Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 18, 13:54)
assa.gif Apsipatenkinus siandien iki negalejimo,vel pakliuvau pas savo manikiurininke wub.gif Siandien turiu toki grazuoli cool.gif
user posted image

Labai dailiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 12 13, 16:59)
http://www.youtube.c...h?v=9ppGzzGkz_Q
6.48 minute - yra tos apvalus veidrodelis ir štampas kur tokiu galima pirkt?

cia konad apaaciukas
http://www.konad.lt/
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 25, 11:56)
Raudonieji man labai labai,sventishki  thumbup.gif Gal kazkas ir pasakytu,kad perkrauta ar per daug mirgu margu,bet juk sventes-galima daugiau negu visados biggrin.gif svarbu ne +5kg prie stalo lotuliukas.gif

Tai vat kadangi per šventes gerai tas mirgu margu, tai naujiesiems tokius nusikeverzojau biggrin.gif

Naujametiniai

Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 01 02, 21:49)
Tai vat kadangi per šventes gerai tas mirgu margu, tai naujiesiems tokius nusikeverzojau biggrin.gif

Naujametiniai

Oooo irgi kazkas idomaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 02, 23:08)
Oooo irgi kazkas idomaus 4u.gif

Mėgėjiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 12 31, 19:22)
Merginos as turiu du klausimus, buciau dekinga, jei kas man atsakytu... Kaip taisyklingai apsikarpyti odeles? ir kaip visiems nagams suteikti vienoda forma, dildinu, nu bet nevienodi nors tu ka.

laba diena 4u.gif

Man irgi įdomu dėl odelių.
Atsakyti
Štai mano nagučiai. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KamileTo: 03 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(KamileTo @ 2014 01 03, 14:08)

Gražu wub.gif O koks čia nagų lakas?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 01 03, 14:13)
Gražu wub.gif O koks čia nagų lakas?

Dėkui, galėsiu įmesti kai bus šviežiai nulakuota smile.gif uv nagu lakas IBD Just Bing Cherries smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KamileTo: 03 sausio 2014 - 14:19
QUOTE(KamileTo @ 2014 01 03, 14:18)
Dėkui, galėsiu įmesti kai bus šviežiai nulakuota smile.gif uv nagu lakas IBD Just Bing Cherries smile.gif

O gal čia ir tinklapis Jūsų Čia
Nuotraukėlė tai paiimta iš jo, bet lyg ten spalva Gelish Stand Out, kaži kas apsimelavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 01 02, 23:34)
Man irgi įdomu dėl odelių.

visų pirma, odelių jokiu būdų negalima karpyti! jas reikia drėkinti maitinti drėkinti maitinti biggrin.gif o po to gerai išmirkius nustumdyti į nago pagrindą (aš tai darau su mediniu arba silikoniniu pagaliuku) paskui taip daug procedūrintis nereikės, kai protingai pradėsite jas tvarkyti mirksiukas.gif
kuo dažniau kirpsite, tuo labiau jūsų odelės autauginės ir dar didesnės bei baisesnės smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti gera (t.y. profesionalia, svariai ir steriliai dirbancia, naudojancia profesionalias priemones ir girdincia ko kliente nori) nagu priauginimo meistre?
ieskau kas dirba su geliniu priauginimu ir puikiai daro prancuziska manikura Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ema(.)(.): 15 sausio 2014 - 22:15