QUOTE(Aguonytė @ 2012 10 02, 19:18)
o dėl ko geresnių nėra? Nes man asmeniškai essence XXXL na ant lūpų gal gerai atrodo , bet kas iš to gerumo jeigu telaiko max 30min , o ir kaina ne 2LT
Matot, man laikymasis nėra svarbus kriterijus

Aš sutinku, kad Essence blizgiai nelabai ilgai laikosi. Išties valandą tai maximum, o kadangi aš turiu įprotį nuolat gurkšnot vandenį, tai man jie dar trumpiau laikosi. Bet svarbiausia yra tai, kad jie visiškai nelipnūs. Aš negaliu naudotis lipniais blizgiais, pvz minėtus Juicy tubes 3 pardaviau (gavau dovanų) - klijai

Essence turi ir lipnių blizgių seriją - Stay with me, pabandžiau, pardaviau
Antras didelis jų pliusas - kvapas, man jis tiesiog dieviškas
Trečias pliusas - puiki pigmentacija, bet deja, ne visų atspalvių

Pvz XXXL nude serijos atsp 01 Pure beauty tiesiog nerealiai balina, visiškai perdengia lūpų spalvą, kelerius metus ieškojau tokio
nude atspalvio, kad būtų labai smarkiai balinantis.
Ketvirtas pliusas - aplikatorius ir kakliukas. Šepetėlis didelis, kakliukas platus, rezultate užtenka tik atsukti tūtelę, ištraukti aplikatorių ir ant jo būna tiek blizgio, kad užtenka riebiai padažyti abi lūpas

Nežinau, ar aiškiai surašiau, tiesiog paprastai su kitais blizgiais būna taip, kad norint padažyti lūpas reikia kelis kartus pamaknoti aplikatorių į tūtelę, nes su vienu kartu išsiima per mažai blizgio
Reziume - aš nežinau daugiau tokių skaniai kvepiančių, visiškai nelipnių, gerai pigmentuotų ir su patogių aplikatoriumi/kakliuku blizgių šioje kainos kategorijoje

Jau kokie 8 metai nuolat naudoju Essence blizgius, paraleliai vis išbandydama kitus, ir brangesnius, ir pigesnius, bet geriau kol kas neatradau. Jei kas žino, kur tokių rasti - praneškit, mielai išbandysiu
QUOTE(baltagėlė @ 2012 10 02, 19:23)
Gal galit priminti koks konkrečiai ? Lyg kažkada skaičiau, kad jie dviejų rūšių, ar maišau?
Pakuotė kaip lūpų blizgio su aplikatoriumi

Dar yra storo pieštuko formos - tai ne tas