QUOTE(Femme85 @ 2013 05 14, 21:13)
http://www.kiauletau...-namuose-Lilium
labai norėčiau pasidaryti depiliaciją šiam salone, ar yra kas buvęs? kokie atsiliepimai>?
Tikrai rekomenduoju. Per kuponus atradau kosmetologę, pas kurią einu drąsiai depiliuotis antrus metus (irgi prieš tai perskaičiau atsiliepimus SM ir nenusivyliau). Kosmetologės vardas Gražina, jauna, maloni, dirba kruopščiai, patirties depiluojant tikrai daug turi. Tik pas ją sužinojau kas yra pilnas braziliškas bikinis

Nors kitur buvau ėjusi braziliško, bet tik čia pilnai jį padarė. Kas man patinka, tai prieš procedūrą nuriebalina, užbarsto talku (?), kai su cukrumi depiliuoja, tai kita ranka prilaiko, nežinau kaip išsireikšti, mažiau skauda (kažkada esu ėjusi pas jauną kosmetologę, kuri irgi cukrumi depiliuodavo, bet niekada neprilaikydavo ranka odos, atrodė, kad ne tik plaukelius, bet ir visą odą nuplėš, žiaurus skausmas, daugiau neėjau), dar "užkalba dantis" kai ateina eilė skausmigesnei vietai, greitai nudepiliuoja, po to tepa raminančias priemones, oda gražiai atrodo, nebūna išberta kaip po depiliacijos vašku (bent jau man), išbandykit pažastukus nudepiliuoti cukrumi, pvz man ilgai neatauga, labai gerai. Jei gyvenat ar dirbat netoli, galit pabandyti, gal patiks pati kosmetologė ir jos darbo rezultatas