QUOTE(scalia @ 2013 01 20, 17:10)
na jei eisite pas genetike kai bus 18 sav. ir jei bus pagrindas darytis VVT tai ir ta pacia diena padarys, laukti ilgai nereikes, as kai ejau konsultacijai tai man iskart ta pacia diena VVT padare, nors kiek zinau tai lyg pirmadieniais tik daro jei nera skubu
Ačiū. Aš eisiu penktadienį, tai gal jeigu ką ateinantį pirmadienį padarys.
Pas mane keista situacija...
Bendra rizika DS yra 1:187. Ją labai įtakoja raukšlė 3 mm. Jeigu vertinti kraują be jos, kraujo rodikliai labai geri ir stiprūs, rizika 1:3000. Serapinas įsitikinęs, kad su tokiu krauju jokio sindromo būti negali. Kad tiesiog tokia raukšlė, ir tiek. Kad kraujo rodiklis turi didesnį svarumą, negu raukšlė.
18 sav. einu pas Butkevičienę echoskopijos. Bijau, kad ten viskas atrodys tobulai ir ji irgi sakys, kad nėra reikalo darytis VVT. O mane žudo ta tikimybė. Man reikia 100 proc. žinoti, kad ne. Jau su vyru apsisprendėm darytis VVI.. Nors ir rizika didelė jo. Bet abejonės aišku kankina vis tiek. Jau net nėjau darytis Prisca II, kad jis vėl manęs neįtikintų, kad VVT nereikia (Serapinas įsitikinęs, kad jis bus geras). Vat tokioj nežinomybėj esu...