QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 13, 12:44)
O aš kaip tik manau, kad tikroji prasmė nėra AŠ, tai tik tuščias egoizmas, savo poreikių tenkinimas... dėl ko žmonės gi baisiai nelaimingi darosi, žudosi, žudo, nes gi reikia kuo daugiau visko turėti ir vartoti... parazitai gi taip daro ir manau tikrąją prasmę žmogus jaučia, kai nuo to savo egoizmo bent šiek tiek atsiriboja. Galbūt vienam tai gali būti vaikai, kitam rūpinimasis beglobiais gyvūnėliais, kitas gal kovoja už taiką pasaulyje... Aišku, čia jau daugiau filosofiniai išvedžiojimai ir aš irgi netaikau dar taip aukštai.
Kodėl Tu iš karto į kraštutinumus eini? Parazitai, žudosi, egoizmas...
Aš pvz sportuoju dėl savęs ir gerų emocijų SAU, domiuosi šiek tiek fotografija, nes MAN tai patinka, noriu anglų patobulinti, nes MAN to norisi, vakarais
ryju knygas, gaminti MAN malonumas, o kai dar matau

laimingą ir patenkiną skanaujantį naują patiekalą... Ir visai tai darau, nes AŠ to noriu, aš taip noriu leisti savo dienas, savo gyvenimą, tobulėti ir ieškoti kažko naujo, išmokti kažko naujo. To nori ne mano tėvai, ne draugai, ne jiems to reikia, man to reikia. Man tai yra Tavo užduotas klausimas apie gyvenimo prasme, nenuobodžias dienas. Kame čia egoizmas ir kuri dalis veda į tai?

Nemėgstu suabsoliutinamo, tik juodo ir balto, tarp jų daugybė kitų spalvų