Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 05, 15:38)
Sveikutes  4u.gif
Sakykit kurios kada sodinot veja? Ar nepervelu dar? Galvojam gal uzsisodint kad pavasari galetu jau lakstyt vaikai po kiema  g.gif  Skambinau firmoms tai sako iki rugsejo galo seja.  Gal turit kokiu atsiliepimu apie firma "Tik vejos"?

as is savo patirties nebesodinciau rugsejo menesi 4u.gif na aisku, rugsejis rugsejui nelygu mirksiukas.gif "tik vejos".... turim mes su jais reikalu, nera su ta zole viskas kaip turi buti (ar kaip as isivaizduoju biggrin.gif ) , bet vat uz ka negaliu as ant ju burnotis, tai kad nepabega 4u.gif Kantriai kencia mano isterijas ir pms'us biggrin.gif biggrin.gif ir bendrom jegom meginam kazka isspausti is tos musu zoles....cia gal tik mums taip nepasiseke, nes tikrai buvom keliose vietose kur jie dare-patenkinti zmones, ir veja, o ne zole kieme 4u.gif gal mes cia tokie "unlucky" biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 22:27)
Svarbiausia viska gerai apgalvoti, pliusus/minusus. As taip, turiu tvarkymo daugiau, bet nuemus kokiu 50 kvadratu, man nuo to lengviau ne kiek nebutu ax.gif .

o ka cia apgalvosi,kad tie poreikia,planai ir prioritetai keiciasi maziausiai kas metus biggrin.gif
50m2 x2500lt/m2=125000lt- man tai labai didele suma 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 06, 08:44)
Mes skalbykloj turim didele kriaukle, tai super super super, botus nuplaut, zuvi nuskust, kibira isistatyt ir siaip tokia ukine (dabar dar ir statybine, kazi ar beatsveisim).

as jau sakiau,kad man ta kriaukle skalbykloj nepasiteisino- as nieko tokio ypatingo su ja nedarau,ka daryciau su paprasta kriaukle 4u.gif botus mes plaunam lauke po slanga- kam dar juos tysti i kambari g.gif zuvies as irgi nedarineju namie(isskyrus stintas ziema)- bukit malonus i lauka- o ne skalbykloj, kur ir svarus skalbiniai...vandens kibira as ant zemes statau ir su maisytuvo istempiama zarna prisipilu- nereik paskui to didelio sunkaus kibiro iskelt is kriaukles... bet gal cia tik man taip g.gif smile.gif

ciki, labai patiko vaiku vonia thumbup.gif o kuriuose jus cia triuseliuose?nes neatgaminu,kur cia tie kotedzai nedastatyti yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 06, 11:51)

50m2 x2500lt/m2=125000lt- man tai labai didele suma  4u.gif

Pagal tavo skaiciavimus, mums namas turejo kainuot apie 2 milijonus su sklypu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 09 06, 09:17)
taigi rašiau, kad du kambariai ir virtuvė.  Vaikams gimus vietoj savo miegamo kambario padarėm vaikų kambarį. Tai patys miegam svetainėje.  TAi nuo vietos trūkumo jau bloga darosi...  unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif Norisi normalaus gyvenimo, erdvės, o ne trynimosi vienam į kitą...  biggrin.gif

Va va pas mus tas pats - niekas netelpa nei zmones nei daiktai.
Jauciu kad uz geros savaites ir mums teks kraustytis.. Kazkaip baugoka, kaip su tuo susikiekimu bus reiks planuot laika geriau. Ir laukiu ir bijau... Net pati nezinau kas pasidare blush2.gif
O del visu WC nezinau kiek tai racionalu turet 3 patalpas 2 a name , bet darem sau vonia kad niekas nekistu ten nosies, vaiku, nes jiems neleidziama kist nosies i musu lotuliukas.gif ir 1 a mini WC klozetas, kriaukle ir dusiukas. Jei butu ne dukros, o sunus gal uztektu ir 1 vonios 2 a, o dabar tai amzinas karas doh.gif Net si ryta vyresnioji sugalvojo nusimaudyt, o tevui i darba doh.gif
RK aciu kad nepamirsai musu statuso 4u.gif
O del statybu kainos - nu zinok neinzy teisi 4u.gif , gal net siek tiek daugiau... (be sklypo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 06 rugsėjo 2012 - 11:05
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 06, 11:57)
Pagal tavo skaiciavimus, mums namas turejo kainuot apie 2 milijonus su sklypu  biggrin.gif

ir su sklypu, ir su tvora ir su zole 4u.gif ir su baldais,ir su buitine technika- ir nesvarbu,kad is amerikes parsivezet- gi pinigus uz juos mokejot, ne prie konteinerio pasiemet 4u.gif na taip, daret jus daug savo rankomis, nu tai 1000 numesk- ir ka 75000- man tai irgi dideli pinigai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 06, 12:01)
ir su sklypu, ir su tvora ir su zole  4u.gif ir su baldais,ir su buitine technika- ir nesvarbu,kad is amerikes parsivezet- gi pinigus uz juos mokejot, ne prie konteinerio pasiemet  4u.gif na taip, daret jus daug savo rankomis, nu tai 1000  numesk- ir ka 75000- man tai irgi dideli pinigai  4u.gif

Kuo daugiau kvadratu, tuo pigesnis kvadratas gaunasi.
Viska viska baige, bus netoli milijono...
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 06, 12:01)
RK aciu kad nepamirsai musu statuso  4u.gif
O del statybu kainos - nu zinok neinzy teisi  4u.gif , gal net siek tiek daugiau... (be sklypo)

Nu kaip as kaimynka pamirsiu, kuri tuoj kraustysis bigsmile.gif
Jei ne krize, butumem prapuole su savo namu. Pasiseke sakyciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 06, 11:57)
Pagal tavo skaiciavimus, mums namas turejo kainuot apie 2 milijonus su sklypu  biggrin.gif

Nusisnekejau, bet pusantro, jei ne krize ir MB pats nedarytu, butu unsure.gif
Atsakyti
pasigedau mūrininkų rekomenduojamame sąraše.. nieks neturi ko rekomenduot ar nenori? g.gif smile.gif ..

toks jausmas kad kai kuriais atvejais namą labiau apsimoka pirkt nei statyt g.gif .. krizės požymių nematau.. mūsų namo statyba su visom įrangom , pirtim, jacuzzi nekainavo daugiau 700 t .. ale mes statėm auksiniai laikais, kai viskas kainavo nesusvietnus pinigus ir statybininkai su BMW džipais važinėjosi smile.gif .. bet aš optimistė, dabar žadu įtilpt į 400 t smile.gif) daugiau neplanuoju išleist, gaila pinigų smile.gif
Atsakyti
kristal,prasitrink az, neparasau tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 12:20)
pasigedau mūrininkų rekomenduojamame sąraše.. nieks neturi ko rekomenduot ar nenori?  g.gif  smile.gif ..

Mums normalus murijo, dar neseniai buvo zmones atvezes parodyt savo darbo.
Jei nepamirsiu, paklausiu MB veliau.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 12:20)
pasigedau mūrininkų rekomenduojamame sąraše.. nieks neturi ko rekomenduot ar nenori?  g.gif  smile.gif ..

toks jausmas kad kai kuriais atvejais namą labiau apsimoka pirkt nei statyt  g.gif .. krizės požymių nematau.. mūsų namo statyba su visom įrangom , pirtim, jacuzzi nekainavo daugiau 700 t .. ale mes statėm auksiniai laikais, kai viskas kainavo nesusvietnus pinigus ir statybininkai su BMW džipais važinėjosi  smile.gif .. bet aš optimistė, dabar žadu įtilpt į 400 t smile.gif) daugiau neplanuoju išleist, gaila pinigų smile.gif

tai zinai,kaip su tom rekomendacijom buna biggrin.gif jei portished prisides prie maniskiu rekomendacijos, galesiu parasyti 4u.gif

darbu kainos beveik tos pacios kaip pries krize- o medziagos brango... kai kurios net kartais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 06, 12:28)
Mums normalus murijo, dar neseniai buvo zmones atvezes parodyt savo darbo.
Jei nepamirsiu, paklausiu MB veliau.

mums užtektų ir vieno gerai išmanančio žmogeliuko smile.gif .. uošvių namukas nedickas, tai su uošviu susimūrintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 12:29)
mums užtektų ir vieno gerai išmanančio žmogeliuko  smile.gif .. uošvių namukas nedickas, tai su uošviu susimūrintų smile.gif

taigi ade's murininkas thumbup.gif mes kasdien su vyru pravaziuodami vis pasidziaugdavom,kaip graziai ir sparciai vienas diedukas darbuojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 06, 12:28)
darbu kainos beveik tos  pacios kaip pries krize- o medziagos brango... kai kurios net kartais  4u.gif

na bet vis tiek... kažkaip kosmosinės kainos smile.gif mes, pamenu už klinkerio plytos padėjimą mokėjom tada 2,3 lt ir dar eilės laukėm, kol sumūrijo.. o ir medžiagos pas mus visos nepigios.. ale vis tiek man tuo milijonu nekvepia smile.gif

Ade 's mūrininkas mažu dar ilgai mūrins.. mums jau kita sav reikėtų.. mūsiškis, kuris buvo prisižadėjęs darbą įmonėme susirado doh.gif aišku negali pykti, žmogui ten turbūt geriau

sesuo mano prieš mėnesį Vilniuje įsikėlė į namą.. tai jie 600 t išleido su sklypu. Namas 200 kv, puikiai įrengtas, patys nieko nedarė. su pirtele.. ale aš manau, buvo ten kur pataupyt.. cool.gif ale jauna dar, ir namas pirmas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 rugsėjo 2012 - 11:35