Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(vikaliu @ 2012 10 26, 10:26)
Turiu skalbimo mašiną su džiovinimo funkcija. Yra 2 programos: lengvas ir stiprus džiovinimas. Pabandžiau ant lengvo. Ištraukiau drabusžius tokius susiglamžiusius, kad nebeišsilygino      unsure.gif      Kaži ką ne taip darau?

Tai gal perdaug rubu buvo arba ne is karto istrauket g.gif net nzn pas mane atskira dziovykle, tai taip nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 26, 10:27)
Taip jau būna.

Spedy, noriu padėkoti už rekomenduotą džiovyklę Electrolux EDH97981W. Vakar pirmą kartą išbandžiau - super!!! Kaip aš iki šiol be jos gyvenau? smile.gif Dar kartą ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 26, 10:27)
Taip jau būna.

Supratau, kad būna smile.gif Domina ką daryt, kad taip nebūtų g.gif ieškojau, bet neradau, kad būtų galima reguliuoti kažką g.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 26, 10:29)
Tai gal perdaug rubu buvo arba ne is karto istrauket 

ištraukiau iškart... rūbų gal ir perdaug, nžn... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2012 10 26, 13:28)
Supratau, kad būna    smile.gif      Domina ką daryt, kad taip nebūtų      g.gif     

Ar leidote kombinuotą ciklą skalbimas+džiovinimas?
Atsakyti
QUOTE(Radze @ 2012 10 26, 11:43)
Spedy, noriu padėkoti už rekomenduotą džiovyklę Electrolux EDH97981W. Vakar pirmą kartą išbandžiau - super!!! Kaip aš iki šiol be jos gyvenau? smile.gif Dar kartą ačiū smile.gif

Na, mes irgi tos pačios laukiam blush2.gif pagal daugelio rekomendacijas drinks_cheers.gif ryt jau turėtume gauti... oj kaip laukiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 10 22, 09:29)
bet ką daryti kai noriu stiklinių durelių ir A kategorijos 
ir pinigėlių pataupyti ir gerą daiktą turėti.

musu lygiai tokie patys norai, isrinkau EDH3487RDW, suradau uz 2500 lietuvisku, vis galvoju ar nebus ant svenciu geresnes kainos smile.gif temos specai irgi nieko nepasisake tuo klausimu sad.gif
Atsakyti
pasakykit kas nors - kokie yra ventiliacinės džiovyklės minusai ar privalumai? mes norim per žiemą laikyti įstiklintam balkone, ir vienas meistras pasakė, kad ventiliacinė ten galėtų stovėti. kas galit pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 27, 00:50)
pasakykit kas nors - kokie yra ventiliacinės džiovyklės minusai ar privalumai? mes norim per žiemą laikyti įstiklintam balkone, ir vienas meistras pasakė, kad ventiliacinė ten galėtų stovėti. kas galit pakomentuoti? ax.gif

1. Ventiliacinei reikia išvedimo į lauką.
2. Negirdėjau ventiliacinių su šilumos siurbliu (taupiosios).
Atsakyti
SPEEDY matau patirties turite, gal galetumet padet apsispresti tarp siu dvieju dziovykliu:
Elektroliux
bosh

o gal kas geriau tokiu kainu kategorijoje? blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Speedy, prasau padekit ir man galutinai apsispresti doh.gif g.gif tarp siu dvieju:
Bosch WTW 86583 SN
Siemens WT 46W573 DN

Pirmadienį pirksiu, tai belieka nuspręsti kurios firmos, nes jos kaip ir analogiškos, bet vis vien kažkas turėtų būti labiau... Nelabai randu instrukcijų (gal per gerai noriu biggrin.gif ), gal rasčiau apsisprendimo priežastį biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 10 27, 17:15)
Speedy, prasau padekit ir man galutinai apsispresti   doh.gif  g.gif  tarp siu dvieju:
Bosch WTW 86583 SN
Siemens WT 46W573 DN

Pirmadienį pirksiu, tai belieka nuspręsti kurios firmos, nes jos kaip ir analogiškos, bet vis vien kažkas turėtų būti labiau... Nelabai randu instrukcijų (gal per gerai noriu  biggrin.gif ), gal rasčiau apsisprendimo priežastį  biggrin.gif

Ačiū  4u.gif

Skirtumų tarp jų nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 spalio 2012 - 15:21
QUOTE(speedy @ 2012 10 27, 16:20)
Skirtumų tarp jų nematau.

4u.gif

Teks pard. pavartyti instrukcijas ir apsispręsti, tikiuosi rasti nors kokių skirtumų doh.gif

Gal kas iš patirties galite pasakyti ar naudojate programą Itin greita 40', ar ji reikalinga, ką galima džiovinti su tokia programa g.gif
Atsakyti