Įkraunama...
Įkraunama...

Kompresinės kojinės

Man labiausiai patinka VenoTrain kojines. Jas nesioju kokius keturis metus. Kaina irgi panasi kiek domejausi i kitu. Visad pirkdavau Benu vaistinej, neseniai aptikau, kad ju parduotuve yra Laso gatvej Kaune. Sigvario nesu nesiojusi. Neseniai prisiruosiau darytis operacija, daktaras patare Ofos Ortopedijoj nusipirkti. Nusipirkau, labai issigandau, nes sutino operuota koja, pasirodo dydis buvo parinktas ant ribos. Pasiskambinau daktarui, tik tuomet nurode VenoTraino firmine parduotuve prie kliniku. Is tikruju nervina, kodel apie tokius dalykus suzinai, kai nutinka beda. Geros kojines, galetu apie jas is karto ir sakyti, nebutu tiek strioko...

Papildyta:
Papildyta:
Labas vakaras, Malena,
o kokios firmos blauzdines? smile.gif Jos kraujotakai gerinti ar anticeliulitines?

QUOTE(Malena @ 2013 05 09, 21:49)
Labas vakaras smile.gif Jau turiu kompresines masažines blauzdines. Tikrai komfortiškai kojos jaučiasi. Net po šiltos aktyvios dienos nesijaučia nuovargio. Blauzdinės puikiai telpa ir po plonyčiais vasariniais džinsais, nesimato niekaip kad ant blauzdų kažkas papildomai yra. Jau galvoju apie antrą porą pamainymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduole: 10 kovo 2014 - 23:17
Manyčiau, kad visai neblogas variantas kompresines kojines venoms pirkti internetu, nes tada galima pagooglinti apie produktą ir paskaityti atsiliepimus ar padeda, ar patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auvaskyt: 12 kovo 2014 - 12:02
QUOTE(Spinduole @ 2014 03 10, 23:18)
Labas vakaras, Malena,
o kokios firmos blauzdines? smile.gif Jos kraujotakai gerinti ar anticeliulitines?


Labas biggrin.gif

Rašiau apie blauzdines kraujotakai gerinti. Patiko jos man, jau beveik sunešiojau. Gamintojo neprisimenu, o dėžutę irgi seniai išmetus. Jei prisiminsiu, būtinai parašysiu 4u.gif
Vasarai jos buvo tikrai gerai, bet kitą kartą pirksiu ilgesnes, kurios baigiasi virš kelio. Tos blauzdinės šiek tiek smuko ir trūko blauzdos pačiam viršui masažinio poveikio. Nors vasarai gal ir šias kartosiu, labai jau patogu-po plonom kelnytėm vasarinėm užsidėt ir poveikis jaučiasi ir nesimato, nieks niekur nešunta.
Atsakyti
QUOTE(Joryte85 @ 2014 03 07, 18:23)
Sherbet, galiu sakyti tik is patirties. Sveriu 52kg, man dar nera trisdesimties, bet po nestumo skaudejo visus metus vienos kojos venas kol nenusipirkau kompresiniu kojiniu. Net nezinau kokios kompresijos manosios, ytariu trecios maxis firmos. Bet dabar galiu nueiti ilgiausius atstumus ir vakare atsigulusi nesimuistau nuo koju skausmo. Tik ateina vasara, o as nesioju tik sijonus, juk karsta su tomis kojinemis bus (nesioju iki keliu, nes skauda koja zemiau kelio). Ka daryti g.gif ? Nebesisivaizduoju kasdienos be ju.

Ačiū, kad pakomentavote. Aš nepasakyčiau, kad man labai skaudėjo, tiesiog su metais vena vis vertėsi daugiau ir daugiau, ir estetinis vaizdas buvo ne koks.
Kai išoperavo, savaime aišku, jaučiasi tempimas, o dar ir nedaug laiko praėjo.
Gydytojas neminėjo apie jokio matmens kompresines kojines, todėl netgi norėdama nežinau kokias rinktis. Pažiūrėjus jau šioje temoje pareklamuotų pėdkelnių sudėtį nematau skirtumo tarp paprastoje kojinių parduotuvėje ir vaistinėje parduodamų kojinių todėl ir klausiu ar dar yra kokių skirtumų, išskyrus kainą?
P.S. aš kalbu apie paprastas pėdkelnes, bet su 20 proc. elastano. Paprastai būna (10-14 elastano).
Atsakyti
Svarbus ne tik elastano kiekis. Kompresinės pėdkelnės / kojinės pasižymi tolygiu ir laipsniškai kintančiu spaudimu, stipriau ties čiurna ir silpniau, kylant į viršų. Rezultate - suaktyvina kraujotaką venose ir tokiu būdu pašalina venų plėtimosi priežastį.
Atsakyti
O bandėte Solidea kompresines kojines? Yra jų ir blauzdinės, ir pėdkelnės, ir kojinės...
Atsakyti
Sveikos,
gal galesite patarti del Sigvaris kojiniu iki keliu. Nusipirkau su medvilne, 2 kompresijos klases, XS dydzio, kur apimtis po keliu yra 27-34 cm. Mano apimtis po keliu vienos kojos 33 cm, kitos - 34 cm. Namuose pasimatavusi galvoju, gal reikejo imti XS PLUS dydi, kurio apimtis po keliu 31-38, nes koja pasirode gal per daug suspausta (neturiu daug patirties kaip ta koja turetu jaustis). Parduotuveje man sake, kad, jei pagal ismatavimus patenki i du dydzius, geriau imti mazesni. Bet mano pati blauzda (per blauzdos viduri) yra stambi, "ne sakaliukas", tai gal apsisoviau su dydziu. Kaip manote, ar butu geriau pasikeisti i didesni? Ar tiesa, kad po keliu plovimu jos prasitemps, nes su medvilne?
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje draudžiami. Asmeniniams skelbimams ieškau/parduodu ar pan. skirta "skelbimų lenta".
Atsakyti
O aš venotrain l. Nusivyliau. Kol namuos su vaiku sėdėjau atlaikė šiaip ne taip 5 mėn. Išplyšo išdilę kulnai. O kai išėjau į darbą, tai nusipirkus naujas kaip tik buvau. Tai atlaikė tik 2 .5 mėn. Net šokas buvo pamačius išdilusius kulnus. Negi čia normalu? Sumokėt 50 eu ir turėt tik dviem mėn kojines? Šiaip jos l. Patogios , kvėpuoja, nesmunka, laiko kompresiją....
Atsakyti
QUOTE(Monikute777 @ 2014 04 01, 19:09)
O bandėte Solidea kompresines kojines? Yra jų ir blauzdinės, ir pėdkelnės, ir kojinės...

as uzsisakiau solidea kojines, laukiu siuntinuko. pagal kaina tai cia profilaktiskai manau labiau tinka, jei kas turi rimtesne problema, manau solidea netiks..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas turite parduoti pigiau netikusias (gali buti nenaujos) kompresines pedkelnes arba kojines iki kirksnies. Reikalingas S dydis, 2 kompresine klase 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kur perkate kompresines kojines?
Atsakyti