Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

Nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 04 29, 22:17)
cia mano naguciai  ax.gif
user posted image

Oij kokie grazus!!! ir forma ir spalva ir dizainiukas..zodziu SUPER!!!.. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazus ir as tokiu nooooriuuuu!!!
Atsakyti
Rogrinta, Estoniax, Placiakelne, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 05 01, 10:37)
Rogrinta, Estoniax, Placiakelne, aciu  4u.gif

Ar pati daretes?jei ne,tai kur? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 02 gegužės 2013 - 07:50
QUOTE(I.J. @ 2013 04 29, 22:17)
cia mano naguciai  ax.gif
user posted image

Na prisidedu ir as prie pagyru, labai skoningai ir neperkrautai atrodantys, super thumbup.gif
Atsakyti
Gražiausi iš visos temos Jolkuce juodi su blizgučiais ir I.J., pati nagų forma labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 13, 18:25)
Gražiausi iš visos temos Jolkuce juodi su blizgučiais ir I.J., pati nagų forma labai graži  thumbup.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 13, 18:25)
Gražiausi iš visos temos Jolkuce juodi su blizgučiais

Jolkuce's visi nagai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Rogrintos naguciai nepatiko, per ilgi, lakavimas irgi nemielas blush2.gif o I.J. nagiukai labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2013 02 17, 15:58)
vat man niekada nebus grazus tie menulio manikiurai..nu kad ir tobulai padaryta butu,as pykstuosi su ta mada,ir dziaugiuosi kad niekas nesugalvoja pas mane pasidaryti biggrin.gif ir pastebejau,kad smailejantys nagai man jau nebegrazu.nebent ilgi stiletai,tai dar pasiziuret galima jei graziai padaryti.db man tik pipe ir kvadratas.senstu matyt biggrin.gif

Sutinku su nuomone, bet visai naguciu nupeikt nereik tongue.gif juk kekviena turime kitoki skoni ir visos sau jauciames grazios turedami ta kas mums atrodo grazu ax.gif

QUOTE(Mamyte-Julia @ 2013 04 04, 22:50)
o cia mano naguciai  blush2.gif

user posted image]

man pernelyg marga cia unsure.gif
Atsakyti
Aciu, merginos
Atsakyti