Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Bobulka @ 2013 01 19, 12:34)
Labas. As savo akimis atsakymu nemaciau nes dar nepasiemiau man abu kartus genetike telefonu pranesdavo bendra rizika ir tada is karto spresdavome kartu ar daryti VVT ar ne lotuliukas.gif  4u.gif

O man telefonu pasakė, kad rizika nepadidinta ir tolimesnių tyrimų nereikia, o kai pasiėmiau atsakymus, matau, kad nelabai ką suprantu ax.gif
Final risk DS 1:10000, na o amžiaus jau skaičiukai kitokie: 1:500 g.gif
Na bet amžiaus lentelės maždaug tokią riziką ir rodo mano amžiuje..( man 33)
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 19, 11:51)
o man bendros ir amziaus nesake, isskyre tik DS, ES ir PS  4u.gif Praejusi karta irgi labiau ziurejo ne i bendra, o i atskira DS. Nes bendra buvo 200 siu ciut, o va DS jau daugiau nei 1/50  g.gif Ir vis akcentavo didele rizika DS  4u.gif

Aš gavau į el.ppaštą atsakymą, kadangi Prisca II dariausi SORPE. Ligoninė tuo metu negalėjo atlikti tyrimų, mat iš 3 elementų, neturėjo 1, tad teko darytis privačiai.
Bendros rizikos taip pat neakcentavo daktarė, rizika tokia pat DS didelė, todėl ir darė VVT.

QUOTE(larigirl13 @ 2013 01 19, 15:35)
O man telefonu pasakė, kad rizika nepadidinta ir tolimesnių tyrimų nereikia, o kai pasiėmiau atsakymus, matau, kad nelabai ką suprantu ax.gif
Final risk DS 1:10000, na o amžiaus jau skaičiukai kitokie: 1:500  g.gif
Na bet amžiaus lentelės maždaug tokią riziką ir rodo mano amžiuje..( man 33)

Oi, būk rami, mėgaukis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 19, 11:51)
o man bendros ir amziaus nesake, isskyre tik DS, ES ir PS  4u.gif Praejusi karta irgi labiau ziurejo ne i bendra, o i atskira DS. Nes bendra buvo 200 siu ciut, o va DS jau daugiau nei 1/50  g.gif Ir vis akcentavo didele rizika DS  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif po kiekvienu zodziu pasirasau: genetike akcentavo rizikas 3 populiariausiems sindromams. Is tu triju dazniausiai pasitaikantis- DS.
Atsakyti
Mergaitės, kurioms darė VVT, ar galite atsakyti į klausimą: ar nėra Santariškėse kažkokių didelių eilių jam? Tarkim, aš pas genetikę eisiu, kai man bus lygiai 18 savaičių. Jeigu darysiuos vandenų tyrimą, ar man jį galės padaryti greitai? Nesakys, kad ok, bet eilė tarkim 3 savaitės? Įdomu, kokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 20, 13:31)
Mergaitės, kurioms darė VVT, ar galite atsakyti į klausimą: ar nėra Santariškėse kažkokių didelių eilių jam? Tarkim, aš pas genetikę eisiu, kai man bus lygiai 18 savaičių. Jeigu darysiuos vandenų tyrimą, ar man jį galės padaryti greitai? Nesakys, kad ok, bet eilė tarkim 3 savaitės? Įdomu, kokia tvarka.

na jei eisite pas genetike kai bus 18 sav. ir jei bus pagrindas darytis VVT tai ir ta pacia diena padarys, laukti ilgai nereikes, as kai ejau konsultacijai tai man iskart ta pacia diena VVT padare, nors kiek zinau tai lyg pirmadieniais tik daro jei nera skubu
Atsakyti
O sakykit, jei per Santariskiu VIP eisiu konsultacijai ir RISCA I, nes valstybinej eilej nespeju su savaitem, ir butu nekoks tyrimo rezultatas, ar uz PRISCA II ar vandenu tyrima taip pat reiks moketi ar jau sius nemokamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sexuali: 20 sausio 2013 - 17:34
QUOTE(Irine @ 2013 01 20, 13:31)

Eilių tikrai nėra, būkite rami, padarys ir vvt laiku, jei reikės mirksiukas.gif

QUOTE(Sexuali @ 2013 01 20, 17:33)
O sakykit, jei per Santariskiu VIP eisiu konsultacijai ir RISCA I, nes valstybinej eilej nespeju su savaitem, ir butu nekoks tyrimo rezultatas, ar uz PRISCA II ar vandenu tyrima taip pat reiks moketi ar jau sius nemokamai?

Tai gal iki PRISCA II jau ir valstybinėj eilėj gausit vietą ir tada nereiks mokėti, nes šiaip labai brangus VVT.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 20, 17:10)
na jei eisite pas genetike kai bus 18 sav. ir jei bus pagrindas darytis VVT tai ir ta pacia diena padarys, laukti ilgai nereikes, as kai ejau konsultacijai tai man iskart ta pacia diena VVT padare, nors kiek zinau tai lyg pirmadieniais tik daro jei nera skubu

Ačiū. Aš eisiu penktadienį, tai gal jeigu ką ateinantį pirmadienį padarys.

Pas mane keista situacija...

Bendra rizika DS yra 1:187. Ją labai įtakoja raukšlė 3 mm. Jeigu vertinti kraują be jos, kraujo rodikliai labai geri ir stiprūs, rizika 1:3000. Serapinas įsitikinęs, kad su tokiu krauju jokio sindromo būti negali. Kad tiesiog tokia raukšlė, ir tiek. Kad kraujo rodiklis turi didesnį svarumą, negu raukšlė.

18 sav. einu pas Butkevičienę echoskopijos. Bijau, kad ten viskas atrodys tobulai ir ji irgi sakys, kad nėra reikalo darytis VVT. O mane žudo ta tikimybė. Man reikia 100 proc. žinoti, kad ne. Jau su vyru apsisprendėm darytis VVI.. Nors ir rizika didelė jo. Bet abejonės aišku kankina vis tiek. Jau net nėjau darytis Prisca II, kad jis vėl manęs neįtikintų, kad VVT nereikia (Serapinas įsitikinęs, kad jis bus geras). Vat tokioj nežinomybėj esu...
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 20, 18:44)
Ačiū. Aš eisiu penktadienį, tai gal jeigu ką ateinantį pirmadienį padarys.

Pas mane keista situacija...

Bendra rizika DS yra 1:187. Ją labai įtakoja raukšlė 3 mm. Jeigu vertinti kraują be jos, kraujo rodikliai labai geri ir stiprūs, rizika 1:3000. Serapinas įsitikinęs, kad su tokiu krauju jokio sindromo būti negali. Kad tiesiog tokia raukšlė, ir tiek. Kad kraujo rodiklis turi didesnį svarumą, negu raukšlė.

18 sav. einu pas Butkevičienę echoskopijos. Bijau, kad ten viskas atrodys tobulai ir ji irgi sakys, kad nėra reikalo darytis VVT. O mane žudo ta tikimybė. Man reikia 100 proc. žinoti, kad ne. Jau su vyru apsisprendėm darytis VVI.. Nors ir rizika didelė jo. Bet abejonės aišku kankina vis tiek. Jau net nėjau darytis Prisca II, kad jis vėl manęs neįtikintų, kad VVT nereikia (Serapinas įsitikinęs, kad jis bus geras). Vat tokioj nežinomybėj esu...

na jei eisite 5adieni ir reikes VVT tikrai padarys sekanti pirmadieni, o del to ar yra reikalo darytis VVT ar ne tai nuspres genetike, be reikalo tikrai nedaro nes rizika yra siokia tokia, na yra nemazai moksliniu straipsniu kuriuose teigiama, kad sprando rauksle priklausomai nuo amziaus, kuria matuoja nuo 11sav. iki 13sav ir 6d. galima iki 3.5mm jei nera jokiu kitu priesparodymu, bet kokiu atveju linkiu sekmes 4u.gif

na o as ryt einu VVT darytis, siek tiek neramu, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 20, 18:44)

Aš prašyčiaus VVT dėl šventos ramybės mirksiukas.gif
Genetikės tikrai patyrę, tik nemalonus tas tyrimas ir viskas, pasilepinsite kelias dienas, pagersite magnį, beje ir dabar prieš tyrimą man rekomendavo jau gerti ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(scalia @ 2013 01 20, 20:10)

na o as ryt einu VVT darytis, siek tiek neramu, tikiuosi viskas bus gerai

Sėkmės Jums, tyrimą tai iškentėsit, bet tas laukimas iki trečiadienio tai žudantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 20, 16:10)

Man irgi iškart tą pačią dieną atliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 20, 22:10)
na jei eisite 5adieni ir reikes VVT tikrai padarys sekanti pirmadieni, o del to ar yra reikalo darytis VVT ar ne tai nuspres genetike, be reikalo tikrai nedaro nes rizika yra siokia tokia, na yra nemazai moksliniu straipsniu kuriuose teigiama, kad sprando rauksle priklausomai nuo amziaus, kuria matuoja nuo 11sav. iki 13sav ir 6d. galima iki 3.5mm jei nera jokiu kitu priesparodymu, bet kokiu atveju linkiu sekmes 4u.gif

Ačiū. Spręs tai galiausiai ne genetikė, o aš... Dėl raukšlės tai aišku, net tokia kur pas mane, įvertinus mano amžius, yra tik 1 proc., kad ligos požymis. Ir tai, nevertinant kraujo rodiklių.
Papildyta:
QUOTE(Sina @ 2013 01 20, 22:33)
Aš prašyčiaus VVT dėl šventos ramybės  mirksiukas.gif
Genetikės tikrai patyrę, tik nemalonus tas tyrimas ir viskas, pasilepinsite kelias dienas, pagersite magnį, beje ir dabar prieš tyrimą man rekomendavo jau gerti ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Ačiū. Esu beveik 100 proc. apsisprendus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irine: 20 sausio 2013 - 22:31