QUOTE(Adera777 @ 2014 01 31, 12:24)
Gal kas turite atsiliepimų apie grožio salone "Dalia" Vilniuje, domina kirpimas karštomis žirklėmis.
Sveiki.Kaip tik sausio men. turejau kuponiuka "Kirpima karstomis zirklemis", lankiausi Dalios grozio salone Gostauto/Vasario 16-osios g. Zinokit likau patenkinta.

Taip, uzejus i salona ispuciau akis

, ispudzio jokio nepadere (tiesiai sviesiai sakant - aplinka tai nekokia, na mano akim ziurint). Kirpima atliko jauna mergaite, labai kruopsciai sukavo, dziovino, islygino, papurske plaukus keliom priemonem. Na, negalecia prie ko nors prikibti. Tokia mano patirtis. Daugiau nieko neteko ten atlikti.
Beje, si mergaite susukavo zymiai geriau, nei pries tai 'Stiliaus studijoje' dazusi man plaukus kirpeja. Auksciau savo poste minejau '
Stiliaus studija' ir kirpeja Viktorija (rusekalbe), kuri man daze plaukus Ombre stiliumi.

Norejau vel patekti pas ta pacia Viktorija, bet pasake, kad ji isvaziavo i kita miesta dirbti

, nors uzsirasiau pries gera menesi, pranese apie tai tik diena pries tai. Prieme kita (tik gaila varda pamirsau )

. Si karta nusivyliau ir dazymu ir kreivai padarytais kirpciukais

O geriausia buvo pabaigoje, kai pas ja atejo kita moteris, ji man sukuoja ir sako, atseit.. cia jau kita jos kliente laukia, turiu paskubeti!! O kad as puse valandos laukiau, kol ji arbatos atsigers-tai nieko tokio.

Na, daugiau net neisiu!!!
DAr nepatiko manikiurininke
Perla grozio salone. Dariau gelini lakavima. Na, nepatiko, nezinau kas..bet nepatiko ir tiek.Kad nepatare ka galiu pasiradyti ir kaip. Nes norejau kokio rasto, piesinio. Kai klausiu kaip dera tai ir tai, sako nezinau.. kaip jus norit... Ir po manikiuro liko zaizdeles aplink kelis pirstus. Tai po sio manikiuro visai jokiu panikiuru nenoriu.
Patiko
Tonus Lady, Antakalni. Ten turejau tik 3proceduras su pulstar aparatu. Ir man tikrai po tu 3kartu kojytes pagrazejo. Nesu nieko panasaus atlikus daugiau kur, tai negaliu stipriai ka bepasakyti. Bet pirmas ispudis ir rezultatas patiko.