Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 12, 18:54)
Skubanti - kur pirkot vyresneles dukros baldus, jei ne paslaptis? labai tiktu mano viduriniajai  4u.gif

Gamino baldininkas pagal uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 12, 13:01)
Ir uzsisakiau visam namui roletus - visai neblogai paskaiciavo kaina, tai galesiu uzuolaidas ramiai rinktis nereikes ant langu kabint paklodziu kad nuo akiu pasislepti  lotuliukas.gif

O jei ne paslaptis kokioje firmoje užsakinėjot? Ir ar tradicinius - na iš viršaus į apačią besivažinėjančius? Aš irgi galvoju apie roletus, bet kaži kaip tie roletai, kur važinėjas iš apačios į viršų? Gal kas turit tokius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2012 09 12, 20:34)
O jei ne paslaptis kokioje firmoje užsakinėjot? Ir ar tradicinius - na iš viršaus į apačią besivažinėjančius? Aš irgi galvoju apie roletus, bet kaži kaip tie roletai, kur važinėjas iš apačios į viršų? Gal kas turit tokius?  g.gif

Paprastus paprasciausius, bute turim man jie gerai. Kadangi desiu ateityje uzuolaidas tikrai ir visur tai roletas tik nuo saules ir akiu. Laurestoj uzsakinejau, su Dekstera blogi atsiminimai is senu laiku, tai net nebandziau kainu klaust schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 12 rugsėjo 2012 - 20:56
QUOTE(dolile @ 2012 09 12, 20:34)
O jei ne paslaptis kokioje firmoje užsakinėjot? Ir ar tradicinius - na iš viršaus į apačią besivažinėjančius? Aš irgi galvoju apie roletus, bet kaži kaip tie roletai, kur važinėjas iš apačios į viršų? Gal kas turit tokius?  g.gif

mes turim is apacios ir is virsaus vazinejancius (plisuotus) - kol kas ziauriai dziaugiuosi...kaip sakant, kakaja cena, takoj i tovar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 12, 21:21)
Paprastus paprasciausius, bute turim man jie gerai. Kadangi desiu ateityje uzuolaidas tikrai ir visur tai roletas tik nuo saules ir akiu. Laurestoj uzsakinejau, su Dekstera blogi atsiminimai is senu laiku, tai net nebandziau kainu klaust  schmoll.gif

Keista, o mano sesuo kaip tik lauresta nebuvo patenkinta. Dviem langams dėjo lauresta, o kitiems 6 - dextera - tai dexteroj vos ne tiek pat sumokėjo kaip laurestoj, o ir kokybė dexteros kažkaip daug geresnė.

QUOTE(pra @ 2012 09 12, 22:10)
mes turim is apacios ir is virsaus vazinejancius (plisuotus) - kol kas ziauriai dziaugiuosi...kaip sakant, kakaja cena, takoj i tovar  bigsmile.gif

A tai čia brangūs jie? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 09 12, 14:51)

as laikau patalyne ir drabuzius tokiose lentynose.
user posted image
Tai vintiliuojasi is visu pusiu thumbup.gif
Dar jos patogios, kad yra mobilios.

QUOTE(dolile @ 2012 09 12, 15:03)
Dėkui už nuorodą, reiks pasitart šeimos taryboj  biggrin.gif  Esmė, kad fanerą gaunam nemokamai, tai tik už plėvelę reiktų mokėt wink.gif

Jei neklystu, tai a plevele kainuoja 7lt metras.
Atsakyti
asaraa, kur pirkot tas metalines lentynas? Aš irgi apie tokias galvoju... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2012 09 12, 22:10)
mes turim is apacios ir is virsaus vazinejancius (plisuotus) - kol kas ziauriai dziaugiuosi...kaip sakant, kakaja cena, takoj i tovar  bigsmile.gif

prašom plačiau papasakoti.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na mes uzsikase su tom statybom, isirenginejam katiline ir po truputeli vidu glaistomes, norejau paklausti: kazin ar dabar tapetuoja ar dazo sienas, kaip daro. Nes niekaip negaliu apsispresti?
Beje gal kas neseniai laiptus daretes na lauke prie paradiniu duru, kiek tas malonumas kainavo ir kaip padare?
Labai apgailestauju, kad nebuvau pas RK meete. nu nieko, paliksim kitam kartui ta reikala. mirksiukas.gif
Dar klausimukas nezinau kokias duris uzsisakyti is namo i garaza, gal kas ka patarsit? doh.gif
Atsakyti

Kur geriausia pirkti vamzdzius tvorai ? Ir kokiais atstumais dedat juos ?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(smegenys @ 2012 09 13, 09:57)
Sveikutes,

glaistomes, norejau paklausti: kazin ar dabar tapetuoja ar dazo sienas, kaip daro. Nes niekaip negaliu apsispresti?

Nemanau, kad yra kažkokios mados - dažyt ar tapetuot. Čia kaip Jum labiau patinka 4u.gif kiek pastebėjau kas anksčiau įsirenginėjo ir dažė, tai dabar tapetuoja. Galit miksus daryt (bet asmeniškai tai jau pabodę blush2.gif ). Vienu žodžiu tai fantazijos ir skonio reikalas 4u.gif
pvz. pas mane taip ir liko svajonė tapetuotas vonios kambarys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2012 09 13, 08:57)
Sveikutes,

na mes uzsikase su tom statybom, isirenginejam katiline ir po truputeli vidu glaistomes, norejau paklausti: kazin ar dabar tapetuoja ar dazo sienas, kaip daro. Nes niekaip negaliu apsispresti?
Beje gal kas neseniai laiptus daretes na lauke prie paradiniu duru, kiek tas malonumas kainavo ir kaip padare?
Labai apgailestauju, kad nebuvau pas RK meete. nu nieko, paliksim kitam kartui ta reikala. mirksiukas.gif
Dar klausimukas nezinau kokias duris uzsisakyti is namo i garaza, gal kas ka patarsit? doh.gif

Is namo i garaza kiek zinau visur pagal projekta turi but priesgaisrines. Me taip ir darem 4u.gif
O sienas mes koridoriuje dazem, maziuko kambaryje ir virtuveje dazem, o kitur tapetai - man kazkaip jaukiau. O kodel jus ziurit kas kaip daro? Svarbu jums gerai, patinka ir pirmyn 4u.gif

O tu lentynu isvaziuojamu metaliniu ir kitokio gerio drabuzinems man atrodo ir ermitaze ir senukuos yra, senukuos tai tikrai yra 4u.gif
O mes uzsisakem is AKAI kur nemuno balduose yra, nes viena spinta bute dare tie kur Sile (ten kita brigada montuoja) tai siaubu siaubas - nekokybiskai sumontavo, viska bambedami perdare. O va kur Nemuno balduos dare i megamaji tai viskas ok.

ir senukuose tom lipniom plevelem nuolaida, kas planuojat lentynas klijuoti.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 13, 09:06)
Aciu smile.gif

Lytagroje pirkom, mes darem 2,5 metro.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 09 13, 08:13)
asaraa, kur pirkot tas metalines lentynas? Aš irgi apie tokias

pirkau ermitaze kai buvo jiems akcija, ir plius panaudojau is korteles pinigelius
ju ir senukuose yra

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 13, 09:06)
Aciu smile.gif

Jei paprastus metalo vamzdzius ir paskiau juos patys dazysit, tai Lytagra arba Metalo prekyba (as is ju emiau, geresne kaina pasiule). Darem kas 2m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 13 rugsėjo 2012 - 08:15