QUOTE(cikki @ 2012 09 22, 18:36)
o sunaus kambary isvis turejau reikalu, isklijavo kaip ir gerai, bet buvo neimanoma i juos ziuret-mirgejo akyse, tai kulminacija -NULUPAU
P.s. patarimas: tapetai dryziais, dvieju spalvu, horizantaliai juostos- atrodo kaip judetu ir labai vargina akis, kad kas man butu pasake buciau nepirkus... .
nepamenu, pas kazka dar taip pat buvo, kad horizontalios siules "erzino"
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 22, 21:16)
Nesuprantu kaip tas musu geris i butuka tilpo, jau beveik pilna nama prikroviau

Vyras juokias, kad reiks priestata statyt jei toliau taip kaupsiu "atsargas"

oi, man irgi buvo sokas- kad pilnas namas daiktu is dvieju kambariu buto gavosi
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 22, 22:38)
O jus turit kas name po gesintuva ???
mes turim...
QUOTE(syri @ 2012 09 24, 12:05)
pasiryžusi laukti 10metų kol įgaus bent 1,5 metro aukštį?????? bent 7 tai jau tikrai
pas mus virs 50 tuju pasodintos is daigiuku

pas uosviukus tujos vis turedavo daigiuku, tada juos i darza persodindavo -pas mus statybos,o pas juos tie daigiukai augo- tai parsivezem visokio dydzio, kai kurios iki bambos,kai kurios iki kelenu

cia per4- 5 metus

o braske24 dar net negyvena- kol isikraustys, kol aplinka susitvarkys- net nepastebes, kaip tos tujos bus reikiamo dydzio
Papildyta:
rytorasa, sveikinimai didziuliausi
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 23, 00:17)
OHO, tada bus gerai man ir be roziu
tai viskam reikia prieziuros, jei nori, kad butu grazu

net veja, turi ir pjauti i savaite karta maziausiai, ir laistyti, ir nuo placialapiu purksti (arba mechaniniu budu piktzoles naikinti), ir patresti karta i sezona... as keleta vazonu geliu turejau siemet- tai ir vel:jei petunijos- sulfinijos- laistyti reikia vos ne kasdien, ziedlapius nuzydejusius skabyti.... nes kitaip bus grazu, bet ne labai grazu

dziaukis, kol dar aplinkos neturit