Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

Sveikas "dantu krapstuk" lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau norejai kaip geriau, o isheijo kaip visada biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Greit ir pas mus naujuos namuos bus filtras. Vyras užsiprašė iš Vokietijos parvežt, kol buvau išvažiavus. Iš pradžių tai sureagavau 'kam čia reik dabar?', bet na gal ir neblogas dalykas ir maistui, gėrimui, ir jam akvariumui reikia išvalyto vandens. Bet kaina tai mažesnę man sakė nei kad čia nurodyta g.gif
Atsakyti
Atsiprašau, merginos, bet tingiu visą temą skaityti, tai tiesiog parašau asmeninę patirtį. Aš turiu aquafilter ir esu be galo patenkinta... nes pas mane vanduo ateina iš šulinio (gyvename sodų bendrijoje), tai šulinyje galit įsivaizduot - ne pats tinkamiausias maisto gaminimui vanduo... kalkių nuosėdų beveik nėra, bet užtat mineralų daug, pvz dušo kabinos padėklas nuo vandens nuosėdų visas rudas verysad.gif ir net dantimis nenugrauši... todėl nerizikavom sveikata ir įsidėjom tą filtrą. keičiam kas 0,5 metų ir tikrai nesigailim. Čia ne reklama mirksiukas.gif tiesiog, tikrai su vyru esam be galo patenkinti... ir dabar net mineralizuotą į buteliukus piluose, su savim nešiojuos, nes be galo skanus vanduo...
Atsakyti
Keliu šią temą į viršų ax.gif
Aktualu, įdomu blush2.gif
Prašom papasakoti iš savo patirties, iš kitų kalbų ir pan. ax.gif
Atsakyti
Man ir butu labai idomu suzinoti, nes menesio eigoje reikia issirinkti filtru sistema, gal kas konkreciai galit patarti, kokia firma ar patenkinti. Dekui smile.gif
Atsakyti
Mane irgi domina filtru sistemos, pas mus buvo is Agua filtru berods, na aisku ir giria save. Mums patiko, pagal istirta vandeni sudarys ta filtru sudeti ir t.t. Ka pasakysit apie kitas firmas?

Atsakyti
Įdomi tema blink.gif . Perskaičiau ir nieko naudingo nesužinojau. Filtrai labai skiriasi: vieni šalina geležį, kiti minkština vandenį ir t.t. O čia visi tik statosi reikia-nereikia. Tai gal pirma vandenį išsitirkit doh.gif .
Pvz. pas mus daug geležies tai ir statysim nugeležinimo filtrą.
Atsakyti
Sveiki

Pirkome ir mes toki filtra. TGI (Topway Global Inc) is UAB Akvandus.
Na neskaitant to kad neprastai permokejome filtro darbu patenkinti.
Tik viena problemele. Ta UAB Akvandus nupirko kazkokia kita imone kuriai visiskai dzin tie filtrai, ir dabar ju neturime is kur gauti.

Tie 3 kur statosi apacioje tai neproblema, jau prekiauja ir kitos imones, o virsutinis kur salia membranos postcarbon filtras netinka. Tiksliau ju irgi yra bet jungtys netinka.

Gal kas kas nors taip pat esat pirke is Akvandus, is kur jus dabar perkat filtrus?
Pats siaip kaunietis. Bet parasykit kad ir is kito miesto.

viso
Atsakyti
Sveiki pries pora menesiu ir mes isigijome membranini vandens filtra kuriuo esame be galo patenkinti, arbatinukas daugiau nekalkeja, arbata turi kitoki skoni drinks_cheers.gif ir dar labai daug maloniu pasikeitimu. Pries tai naudojomes kasetiniais Britos filtrais tai skirtumas akivaizdus is minusu tai auksta kaina suplojom apie 1K su montavimu ir atsarginias filtrais.Be to firma Kauno tai su atsarginiais elementais problem nebus. Tai tokia asmenine patirtis
sekmes visiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2006 10 12, 13:36)
Įdomi tema  blink.gif . Perskaičiau ir nieko naudingo nesužinojau. Filtrai labai skiriasi: vieni šalina geležį, kiti minkština vandenį ir t.t. O čia visi tik statosi reikia-nereikia. Tai gal pirma vandenį išsitirkit  doh.gif .
Pvz. pas mus daug geležies tai ir statysim nugeležinimo filtrą.

Noreciau kad papasakotumete placiau apie siuos nugelezinimo filtrus. Pas mus taip pat labai daug gelezies vandenyje, o visa kita normos ribose. Prasau parasyti, kokie filtrai kokios firmos statosi ir mazdaug kainyte... g.gif
Atsakyti
Klausiau del uosviu, kad i nama kaime kur naudojamas boksto vanduo pastatyti nugelezinimo filtra. Na tai grubiai 3000Lt. Taciau nereikia jokios eksplotacijos, savaime issivalantis. O filtras tai toks 120 cm aukscio balionas kokio 25cm diametro. Ne nemaziukas. Jiems perbrangu tad nieko daugiau ir nezinau.
Atsakyti
na, mus irgi filtru atstovai atakavo smarkiai praeita savaite, konkreciai tai aquafilter. vos neisigijom uz 3000 doh.gif bet..nusprendem nueit pirma i higienos centra. tai issiaiskinom, kad kaune vanduo geras, birzelio menesi keite kazkokius irenginius valymo, tai pagerejo vandens kokybe. o tie atbulinio osmoso budu valantys filtrai viska isvalo is vandens ir kas reikalinga zmogaus organizmui, o kur dirbtinai paskui mineralizuoja, tai organizmas neisisavina. taigi. taip ir nesistatem tos brangios sistemos. dabar mastom, kad gal tik vandens minkstinimo filtra statysim, kad vanduo nebutu toks kalketas g.gif zodziu tikrai reikia pirma pasidometi savo vandeniu, nes tas ju show su elektrolize nieko is tikro neparodo.
Atsakyti