O del dovanotu seklyciu, tai jei neklystu musu yra 10 tai visom po 3 papildomas iseitu
Aisku jei visom taip tinka
QUOTE(evers @ 2013 02 27, 19:17)
valio valio
bet kad jos surūšiuotos,kaip norisi žinot ką augini,net nežinau nemalonu taip apsunkinti jus,aš labai norėčiau surūšiuotų 
rūšiuot tai pabandysiu, žinau kad norisi žinot
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 27, 18:35)
O del dovanotu seklyciu, tai jei neklystu musu yra 10 tai visom po 3 papildomas iseitu
Aisku jei visom taip tinka 
Gal tai dovana Voveriuksčiui. Jei pati nenori auginti, tai kam nors padovanos.
Bent man tai per akis to, ką užsakiau. Tegul tik sugysta. Jei blogai digs, tai papildomos 3 nepadės.
na kas dėl sėkliukių tai išties gal kokį 10 voveriukstis norėtų,o mums papildomai po 1 dasidėtų... 
tiesa merginos tikiuosi neagituosite jos,kad jums atrinktu tokias ar tokias sėklas,pvz aš norėčiau visų po viena o kokiu klius po 2 nesvarbu man...
tiesa merginos tikiuosi neagituosite jos,kad jums atrinktu tokias ar tokias sėklas,pvz aš norėčiau visų po viena o kokiu klius po 2 nesvarbu man...
aš tai nenoriu, neužauginsiu aš jų tai net nebandysiu aš geriau iš kurios nors nupirksiu pas kurią praaugs
ryt pradėsiu dalybas
ryt pradėsiu dalybas
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 27, 20:53)
aš tai nenoriu, neužauginsiu aš jų tai net nebandysiu aš geriau iš kurios nors nupirksiu pas kurią praaugs
ryt pradėsiu dalybas
ryt pradėsiu dalybas
Nu ot zmogus atsidaves..
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 27, 20:53)
ryt pradėsiu dalybas
ryt pradėsiu dalybas
Sveikos,
o, gal norite tą perteklių parduoti, su malonumu nupirkčiau. Ir tai būtų voveriukščiui šioks toks atlygis už darbą
QUOTE(mona4 @ 2013 02 28, 09:31)
Sveikos,
o, gal norite tą perteklių parduoti, su malonumu nupirkčiau. Ir tai būtų voveriukščiui šioks toks atlygis už darbą
Pritariu visom keturiom. Tai Voveriuksčio sėklytės. Jam(jai) pardavėjas atsiuntė.
aš tikrai nepardavinėsiu, juk nemokamai pridėjo, galiu padovanot, kai padalinisu pažiūrėsiu kaip ten lieka, nes su tom sėklytėm prisideda dar dvi rūšys, bent jau aš taip suprantu
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 28, 10:16)
aš tikrai nepardavinėsiu, juk nemokamai pridėjo, galiu padovanot, kai padalinisu pažiūrėsiu kaip ten lieka, nes su tom sėklytėm prisideda dar dvi rūšys, bent jau aš taip suprantu 
Aišku, jei visos pritartų, tai nematau nieko blogo. Jūs ir taip gerą darbą padarėte, kad užsakėte, išsiuntinėsite. O, jei gavote daugiau ir niekam nereikia sėklų (aš pavėlavau i Jūsų traukinį, kai užsakinėjote ), tai dar kartą pasikartosiu. Aš galiu nupirkti
Rrina, kaip ten seklytes? Is mano pasodintu 10vnt seklu, jau 7 su "uodegytem"
na gal pasirodysiu nekukli
bet jai voveriukstis nenori sėklų,tai pasirodysiu ne kukli manau mes pačios mielai jas išsidalinsime (bent aš už plius dar sėklų
) nes aš ir taip norėjau daugiau jų bet kai susimažint reikėjo tai susimažinau...
kas užsisakinėjome merginos išsakykite savo nuomone...