QUOTE(ostė @ 2008 08 28, 15:51)
Man paaiškino kad pas mane turi nukalkint iki 0

Na šiandien reiks kranus nusišveist žiūrėsim kaip bus. Šiandien skambinau į firmą dėl kvapo ir skonio sakė reikia ten kažką išimti iš boilerio pažiūrėsim ar padės, nes jau pradėjau gailėtis dėl taip lauktų filtrų

O virtuvėj vandenukas pro tą ploną kraniuką tikrai

jau naudojamės keleri metai
Papildyta:
Ir kodėl anksčiau nepasidomėjau koks poveikis mano vandenukui po nukalkinimo

turėjau bekvapį, bespalvį skanų vandenuką na su kalkėm, bet be jokio pašalinio kvapo ir skonio. Kodėl niekas temoje nesiskundė
Labas,
butu idomu gauti jusu vandens tyrimus,tada galima kazka paaiskinti,del skonio.O del kvapo tai viskas labai paprasta,jei smirda karstas vanduo,jums reikia isvalyti boileri ir is jo isimti magnio strypa(jis ir skleidzia ta kvapa,tiesiog filtrai ji gerokai paastrina,kadangi vanduo yra isvalytas) ir po keletos dienu viskas bus ok

.
Vanduo turi buti nukalkintas iki 0 ,kitaip ir buti negali,jei yra kalkiu ant maisytuvu kazkas nesureguliuota su filtrais.Tiesa,tos baltos apnasos gali buti ir muilo liekanos,bet jei jos lengvai nenusivalo,tai kalkes,zodziu yra skirtumas.
Del skonio tai greiciausiai vandenyje yra sulfidu,kurie persifiltrave per filtrus suteikia kartuu vandens skoni,bet taip pas visus nera,tik ten kur grezinyje yra sulfidu.Iseitis yra jei linijoje yra sumontuota apvedimo linija.Reikia truputi prasukti nevalyto vandens sklende,taip pamaisant su filtruotu ir viskas bus ok.Kreipkites i pardaveja,jei kas neaisku rasykit.