Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(wwwlaima @ 2013 04 29, 14:19)
atiduodu lopsini trirati pilkos spalvos vezima, tinkanti nuo gimimo smile.gif Vilnius, zirmunai

padovanota smile.gif
Atsakyti
Tvarkau spintas, atrinkau savo pakankamai neblogos būklės rūbus, kurie ko gero tiktų jaunai smulkiai paauglei ar jaunai smulkesnio sudėjimo mamytei, 10 - 12 dydis, gera dėžė gausis džinsų, bridžų, keli sijonai, kelios palaidinės, keli megztukai..gerų gamintojų, būklė - dar tikrai tinkami naudot, kas nebetinka, išmečiau..tai va, kiekis nemažas, didelis pilnas maišas, dovanoju, būtų gerai, jai kas užsiima labdara ar jei kam ko riekia, viską iš manęs pasiimtų..,.mielai padėčiau nepasiturinčiai šeimai ar šaip kas stokoja ko 4u.gif
Atsakyti
P.S. laikyti viską esu nusiteikus iki pirmadienio, paskum viską, matyt, teks išmest. o būtų gaila...
Atsakyti
Ieskome mergaitems i darzely vaiksciot drabuzeliu 106-110cm ir batuku 27-28 ismeros.Dar gal kas dovanuoja moterisku drabuziu 42didzio mielai paimciau.
Vilnius.
Atsakyti
Dovanoju feną ir lygintuvą. Savo funkcijas atlieka puikiai, nesugedę, nesulūžę. Reikėtų pasiimti patiems Žvėryne arba Naujamiestyje.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 05 01, 22:32)
P.S. laikyti viską esu nusiteikus iki pirmadienio, paskum viską, matyt, teks išmest. o būtų gaila...

Laba diena.
Neišmeskite gerų daiktų. Tikrai yra žmonių, kuriems jie pravestų. Tiesiog manau, kad labai mažai jų lankosi SM.
Šiandien skambinau į Caritas Vilniaus skyrių. Jie sakė būtų puiku, jei pagalbą daiktais atveštume į Socialinę tarnybą Paco g. 4, prie Petro ir Povilo bažnyčios.
Mergaitės, jei jums pačioms niekaip neišeina atvešti, tai gal aš pasistengčiau paimti iš jūsų ir nuvešti. Bet neišmeskit gerų daiktų.
Aišku jie turi būti nesuplyšę, nesulūžę, švarūs ir visiškai tinkami naudoti. Šiukšlių ten nereikia vežti.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 05 01, 21:32)

Jei nieks nepaims, aš paimčiau... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(kipitun @ 2013 05 02, 13:26)
Laba diena.
Neišmeskite gerų daiktų. Tikrai yra žmonių, kuriems jie pravestų. Tiesiog manau, kad labai mažai jų lankosi SM.
Šiandien skambinau į Caritas Vilniaus skyrių. Jie sakė būtų puiku, jei pagalbą daiktais atveštume į Socialinę tarnybą Paco g. 4, prie Petro ir Povilo bažnyčios.
Mergaitės, jei jums pačioms niekaip neišeina atvešti, tai gal aš pasistengčiau paimti iš jūsų ir nuvešti. Bet neišmeskit gerų daiktų.
Aišku jie turi būti nesuplyšę, nesulūžę, švarūs ir visiškai tinkami naudoti. Šiukšlių ten nereikia vežti.

Atsakyti
Raudonasis Kryžius tikrai prašo žmonių atnešti nereikalingus daiktelius/rūbelius/avalynę į jų konteinerį prie Akropolio taksi aikštelės (kur ūkininkų turgus būna). Ypač trūksta vyriškų rūbų 4u.gif .
Atsakyti
Dovanoju kelis rubelius - vasarine suknele, vasarine maikute, dvi sukneles-tunikas, palaidine ilgomis rankovemis, sijona. Rubai tinkami mazdaug XS-S dydziui, tvarkingi.

Atsiemimas Vilniuje, Pasilaiciuose, yra galimybe perduoti i Karoliniskes. Rasyti az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 05 gegužės 2013 - 15:01
Padovanočiau nedidelį maišelį mergaitiškų rūbelių. Kokių 3 metų mergytei. Rūbeliai nesuplyšę, bet ir ne pasipuošimui. Treninginės kelnės, suknelė, romperis, maikutės, koks 12 vnt. triusikėlių.
Atsakyti
gal kas turi nereikalinga stumduka ax.gif
Atsakyti