Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(alinux28 @ 2012 10 31, 21:08)
sveiki.siemet pirma kart noriu uzsisakyti is loretossodu,tik niekaip nerandu kainu  blush2.gif

eikit tam puslapyje i ,,perteklius", tada ,,Pomidorų sėklų sąrašai" ir ten yra ir veisles, ir kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 10 31, 22:16)
eikit tam puslapyje i ,,perteklius", tada ,,Pomidorų sėklų sąrašai" ir ten yra ir veisles, ir kainos  4u.gif

radau.didelis DEKUI 4u.gif
Atsakyti
nelabai laikosi namie pomidorai, tai vel puoda i padaza suviriau . 5 puslitriukai labai labai labai tirsto padazo ... Virtuve nuo to geizerio kokia buvo doh.gif smile.gif
Liko tebenokstanciu deze namie, ir deze sodo namelyje ... Bet jau valgyt perdaug niekas nebepuola ... skonis jau kitoks nei vasara ax.gif
Atsakyti
Bet va saulutės nėra ir nokimas nuskintų kitokis. Nunoksta, bet daug rūgštesni. Jau vienų nesinori valgyt. Po truputį į mišraines įmaišius tai valgo. Na ko norėt..bet jie vis tiek skanesni, nei tie plasmasiniai parduotuveje. Jaučiu ilgai netrukus galvosim, kad gaila jog savi baigėsi, kuriuos taip burnojom.
Atsakyti
Labai simboliskai siandien "palaidojau" paskutinius savo pomikus verysad.gif
ATA jiems, aciu jiems.
Dar nokstanciu turiu, ir saldytuve guli ax.gif , man tai kazkas neitiketino, kad as lapkriti dar save pomidoru turiu doh.gif
Aciu Jums mergaites 4u.gif kitamet dar akyliau seksiu Jusu patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 02 lapkričio 2012 - 14:43
Nieko keisto pomidorai lapkričio mėn. Prieš kelis metus pirmą kekę Princessa nuskyniau ir parnešus virtuvėj pakabinau..kekėje buvo gerokai virš 50vaisių. Kažkiek nubyrėjo, o kita dalis liko. Ir ką jūs galvojat, iškabojo ta kompozicija iki naujo derliaus. Šakelė visiškai sudžiūvo, keli pomidorai susiraukšlėjo, bet visi kiti mažai kuo pakito nuo nuskintų. Jokių kitų pomidorų tiek laiko nesu išlaikius, nors ir kaip stengiausi..
Papildyta:
Va tos mano princesės ant vinuko kabo..
user posted image
Atsakyti
as irgi perziurejau savo niekingai maza viena dezute pomidoru, kazkaip nelabai man tas vaizdas patiko, tai supjausciau , vakare virsiu salotas ziemai, ar kas daret toki var, koki atsiliepimai
http://www.mamosrece...ine-ziemai.html
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 11 02, 15:04)
as irgi perziurejau savo niekingai maza viena dezute pomidoru, kazkaip nelabai man tas vaizdas patiko, tai supjausciau , vakare virsiu salotas ziemai, ar kas daret toki var, koki atsiliepimai
http://www.mamosrece...ine-ziemai.html

Labai gera mišrainė, tik aliejaus dėjau 200 ml.
Atsakyti
Uzsisakiau ir as is Loretos seklu 12 veisliu doh.gif ,o namie tai senu kruva ir dar nauju pripirkta per vasara biggrin.gif Bet si liga -priklausomybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 11 02, 15:03)
Nieko keisto pomidorai lapkričio mėn. Prieš kelis metus pirmą kekę Princessa nuskyniau ir parnešus virtuvėj pakabinau..kekėje buvo gerokai virš 50vaisių. Kažkiek nubyrėjo, o kita dalis liko. Ir ką jūs galvojat, iškabojo ta kompozicija iki naujo derliaus. Šakelė visiškai sudžiūvo, keli pomidorai susiraukšlėjo, bet visi kiti mažai kuo pakito nuo nuskintų. Jokių kitų pomidorų tiek laiko nesu išlaikius, nors ir kaip stengiausi..
Papildyta:
Va tos mano princesės ant vinuko kabo..
user posted image

Regila, man tai stebuklas thumbup.gif
Man dar labai labai toli iki Jusu ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti