Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 03, 09:18)
bigsmile.gif Pagaliau i vel vaizdai eteryje, man antrieji ryshkieji prie dusios labiau, kokia cia spalva ant galiuku? rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Pythonica @ 2012 09 03, 10:30)

wub.gif situos isimylejau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jus nagu dailei naudojate teptukus ir akrilinius dazus is kokiu nors dailininku parduotuviu ar is nagam skirtu parduotuviu pvz nagavitos? kur pirkti geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 02, 23:41)
Nauja tema,tai jau reik kraut kažką  biggrin.gif  Nieko mandro neturiu, įmetu tiesiog šiaip paprastus nagiukus po korekcijos

antri gražiai atrodo nail.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atkeliauju, su Kaunietisku nagu "meistriu" "shedevrais"...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 05, 18:32)

Akyvaizdus skirtumas bigsmile.gif
PO idealus naguciai bigsmile.gif noreciau tokiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 05 rugsėjo 2012 - 18:38
kraupokai sakyciau biggrin.gif
As vis naiviai galvoju, kad tokiu nagu jau niekas nebedaro... Bet po sitokiu "akibrokstu" net nzn ka ir bemanyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 05 rugsėjo 2012 - 18:50
oj...daro pilnu tempu..gaila siand negalejau priimti vienos mergaites naguciu tvarkymui.Bijojau kad netektu jai iseiti su tokiais,kaip pries tai buvusiai dare nagucius.,tad perkeliau i rytdiena..Kazka minejo,jog ir prastokas vaizdelis,tad jei nepersigalvos ir vistik sulauksiu klienciukes-bus labai idomu,koki "shedevra" jau padare dar kita mergina,nes atsilipimai nekokie..
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 05, 20:32)

doh.gif
Bet man žinok kaifas kažkieno darbą perdaryt hihihi.gif Iš pradžių baisiuosi,ir kyla baisingas noras kažkam nagus nukapot už tokį išsityčiojimą iš žmonių, bet už tai po to jaučiuos nuostabiai,kai klientės akyse džiaugsmą pamatau biggrin.gif
Šiandien irgi teko patirt tą jausmą . Mergina mažam miestuky darėsi SALONE doh.gif Visi pirštai sužaloti su dilde, baisu net liest,vien žaizdos, gelis ant odelių užbėgęs ir jau aišku atšokęs, nors daryta prieš kelias dienas, forma neaiški, prancūzas nevienodo storio ir t.t. doh.gif Nu pačios pažiūrėkit, nors fotkėj nėr taip baisu. Gerai kad viena atšaukė vizitą,tai pamačius foto paskubėjau gelbėt merginą PVZ.: KAIP NEREIKIA DARYT

user posted image

Tiesa, Secreat, PO labai gražus darbas, ar kartais frenchas ne su CNI geliu darytas iš naujos "west art" serijos? Nes aš kažkokį panašų nusipirkau rolleyes.gif Dar nei vieno nebandžiau,kai pabandysiu pasigirsiu nagų priauginimo temoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 05 rugsėjo 2012 - 19:28
Rogrinta,ne cia TRENDU geliukas smile.gif idomumo delei nauja CNI pameginsiu,bet siaip isitikinau,kad jokiu kitu firmu geliais nesu taip patenkinta ir neatitinka mano norimo rezultato,kaip Trendu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 05, 21:39)
Rogrinta,ne cia TRENDU geliukas smile.gif idomumo delei nauja CNI pameginsiu,bet siaip isitikinau,kad jokiu kitu firmu geliais nesu taip patenkinta ir neatitinka mano norimo rezultato,kaip Trendu  wub.gif

Nu žinok apžiūrėjau konsistenciją tų piešimo gelių,tai nuteikia laaaabai pozytyviai,tirštos tirštos,kaip dažai rolleyes.gif Užsisakiau 5 spalvas,žiūrėsim tik ar jos eis,tokios keistokos sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 05 rugsėjo 2012 - 20:22
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 05, 19:32)
Sveikos 4u.gif

http://i173.photobuc...AI/6a6a602b.jpg

kaip tai susiję su tema "Mano manikiūras"?
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 09 01, 15:14)
[color=purple]tema "Mano manikiūras" daugiausiai skirta kiekvienai, kuri tvarkosi ir gražinasi savo, draugės, mamos ar sesers nagučius pačios    mokinasi, tobulėja, semiasi idėjų, dalinasi savo patirtimi...

QUOTE(Vitulka @ 2012 09 05, 19:26)
kaip tai susiję su tema "Mano manikiūras"?

Foto "Prieš" ir "Po". Secreat daro manikiūrus mirksiukas.gif
Atsakyti