Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Vairuot galiu su bet kokiais batais, esu net su "sliopkem" vairavus, bet tiesiog to nepajutau.Reikejo kazkur nuvaziuot, apsirengiau kaip iprasta ir sedau masinon, tik parvaziuodama ties paskutiniu sviesoforu pastebejau, kad su sliopansais doh.gif Dar yra pasitaike, bet irgi ne specialiai.Dazniausiai su balerinkem ar kitais batais.Bet be kulno ar aukstu kulnu jau jokio skirtumo.Slepkes irgi man visiskai jokio diskomforto, bet manau jos gali kliuti ar dar kas ir paprasciausiai gal ne taip saugu.

Gerai kad mano seimos nariai gali padet paremontuot masina, tai nereikejo daug kist.Finale gal 100-200 lt gavosi sudejus visas medziagas.O masinyte jau pagyvenus visai... bet dabar vos ne kapitaliai atremontuota.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 02, 00:09)
Na mobas visiskai sugrybavo mano... negalejau niekaip paskelbti posmelio biggrin.gif
Menuli. as mokejau uz saviske 3 tukst. litu ,ir dar 2 idejau .
tai ir ziurek mazdaug ,kad dar liktu remontui. nes retas zmogus kuris pasakytu visus defektus.
maniskei buvo keista daug kas. tepalai,alyva,stapdziai,reustaravo kazka,kad kuro padavimas butu,filtras,sankabos rinkinis,dirzelis ir prie jo kazkokia komplektacija.,rucnikas,ratu suvedimas,spidometras.
Tikras surprizas ji pas man buvo smile.gif

Turint galvoj,kiek visko keist reikejo-tai dar laaabai mazai sukisai smile.gif Uztat dabar gali dziaugtis,beveik nauja masina... ax.gif Maniskei irgi labai daug kas keista,keistas net variklis,perrinkta greiciu deze+ etas naujas sankabos komplektas...neskaitant kas pora metu keiciamu amortizatoriu,stabdziu disku-kaladeliu,per sezona sudroziamu padangu...nu vnz... doh.gif Sia ziema ji stoves jei bus sniego-nesusitaupiau zieminems padangoms... verysad.gif O dar amortikus priekinius reikia keisti...o geresni nepigus-esu labai jiems isranki,belekas netinka... schmoll.gif Koroce,kolegos vis pylina,sako,mesk tuos sportus,o tai tiek uzdirbi ir amzinai be pinigu sedi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 02, 00:09)
Na mobas visiskai sugrybavo mano... negalejau niekaip paskelbti posmelio biggrin.gif
Menuli. as mokejau uz saviske 3 tukst. litu ,ir dar 2 idejau .
tai ir ziurek mazdaug ,kad dar liktu remontui. nes retas zmogus kuris pasakytu visus defektus.
maniskei buvo keista daug kas. tepalai,alyva,stapdziai,reustaravo kazka,kad kuro padavimas butu,filtras,sankabos rinkinis,dirzelis ir prie jo kazkokia komplektacija.,rucnikas,ratu suvedimas,spidometras.
Tikras surprizas ji pas man buvo smile.gif
tai jokios laimes nejauciau vairuojant ja. kas antroje sankryzoje gesau,nes sankaba suvaryta buvo,poto nebeuzsivede po kazkurio laiko.,vairas tabalavos.. reikedavo laikyt stipriai,ratai cype..nervu daug kainavo.
yra straipsnis autopliuse ar autogide..kaip issirinkti automobili.. ten parasyti kaikurie patikrinimo budai.pati paskaityk..nes vyrai nevisada irgi atkreipia i tai demesi.
bent jau brolis manasis nesuziurejo kakikuriu dalyku.

Isigyk navigacija. bent jau ji man padeda..kai nezinau kur vaziuot..susiduriau,kai i darbo pokalbius vazinejau. pas man telefone yra. tai laisvai rasi ta ar ana vieta. smile.gif

As laikiau teises,nes norejau vazinet,ir kur as norejau dirbt ,ten reikejo B kategorijos. tai as noreciau but kokia prarabe biggrin.gif vazinetis per objektus biggrin.gif nors ten pasiulymu negavau,o kai neturejau teisiu siule toki darba biggrin.gif

biggrin.gif Nu jo...Tas ir baisu labiausiai. O dabar kokia masina vairuoji, gal kita jau?

Taip ir buna smile.gif smile.gif su tais darbais, bet dabar tikrai puiku, nors to darbo ir nebesiulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 01, 19:23)
ai nu man atrodo nei tau reikia tos mašinos nei ką, tik skundies ir sugalvoji krūvą priežasčių, kodėl negali paimti tų raktų sau, ir griežtai pasakyti MANO-NEDUOSIU.
Kol pati nepanorėsi, tol neturėsi tos mašinos. Kai ateis stiprus noras, tada atrodys viskas labai paprasta. mirksiukas.gif

As irgi taip pagalvojau,nes man protu nesuvokiama,kai gali kazkas imti tavo masina, kada nori, ir dar sitaip negerbti pacios,ka nori,ta daro,o tevas irgi keistas,kad berno nepamoko.
QUOTE(Taurė @ 2012 09 01, 21:25)
Panos, kaip jums vairuojasi su sliopkem ? As vis kedus deduosi, bijau, kad su sliopkem uzsikabins kur uzpedalo koja  doh.gif  ir norisi stabilaus pado. Ar su laiku "isaugama" problema del batu vairavimui ?

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 01, 21:33)
Per pirmus važiavimus tai tik su balerinom važiavau. Kartą išvažiavau namo iš sodybos su tapkėm, tai stojau, kad pasikeisčiau avalynę.
Pas draugę į gimtadienį su aukštakulniais važiavau, tai nusiemiau, vieną batą, nes visiškai nejaučiau pedalo.
Dabar jau kažkaip paprasčiau, ir su aukštakulniais pavairuoju kartais, ir su tapkėm, bet šiaip stengiuos su lygiapadžiais.
Žinai kaip sakoma blogam šokėjui ir kiaušiniai maišo, tai čia manau taip pat. Įgdusiam vairuotojui avalynė tikrai ne kliūtis.

Pagal taisykles su sliopkme negalima vairuoti.
As vairuoju ir su kablais,man su jais dar patogiau,svarbu,kad priekyje nebutu aukstos platformos.

Tikrai dziugu,kad naujokes kelyje jauciasi drasiai,kad nebijo vairuoti,bet buvo pasakytas tik draugiskas patarimas,kad nebutu per didelio pasitikejimo,tai tik savo pacios labui.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 09 01, 14:02)
Masina pirkom su teciu per puse.
Jau kiek kartu raktus atemus buvau  doh.gif  pasiima kitus..arba ryte dar net neatsikellus bunu, kai jis jau isvaziaves. Dabar jau mat masina "musu" doh.gif

Graziuoju neimanoma niekaip, piktuoju  g.gif  pavyksta, bet toks ir malonumas paskui vairuot  doh.gif

Jei jis tave negerbia, tai ir tu neprivalai.
Su tokiu susipykciau ir jei nesuprastu galeciau ir kelis metus nekalbeti, bet cia jau principo reikalas.
Nepasiduok ir ieskok iseiciu, kad ir tektu pyktis, bet neleisk but negerbiama smile.gif

QUOTE(Taurė @ 2012 09 01, 21:25)

Panos, kaip jums vairuojasi su sliopkem ? As vis kedus deduosi, bijau, kad su sliopkem uzsikabins kur uzpedalo koja  doh.gif  ir norisi stabilaus pado. Ar su laiku "isaugama" problema del batu vairavimui ?

Nemoku vairuoti su sliopkem, nejauciu pedalo. Man tinka betkokia lygiapade avalyne (vairuoju ir su basutem, bet tik su tokiom, kurios tvirtai laikosi ant kojos). Bet siaip daznaisiai su laiku, bet jau is kitu patirties, ismokstama vairuot su betkokia avalyne smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
kalbejot apie batukus, su kuriais vairuojat. Tai man patogiausia medziaginiai kedukai. Arba dar gerai ir atviros uzsegamos basutes, bet geriau kai padas kietas.
Vakar ivyko pirmoji pazintis su keliu policija. biggrin.gif Buvome dideliam baliuj, ir nusprendem, jog grisim nakvot namo (20km nuo namu). Sutarem, jog as vairuosiu. Tik atvykus isgeriau maza taure vyno. Vakaro vedantysis buvo Lietuvos anekdotu karalius. wub.gif Juoko iki asaru...Nu susiruosem vaziuot namo 3:30val ryto ir dede paklause, ar galletume parvezti jumorista namo, Kaune irgi gyvena. Man tik kojos pakirto - jeeeeezus, su 3d stazu, nakti (ne karto nevairavus nakti).... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ir ka, kadangi rugsejo 1-oji, tai stabde visus is eiles, ne isimtis ir as. Rankos pradejo virpeti, policininkas stovi su zibintuveliu uz lango, o as bandau ji atidaryti - kol susigaudziau tuose mygtukuose, kur mano langas pazymetas, praveriau langus visiems keleiviams, o jau geda buvo kokia.... lotuliukas.gif Liepe pust i alkotesteri (ak tai stai, kaip jis atrodo biggrin.gif ), o man tik viena galvoj - vyno taure! fear.gif alc.gif Puciu - nesuveike, sako "dar karta", puciu antra - vel blogai, sako "stipriai" - nu pavyko is trecio karto. lotuliukas.gif Pavarte teises ir palinkejo laimingo kelio. clap.gif
Dar ilgai juokiaus prisiminus... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ka, gryzau is keliones, suvazinejau ~260km gal kiek daugiau. Kelias praktiskai nezinomas, (buvau vaziavus keleivio vietoj, pries kokius metus)Pasitaike gan sudetingu sankryzu ir situaciju, bet nuvaziavau ir gryzau sekmingai, tik dabar nuovargis jaustis pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 09 02, 21:12)
Labutis  4u.gif
kalbejot apie batukus, su kuriais vairuojat. Tai man patogiausia medziaginiai kedukai. Arba dar gerai ir atviros uzsegamos basutes,  bet geriau kai padas kietas.
Vakar ivyko pirmoji pazintis su keliu policija.  biggrin.gif Buvome dideliam baliuj, ir nusprendem, jog grisim nakvot namo (20km nuo namu). Sutarem, jog as vairuosiu. Tik atvykus isgeriau  maza taure vyno. Vakaro vedantysis buvo Lietuvos anekdotu karalius.  wub.gif Juoko iki asaru...Nu susiruosem vaziuot namo 3:30val ryto ir dede paklause, ar galletume parvezti jumorista namo, Kaune irgi gyvena. Man tik kojos pakirto - jeeeeezus, su 3d stazu, nakti (ne karto nevairavus nakti)....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu ir ka, kadangi rugsejo 1-oji, tai stabde visus is eiles, ne isimtis ir as. Rankos pradejo virpeti, policininkas stovi su zibintuveliu uz lango, o as bandau ji atidaryti - kol susigaudziau  tuose mygtukuose, kur mano langas pazymetas, praveriau langus visiems keleiviams, o  jau geda buvo kokia....  lotuliukas.gif  Liepe pust i alkotesteri (ak tai stai, kaip jis atrodo  biggrin.gif ), o man tik viena galvoj - vyno taure!   fear.gif  alc.gif  Puciu - nesuveike, sako "dar karta", puciu antra - vel blogai, sako "stipriai" - nu pavyko is trecio karto.  lotuliukas.gif Pavarte teises ir palinkejo laimingo kelio.  clap.gif
Dar ilgai juokiaus prisiminus...  smile.gif

ax.gif as buciau turbut net nesupratus, kad stabdo biggrin.gif lotuliukas.gif
neskei karaliui, kad stazas tavo yra 3 dienu? g.gif Butu koki ankedota suskeles tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 02 rugsėjo 2012 - 20:45
Klevukams negalima gerti nei taures,neturi buti nei promiliu promiles biggrin.gif .Niekada nesedu uz vairo nors kiek isgerus,tai neatsakinga,ypac,kai esi dar sviezias vairuotojas.Cia jau as kategoriska.
Atsakyti
Norejau pasakyt apie savo staza, bet susilaikiau. biggrin.gif Uztat rankyte pabuciavo, jog parveziau blush2.gif
Change, buvo praeje 10val nuo tos 100ml taures (ne valanda ar trys). Plius dar daug judejom, sokom, valgem. As isgeriu vos kelis sykius per metus, ir labai saikingai. Apie atsakomybe mes visi zinome ir isgerusi ar tuo labiau apgirtusi tikrai nevaziuociau. smile.gif Ir turbut nepripuciau nei promiles, nes policininkas pamates mano staza teisese leido vaziuoti toliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 02, 22:07)
Klevukams negalima gerti nei taures,neturi buti nei promiliu promiles  biggrin.gif .Niekada nesedu uz vairo nors kiek isgerus,tai neatsakinga,ypac,kai esi dar sviezias vairuotojas.Cia jau as kategoriska.

drinks_cheers.gif As irgi tuo klausimu kategoriska smile.gif Laikausi taisykles: nors gurgsni padarei-uz vairo nebesedi smile.gif Esu tik uz nuliukus...nes net ir mazas kiekis alkoholio keicia reakcija,aplinkos suvokima,nors pats zmogus gali to ir nejausti-visa tai yra irodyta medicininiais tyrimais,be to,jei gerta buvo nelabai mazai-kita diena taip pat geriau nevairuoti,nes promiliu net jei ir nebera-reakcijos greitis dar islieka pakites,suletejes...
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 02, 22:07)
Klevukams negalima gerti nei taures,neturi buti nei promiliu promiles  biggrin.gif .Niekada nesedu uz vairo nors kiek isgerus,tai neatsakinga,ypac,kai esi dar sviezias vairuotojas.Cia jau as kategoriska.

Klevukams leistina 0.2 promiles ar jus cia apie tai, kad jusu nuomone klevukas negali isgerti nei kiek? g.gif
O siaip vis noriu alkotesteri isigyt, tik gaila pinigeliu smile.gif Nors pati irgi niekad nevairuoju isgerusi bet koki kieki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 02 rugsėjo 2012 - 21:32