Taip iš sėklų jis sodintas, augintas kaip ir visos kitos gėlės, nei pjautos, nei spec tręštos, kaktusų žemė su smėliuku
Įkelsiu ryt nuotraukėlę, o aukštis apie 15 cm. ir ryt pamatuosiu tiksliau 
Taip iš sėklų jis sodintas, augintas kaip ir visos kitos gėlės, nei pjautos, nei spec tręštos, kaktusų žemė su smėliuku
o auga ant rytinės palangės, neperlaistoma ir tiek..kartais vandenuku papurškiu
nu tikrai jokių burtų nėra, nebent begalinis noras, kad pražystų
Euchario žiedų jau sulaukiau, dabar tinūro norėčiau sulaukti ir beliks plumerijos žiedų eilė
nuostabu, žiauriai pavydžiu, bet aišku baltai pavydžiu, na maniškis panašaus amžiaus bet turbūt greit žiedų nebus, o gal vdrug
būtinai įdėkite nuotrauką kai pražįs
Būtinai
bet tik is 7-8 vienam, taip pasisek, gal supavydės ir kiti pradės kraut pumpurėlius
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 12:54)
...čia pumpuriukai nori krautis?
Sveikinu
O aš vieną savo sugebėjau supūdyti
Koxamte labai laukiame viso adeniumo foto,gal ir pavadinimą žinai kuris čia tas spartuolis,gal žydėjimas nuo rūšies priklauso...
Keliu keliu jau
Kai sodinau, tai buvau pasirašius, kas kur kokia, bet per laiką išsimėtė rūšys
tad dabar auga "Surprise"
Įkeliu savo turtus, tik keli dar kituose namuose, kur buvo nupuvęs, bet viršūnę pasodinus prigijo
O maniškis, tai niekuo neypatingas, išstypęs ir apsilapavęs
jis šioj foto vidurinis
o aukštis jo visgi +/- 40 cm

1 foto

2 foto

jo kamienas

3 foto

o čia ant spintelės auginamas,šitam kažkodėl ant lango nelabai patiko augti
Įkeliu savo turtus, tik keli dar kituose namuose, kur buvo nupuvęs, bet viršūnę pasodinus prigijo
O maniškis, tai niekuo neypatingas, išstypęs ir apsilapavęs

1 foto

2 foto

jo kamienas

3 foto

o čia ant spintelės auginamas,šitam kažkodėl ant lango nelabai patiko augti
Šitie ne taip puikiai išsilaikę, va plumerijų, tai gigantai ir išliko daugiau jų.
O persodinta pora kartu ar tris buvo
pavasarinis persodinimas ir kai iš daigiukų išaugo persodinimai į didesnius vazonikus..
Tik bijau, kad kai saulės mažai tas pumpuriukas, taip ir neišsiskleidęs gali likti
gal sakau per anksti apsidžiaugiau
O persodinta pora kartu ar tris buvo
Tik bijau, kad kai saulės mažai tas pumpuriukas, taip ir neišsiskleidęs gali likti
o kaip žinoti kad jau per mažas vazonas?
koxamte, jūsų tikri gražuoliai
koxamte, jūsų tikri gražuoliai
aš saviškius prieš savaitę persodinau.nes jau šaknys matėsi vazonėlio apačioje,bet nepatiko tas,pradėjo ruduoti lapai
na aš tai jau lauksiu pavasario žiemą stipriai gal neaugs
NA labai gražūs adeniumai
Aš irgi persodinu, kai jau šaknys lenda iš apačios
Aš irgi persodinu, kai jau šaknys lenda iš apačios