif Nes tikrai doctor.gif reikia .... unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi kai baigsiu maitinti, noresiu irgi eiti nusiprausti, jau beveik 6 men dvoka skleidziu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2006 06 03, 23:29)
Ziauriai gaila moteru, kurios nemoka suderinti dvieju dalyku - savo grozio ir vaiko geroves, sveikatos. Joms arba grazi, pasitempusi, tvarkinga ir nusispjaunanti i tai, kas geriausia jos vaikeliui arba apdribusi, nukramtytais nagais, riebaluotais plaukais ir besirupinanti savo vaiku maksimaliai.
O ta grozi, tvarkinguma, pasitempima, spinduliuojanti moteriskuma dar ir kaip galima suderint su naturaliu gimdymu, naturaliu maitinimu ir t.t.

Tokia mintis ir sukosi beskaitant visa sita tema... clap.gif
Tik taip tiksliai nebuciau parasius smile.gif (Ir turbut visos zinot kodel lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 06 03, 22:37)
Teip, pupa uoga, garbanė ir grazina37 jau įskųstos.

o mane uz ka..? unsure.gif Man gi soske proto ikrete, tai daba stengsiuos.. unsure.gif jau pradedu buteliukam pinigus taupyt.. unsure.gif nugi taip baisu MP maitint.. schmoll.gif as gi ne kokia atsilikele kaimiete! bebe.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 03 birželio 2006 - 22:02
Garbane, bigsmile.gif man jau niekas nepades, bet tu dar nueik i kita tema(manau, zinai kokia)Ten suzinosi, pagal ka rinktis ligonine, kur gimdyt...Nes issirinksi kokia sh... be teliko palatoj blink.gif
Ka tada darysi, a?
Papildyta:
QUOTE(Baltute @ 2006 06 03, 23:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as irgi kai baigsiu maitinti, noresiu irgi eiti nusiprausti, jau beveik 6 men dvoka skleidziu  wacko.gif

Sita....norejau paklaust...toks klausimas... blush2.gif
Jau 6 menesiai maitini...tai krutys jau siekia bamba, ar dar ne...? blush2.gif Nes mano tai nesieke...sakau, gal nenormali as... blush2.gif
Zodziu, busiu dekinga uz atsakyma... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 06 03, 23:07)
Garbane, bigsmile.gif  man jau niekas nepades, bet tu  dar nueik i kita tema(manau, zinai kokia)Ten suzinosi, pagal ka rinktis ligonine, kur gimdyt...Nes issirinksi kokia sh... be teliko palatoj  blink.gif
Ka tada darysi, a?

nu tai aisku brunette.gif nu kaip be teliko? blink.gif o tai ka veikt pagimdzius?! blink.gif dirol.gif nieko, ziuresiu kad daug seseliu butu nail.gif nu tipo kad paciai ten nieko daryt nereiktu irnesakyk.gif ir dar kad rukoma palata butu brunette.gif karocia, kiek cia galima su tuo pilvu kentet angel.gif sakysiu kad kuo anksciau ispjautu nail.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 06 04, 00:12)
...Nes issirinksi kokia sh... be teliko palatoj  blink.gif
Ka tada darysi, a?
Papildyta:

Sita....norejau paklaust...toks klausimas... blush2.gif
Jau 6 menesiai maitini...tai krutys jau siekia bamba, ar dar ne...? blush2.gif Nes mano tai nesieke...sakau, gal nenormali as... blush2.gif 
Zodziu, busiu dekinga uz atsakyma... rolleyes.gif

1. uoga pupa, noriu savo poste taisyti iš "vapyzdžiui" į "pavyzdžiui", žodžiu te, kur tavo vyras prie jūros vežė doh.gif . Prašom skaityti taip, kaip ištaisyta!
2. O gal kuri žinot operacinę su tv?? Man jau greit reix, bo aš perku cezarį ir noriu būti operuota su komfortu (ar konfortu blink.gif ).
3. O kodėl manęs neklausi dėl papų?? Aš tai 1,5 metų maitinau blink.gif ... O daba vėlu jau, ir neklausk, aš ir nesakysiu. schmoll.gif
Atsakyti
Galima sakyt, garbane jau pasiruosus motinystei wub.gif wub.gif wub.gif
As tavim didziuojuos bis.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2006 06 04, 00:22)

3. O kodėl manęs neklausi dėl papų?? Aš tai 1,5 metų maitinau blink.gif ... O daba vėlu jau, ir neklausk, aš ir nesakysiu. schmoll.gif

Zinai, idomu buvo, bet bijojau klaust surrender.gif Man siandienai traumu gana ...swoon.gif
Atsakyti
As tai is vis siulyciau "padaryti" vaikus megintuvelyje ir uzauginti inkubatoriuje, kaip visciukus. Tai nei pilvas nudribdu, nei "papai" bambos nesiektu. Po to iskart nusamdyti aukle ir pripirkti daug misineliu. O pati sau strikineji su aukstakulniais kaip ozkyte po klubus...
Ai, vienu zodziu... ka cia sneketi. Pralinksmino mane sita tema. laugh.gif
Atsakyti