Laba diena Mamytes,
Pastebėjau kad visos turite labai daug klausimų dėl vandens kokybės. Patarčiau paskambinti tam berniukui (kuris man padėjo) telefonu 861115706. Neabejoju, kad jis galės Jums padėti.
nu mes tai iš senukų nusipirkom paprasčiausią filtrą, kur smulkias mechanines daleles išfiltruoja ir minkština vandenį (druska), o tai kokius filtrus jūs iš tų spec. firmų perkat
kuo jie ypatingi

QUOTE(elia @ 2006 02 03, 14:01)
nu mes tai iš senukų nusipirkom paprasčiausią filtrą, kur smulkias mechanines daleles išfiltruoja ir minkština vandenį (druska), o tai kokius filtrus jūs iš tų spec. firmų perkat
kuo jie ypatingi 

na manau kad specializuotose firmose ju kokybe geresne, nes senukai prekiauja daugeliu prekiu, o jei prekiaujama viena preke, tai manau ir parenkama tiksliau ir patariama kokybishkiau ir aptarnaujama efektyviau

O as zinau tik viena, kad butinai desiu filtra i nama. Mano tevai gyvena netoli nuo tos vietos kur mes nama statomes ir kai pas juos buvo atejes santechnikas taisyti katilo, tai prigrasino jiems butinai isideti filtra. ir kai parode, kas darosi vamzdziuose po 10metu eksploatacijos, tai supranti ,kad 2000 lt nieko nereiskia, nes kai reiks ismesti buitine technika, arba kai vamzdziai apkalkes, tai automatiskai sanaudos apsildymui ir siltam vandeniu gaminti oi kaip isaugs.
O kur rinktis filtrus tai jau kiekvieno reikalas. Juk lygiai taip pat ir katilus renkames, ir baldus: vienur paziuri, nuomoniu pasiklausai. ir susidarai ispudi.
Ir labai malonu, kai zmones pasakoja, kaip jiems sekasi naudoti vienos ar kitos firmos produktus.
Todel visi kas turie filtrus isideje parasykite, kokius isidejote, kodel tokius o ne kitokius. Vienu zodziu pasidalinkite patirtimi!
Papildyta:
Ir dar, mano gydytoja sake, jog virinto vandens gerti nereiketu, nes virintas vanduo - mires vanduo. ir pasake toki recepta : isvirinti vandeni,atausinti, supilti i plastmasini buteli ir i saldymo kamera. kai uzssals isimti atitirpinti ir tada gerti. taip, atseit vanduo praejes leda, vel tampa gyvu. nezinau kiek tai teisybes, bet tas atitirpes vanduo tikrai labai skanus. Pabandykit!
O kur rinktis filtrus tai jau kiekvieno reikalas. Juk lygiai taip pat ir katilus renkames, ir baldus: vienur paziuri, nuomoniu pasiklausai. ir susidarai ispudi.
Ir labai malonu, kai zmones pasakoja, kaip jiems sekasi naudoti vienos ar kitos firmos produktus.
Todel visi kas turie filtrus isideje parasykite, kokius isidejote, kodel tokius o ne kitokius. Vienu zodziu pasidalinkite patirtimi!
Papildyta:
Ir dar, mano gydytoja sake, jog virinto vandens gerti nereiketu, nes virintas vanduo - mires vanduo. ir pasake toki recepta : isvirinti vandeni,atausinti, supilti i plastmasini buteli ir i saldymo kamera. kai uzssals isimti atitirpinti ir tada gerti. taip, atseit vanduo praejes leda, vel tampa gyvu. nezinau kiek tai teisybes, bet tas atitirpes vanduo tikrai labai skanus. Pabandykit!

QUOTE(laumė @ 2006 02 20, 14:53)
O as zinau tik viena, kad butinai desiu filtra i nama. Mano tevai gyvena netoli nuo tos vietos kur mes nama statomes ir kai pas juos buvo atejes santechnikas taisyti katilo, tai prigrasino jiems butinai isideti filtra. ir kai parode, kas darosi vamzdziuose po 10metu eksploatacijos, tai supranti ,kad 2000 lt nieko nereiskia, nes kai reiks ismesti buitine technika, arba kai vamzdziai apkalkes, tai automatiskai sanaudos apsildymui ir siltam vandeniu gaminti oi kaip isaugs.
Todel visi kas turie filtrus isideje parasykite, kokius isidejote, kodel tokius o ne kitokius. Vienu zodziu pasidalinkite patirtimi!<br/>Papildyta:<br/>Ir dar, mano gydytoja sake, jog virinto vandens gerti nereiketu, nes virintas vanduo - mires vanduo. ir pasake toki recepta : isvirinti vandeni,atausinti, supilti i plastmasini buteli ir i saldymo kamera. kai uzssals isimti atitirpinti ir tada gerti. taip, atseit vanduo praejes leda, vel tampa gyvu. nezinau kiek tai teisybes, bet tas atitirpes vanduo tikrai labai skanus. Pabandykit!
Todel visi kas turie filtrus isideje parasykite, kokius isidejote, kodel tokius o ne kitokius. Vienu zodziu pasidalinkite patirtimi!<br/>Papildyta:<br/>Ir dar, mano gydytoja sake, jog virinto vandens gerti nereiketu, nes virintas vanduo - mires vanduo. ir pasake toki recepta : isvirinti vandeni,atausinti, supilti i plastmasini buteli ir i saldymo kamera. kai uzssals isimti atitirpinti ir tada gerti. taip, atseit vanduo praejes leda, vel tampa gyvu. nezinau kiek tai teisybes, bet tas atitirpes vanduo tikrai labai skanus. Pabandykit!

Papildyta:
mes jau 2 metai turim Zepter firmos ir esam labai patenkinti.Tu vaikeli nuo pirmu dienu galetum maitinti svariu vandenuku,jei noresi daugiau informacijos galesiu suteikti,
virintas vanduo - mires vanduo tqai cia kaip ? be jokiu bacilu? o ju reikia?
uzsaldzius uzsala grynas vanduo .. neuzalti turetu visoks brudas... jei teisingai fizika atsimenu
QUOTE(virze @ 2006 03 15, 19:28)
Papildyta:
mes jau 2 metai turim Zepter firmos ir esam labai patenkinti.Tu vaikeli nuo pirmu dienu galetum maitinti svariu vandenuku,jei noresi daugiau informacijos galesiu suteikti,
vandenukas super, bet reiketu papildomai visokiausiu mineralu pagerti... nes jame nera nieko... jei geriant paprasta vandeni pergyveni, kadgelezies per daug, kad dar ko per daug... tai ten lieka pergyventi tik del to, kad ten nera nieko... o organizmui. kad ir kaip sunku butu pripazinti ..reikia visko...
zvelgdama i uzlinkusia skalbimo masina ir sveisdama kriaukles, dusha manau viena diena suprasi filtro privalumus. asmenishkai man buities darbai labai palangvejo. o kai kai kuriu medziagu vandenyje per daug tai manau ir negerai, juk sako - kas per daug - tas nesveika

pas mane atėjo šitos firmos atstovė. Padarė kažkokius fokusus su mano vandeniu ( pas mane vanduo iš 40 m gręžinio), su parduotuvės vandeniu ir savo išvalytu. Nu baisu
. Mano ir pardės vandenyje po tos moteriškės fokusų su kažkokiais jonizatoriais
, iškilo visokie brudai, snargliai ( sorry), o jos vanduo liko švarut švarutėlis
. Ir tikrai labai skanus, neliko kvapo, labai švarus, tyras. Neperprantu ką ji padarė. Dabar vis mąstau, kad noriu tokio vandens. To jos siūlomo filtro kaina- 3000 lt. Ar turite? Ar patenkintos? Ar verta? Ar tikrai tas filtruotas vanduo- tokia panacėja, kaip ji giria? ( vaistas nuo visų ligų, plaukai augs kaip kailis, nagai- kaip grėbliai, lieknėsiu, sveikėsiu, jaunėsiu
) Blin, panos, niekad jokių platintojų nė per slenkstį neleisdavau, o dabar....susigundžiau. Atkalbėkit arba įkalbėkit
Čia apie tuos filtrus http://www.aquafilter.com/intro.php

Čia apie tuos filtrus http://www.aquafilter.com/intro.php
Kazkokius filtrus uz labai panasia kaina (berods apie 4000lt) statesi musu pazystami Karmelavoj... Pavadinimu as nezinau, o vyras nepamena...
Pati ju nemaciau ir vandens negeriau, dar neteko pas ten lankytis. Mano vyras ziopsojo, gere kava, sriuba valge ir pati ta vandeni gryna gere, nu sake jau jatau jatau kaip skanu... o dar tie pazystami reklamos "pavare", tai gryzo labai susizavejes ir planuoja pas mus tokius statyt (kai pinigu daugiau turesim).
Tai va, komentarai mano, pletku lygio
Man irgi labai smalsu suzinot komentarus tu, kurie naudojasi

Tai va, komentarai mano, pletku lygio

na turim mes tą filtrą
anyta labai susižavėjo ir įsirengė, man tai pradžioj pinigų švaistymas pasirodė. Pastatė tokį mažą čiaupą su dviem kraniukais, kur vienas mineralizuotas, kitas tipo paprastas vanduo. tai aš taip skeptiškai pažiūrėjau, bet dabar kažkaip pripratau ir kavai ar arbatai tik tą vandenį naudojam. O anyta, tai kai turi daugiau laiko, ir plaukams plauti pasišildo filtruotą vandenį. Ir pas mus darė bandymėlius su mineraliniu, krano vandeniu ir tuo filtru, tai tokie baisūs buvo rezultatai...
aš labai nepatikli, tai dar vis galvoju, kad gal čia kokių papildomų reagentų įpila...nors vanduo tas filtruotas tikrai skanesni
žodžiu, jei turit atliekamų pinigų, tikrai nebloga investicija.

žodžiu, jei turit atliekamų pinigų, tikrai nebloga investicija.