Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

Norėčiau padovanoti gerų drabužių smulkiam vyrui/vaikinui ir smulkiai moterytei/ merginai. Įdedu nuotraukas - norėčiau, kad jie tikrai praverstų:

1. Juodas vyriškas švarkas - rudeninis/pavasarinis paltukas. Nešiojo 175 cm ūgio, 73 kg sveriantis vyras, tai maždaug tokiam ir tiktų. Vienoje pažastyje pamušalas pairęs, o šiaip - tikrai geros būklės:

PAŽADĖTAS

2. Samanų-chaki spalvos trumpa žieminė vyriška striukė, M dydis.Nesuplyšusi, nenudilusi, tik užsegimo lipdukus reikėtų pavalyti, kad geriau laikytųsi:

PAŽADĖTAS

3. Juoda moteriška žieminė striukė, niekas nesuplyšę, aišku, ne nauja. Dydis -S, maždaug 164 cm ūgiui. Vienintelis dalykas- vieno iš užtrauktukų dalis pamesta, bet galima pakeisti nuo kokio kito užtrauktuko pridėjus arba naudoti be jos. Užsegimui/atsegimui tai netrukdo:

user posted image

4. Moteriškas juodas velvetinis švarkelis. XS dydis, tikrai lieknai ir smulkiai mergytei/moterytei. Matosi, kad dėvėtas, bet nenudilęs. Nenufotografavau, nes neseniai prisiminiau, kad tokį turiu.

Rūbus (ar konkretų rūbą) reikėtų pasiimti iš Vilniaus, Fabijoniškių, po darbo. Rašykite į až.
Atsakyti
Atiduodu moksleivio kuprine.Tinkama naudojimui.

user posted image

Vienintelis defektas,nedidelis prairimas per siule sone.Nesunkiai sutvarkomas,nesiojimui itakos neturi.

user posted image

Pasiimti patiems.Vilnius i az
Atsakyti
QUOTE(Sinet @ 2013 02 26, 11:53)
Laba diena, jai neatsiras norinčiu jus jai turit galimybe i bet kokia bažnyčia nuneškit, ten jie tikrai suras namus)

kartą vežiau, pasakė, kad tikrai jiems nereikia, o šalia esantis Caritas užkimštas tiek, kad dar man patys gali duoti. tai nuvežiau ir visą bagažinę išmečiau prie konteinero.

gal kam reikia berniukiškų drabužėlių (arba universalių, jei nelabai išrankūs spalvoms) maždaug nuo 2 mėn iki 2 metų? drabužėliai dėvėti, ne išeiginiai, tinkami namie, aplink namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 06 kovo 2013 - 18:21
Labas, mamytės,
gal galite padovanoti ar pigiai parduoti lovą. Turiu priglaudusi nėštukę nestuke.gif , bet ant sofos jai labai nepatogu gulėti, tad miega ant čiužinio, ant žemės. ji neprašo patogumų, džiaugiasi, kad turi stogą virš galvos, bet man pačiai nepatogu, kaip sunkiai ji keliasi nuo žemės. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
DOVANOJU

user posted image

RASYKITE I A.Z. smile.gif
Atsakyti
sveiki,

Gal kas turite nereikalingą vežimėlį kūdikiui skirtą, t.y. lopšinį ir galėtumėte padovanoti? Pašilaičių seniūnijoje moterys ieško vienai nėštukei (ar jau pagimdžiusiai, tiksliai neišsiklausinėjau, sorry), sunkiai besiverčiančiai..
Jeigu kas ką galėtumėte pasiūlyti - rašykite man į AŽ. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(liuchija @ 2013 03 07, 12:09)
DOVANOJU

user posted image

RASYKITE I A.Z. smile.gif

pazadeta
Atsakyti
Dovanoju vyriškų marškinių aukštam lieknam ilgarankiui vyrui. MB panešiojo, bet dar geri, išmesti gaila. Rašykite į AŽ.
Atsakyti
RADAU SPINTOJE, PABANDZIAU VEIKIA.

turi CD, pakroveja, USB laida, kazkas su garsiakalbiu ( cia tik speju) kam paskambinu tie mane labai tyliai girdi, bet manau norintieji gales sutvarkyti.

user posted image

user posted image

user posted image

LAISKU LAUKIU I A.Z.
Atsakyti
DOVANOJU:

Krūvelė drabužių 6-7 metų berniukui. Rūbai paprasti, yra su dėmelėm ( gal mamytė mokės ,,išimti''), tačiau dar puikiai tinkami kieme, kaime ar sode.

Vilnius, Fabijoniškės.
Klausimai į az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuchija @ 2013 03 07, 16:31)
RADAU SPINTOJE, PABANDZIAU VEIKIA.

turi CD, pakroveja, USB laida, kazkas su garsiakalbiu ( cia tik speju) kam paskambinu tie mane labai tyliai girdi, bet manau norintieji gales sutvarkyti.

user posted image

user posted image

user posted image
LAISKU LAUKIU I A.Z.

REZERVUOTAS, ATSIPRASAU, KAD VISOMS NEATSAKIAU, ATIDUODU TAI, KURI PIRMA PARASE.
Atsakyti
Ieškomi tvarkingi rubeliai metinukui pavasariui, jei kas turėtų parašykite.
Atsakyti