Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(wioletine @ 2009 08 21, 21:35)
Avocele, siaip, idomumo deliai, kokiam mieste gyveni? smile.gif

Palangoj 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau ir aš įkišti savo trigrašį. Galvoju ir aš įsigyti vandens valymo sistemą. Tik iškilo tokia dilema: įsigyti sistemą veikiančia atbuliniu osmosu ar distiliavimo aparatą. Kaina panaši. Bet čia daugelis aiškina, kad distiliuotą vandenį kasdien vartoti netinkama. O iš kur jus žinot? Juk ne medikai esat, nors ir jais negalima pasitikėti. Mano galva kaip tik distiliuotas vanduo ir yra pats naturaliausias vanduo ir labiausai tinkamas žmogui. Juk gamtoj gyvūnai toki vandenį geria (lietaus vanduo) ir viskas tvarkoj. Juk vanduo ne tik išplauna toksinus (o ne mineralus) iš organizmo, bet ir dalyvauja gyvybiškai svarbuose procesuose lastelių lygių. Tarp kitko žymus naturapatologas Polis Bregas tik tokį vandenį ir naudodavo (su visa šeima) ir išgyveno iki 94 metų, nes tragiškai žuvo (paskendo plaukdamas jūroj ant banglentės!!!). Juk visas medžiagas gauname su maistu. Vandens nėra pagrindinė paskirtis pernešti mineralines medžiagas. O dėl skonio nesiginčijama. Bet osmosu išvalytas vanduo gal irgi neblogai, jei dar su tankia membraną išvalytas. Ir jokios mineralizacijos. Tik neaisku su ta PH. Nejaugi mineralizacija atstato PH? Taigi ir suabejojau, kaip čia geriau padaryti. Laukiu patarimo.

Vat matau Vygandas irgi vandenim susidomėjęs lotuliukas.gif . Aš įsivaiduoju, kad vanduo be mineralų visgi yra negerai. Vandens, to savojo, osmosiniu būdu išvalyto, per dieną išgeriu daug, kitokio ir nevartojame, tad reiktų, kad jis mums ir mineralinių medžiagų kažkiek suteiktų... Bet kaip tas vanduo mineralizuojamas? Ar tai nebus kažkoks cheminis būdas? Na kaip koks vanduo praturtintas vitaminais, nes tas pats Bregas ir kt. sveikuoliai gi sako, kad tie cheminiai vitaminai organizmui nieko gero... g.gif
Žiūrėkit, dar tokį įdomų dalykėlį radau
http://www.sanga.lt/index.php?cid=619
Čia vanduo išvalomas ir praturtinamas mineralais natūraliu būdu, gal tokį įsigyti? g.gif Et, ko tie rusai neprigalvoja lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gerk mineralini vandeni smile.gif ten bus mineraliniu medziagu, bet tokio vandens tik pora stikliniu per diena galima isgerti, apsunkinsi organizma, jei daugiau gersi.
Atsakyti
Sveiki, man reikėtų mechaninio ir minkštinimo filtrų butui. Koks šiuo metu optimaliausias kainos ir kokybės santykiu variantas?
Įmonė Akvatechnika pasiūlė mechaninį automatinį filtrą AFS-5010 ir automatinį minkštinimo filtrą Soft Flo 35E už 4300 Lt.
Gal kas nors iš žinovų pagelbės, išsakydamas savo nuomonę. Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 08 31, 08:05)
Sveiki, man reikėtų mechaninio ir minkštinimo filtrų butui. Koks šiuo metu optimaliausias kainos ir kokybės santykiu variantas?
Įmonė Akvatechnika pasiūlė mechaninį automatinį filtrą AFS-5010 ir automatinį minkštinimo filtrą Soft Flo 35E už 4300 Lt.
Gal kas nors iš žinovų pagelbės, išsakydamas savo nuomonę. Labai ačiū. 4u.gif

Temide, mechaninis filtras tikrai nera blogai. O minkstinant vandeni jame Ca (kalcio) ir Mg (magnio) jonai pakeiciami natriu. Tai reiskia, Jusu vandenyje nelieka siu mineralu t,y lieka labai labai mazai, atsitiktinai prasmuke smile.gif Tai nieko tokio jeigu Jus naudojate maisto papildus ar valgote daug mineralu prisotinta maista ar kitaip duodate organizmui siu medziagu. Taip pat galite gerti osmozini vandeni, nieko neatsitiks, jeigu Jus istiesu valgote daug mineralu prisotinta maista. Taciau jeigu valgote pieniskas desreles ir kita .... tai as asmeniskai nevalyciau is vandens nieko isskyrus kai kurias tam tikras medziagas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padejejas: 04 rugsėjo 2009 - 11:08
QUOTE(Padejejas @ 2009 09 04, 12:04)
Temide, mechaninis filtras tikrai nera blogai. O minkstinant vandeni jame Ca (kalcio) ir Mg (magnio) jonai pakeiciami natriu. Tai reiskia, Jusu vandenyje nelieka siu mineralu t,y lieka labai labai mazai, atsitiktinai prasmuke smile.gif Tai nieko tokio jeigu Jus naudojate maisto papildus ar valgote daug mineralu prisotinta maista ar kitaip duodate organizmui siu medziagu. Taip pat galite gerti osmozini vandeni, nieko neatsitiks, jeigu Jus istiesu valgote daug mineralu prisotinta maista. Taciau jeigu valgote pieniskas desreles ir kita .... tai as asmeniskai nevalyciau is vandens nieko isskyrus kai kurias tam tikras medziagas smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Padejejas @ 2009 09 04, 12:04)

UAB Kurantas tau filtra pasiulytu daug pigiau ir toki pati ir dar geriau pastatytu. Is patirties sakau.
Papildyta:
Taip pat neziurekite i Zeppter filtrus, ju kainos ispustos, toks pats filtras kainuoja apie 999 lt
Atsakyti
Labutis,
gal galite kas patarti, kur nusipirkti Samsung vandens filtrą, kurie dedami į šaldytuvus. Pasiūlė nusipirkti samsung'o garantiniame, bet kainelė doh.gif ko tai visai nedžiugina ~200Lt. Gal kas susidūrė su panašia problemėle? ir galite ką patarti
Atsakyti
QUOTE(Emeira @ 2009 09 05, 19:00)
UAB Kurantas tau filtra pasiulytu daug pigiau ir toki pati ir dar geriau pastatytu. Is patirties sakau.
Papildyta:
Taip pat neziurekite i Zeppter filtrus, ju kainos ispustos, toks pats filtras kainuoja apie 999 lt

Ačiū visiems pasisakiusiems, kadangi filtrą reikėjo skubiai sumontuoti, pirkau iš Akvatechnikos, padarė nuolaidą simbolinę. Na, bet negi dabar po laiko graušiuosiu. Kitą kartą reikės gerokai anksčiau pradėti ieškotis, jei prireiks ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal ir buvo bet aš neradau. Ar naudojate/žinote ką nors apie elektroninius/mechaninius vandens minkštintojus. Man idėja atrodo gera ir paprasta bet kaip ištikrųjų veikia...

maždaug kaip čia
http://www.vandenynai.lt/calmat
http://www.bmsk.lt/lt/produktai/merus
Atsakyti
o as dabar skaitau apie magnetinius ir elektrolitinius vandens filtrus "sesi", juose naudojama elektrolitai ir magnetinis laukas,kaip suprantu.
tik va,o ar tas magnetinis laukas nekenkia?
siaip nera labai brangu,kazkur 600lt,jei patys isirengiame,eksplotavimo laikas 10metu....
tik man tie virpesiai kazkaip nepatikima kazkodel...
gal kas bande?
Papildyta:
www.durupis.lt

cia va radau nete ,kur paaiskinta veikimas
mums name reikia,keicia visa vandentiekio sistema,ir reiketu nukalkinti vandeni
daugiau lyg ir nieko
Atsakyti
Planuojame įsigyti vandens filtrus iš "Akvatechnikos". Gal kas jau turite pasistatę jų filtrus ir galite parašyti atsiliepimų "iš savo patirties" apie produkcijos kokybę, darbų kokybę, servisą ir t.t.?
Atsakyti