Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(neinzy @ 2012 09 06, 12:51)
ciki, labai patiko vaiku vonia  thumbup.gif o kuriuose jus cia triuseliuose?nes neatgaminu,kur cia tie kotedzai nedastatyti yra  g.gif

Aciu, nuo ziedo i kaire link Radailiu, nuo gatves matos, tarp dvieju karjeru-jie po kaire puse, mano namas po desine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 13:51)
lenkišką... kol kas dar nežiemojo, kai gyveno, bet kūreno, kai statybininkai dirbo, įrenginėjo, tai jiems vidutiniškai 300 - 400  lt mėnesiui išėjo, kiek pamenu. 200 kv. namas

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikki @ 2012 09 06, 10:15)
Bet realiai bus ruda kaip is priekio  ax.gif  paslepsim ta pilka  ax.gif

as vis pravaziuojant pasiziuriu i ta namuka ir labai nustebau, kai nudazet rudai, man ta pilka tokiaaaaaaa grazi spalva buvo 4u.gif bet kiekvienam savo, o dar maciau kaip fotkinai savo namuka , si fotiku aplink lakstei kai vaziavau pro sali lotuliukas.gif zodziu, viska matom, viska stebim lotuliukas.gif net nezinojau, kad cia viena is forumieciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 09 06, 16:32)
as vis pravaziuojant pasiziuriu i ta namuka ir labai nustebau, kai nudazet rudai, man ta pilka tokiaaaaaaa grazi spalva buvo  4u.gif  bet kiekvienam savo, o dar maciau kaip fotkinai savo namuka , si fotiku aplink lakstei kai vaziavau pro sali  lotuliukas.gif  zodziu, viska matom, viska stebim  lotuliukas.gif  net nezinojau, kad cia viena is forumieciu  blush2.gif

O geras smile.gif va kaip cia mane visi mato lotuliukas.gif
Siaip tiesa sakant kitaip as ta spalva isivaizdavau, bet jau yra nupirkta visam namui, taip kad turibut grazu smile.gif)) Ir dar pati dazau doh.gif
Atsakyti
vizija, labai gražus dukros kambarys.. būtų smagu sužinot kur pirkot lovą ir spintą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 rugsėjo 2012 - 14:42
Ne manęs klausėt, bet spinta matau Ikėjinė
http://www.ikea.com/...ducts/80157214/
Lova ir mane bais domina dukrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 06, 16:16)
Ne manęs klausėt, bet spinta matau Ikėjinė
http://www.ikea.com/...ducts/80157214/
Lova ir mane bais domina dukrai  blush2.gif

dėkui 4u.gif .jau laukiu nesulaukiu Ikea'os Lietuvoje .. kol reikės, turėtų jau būti bigsmile.gif

ar tik ne ta pati lova? smile.gif ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 rugsėjo 2012 - 15:22
QUOTE(braske24 @ 2012 09 06, 14:07)
Gal kas zinote kur pigiausiai vejos bordiurai? kiek kur apskambinau, tai gulbej pigiausia kaina, nes perkant gulbej, sestadieni Klaipedos mieste atvezimas nemokamas, tai ant to susitaupo g.gif

o kam jums bordiūrai, kas parekomedavo taip? dabar iš tų pačių trinkelių suformuoja ala bordiūrėlį - ribą ir visai puikiai atrodo ax.gif
pvz. ir dar pvz.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 16:19)
dėkui  4u.gif  .jau laukiu nesulaukiu Ikea'os Lietuvoje .. kol reikės, turėtų jau būti  bigsmile.gif

ar tik ne ta pati lova? smile.gif ČIA

Biškutį kitokią, bent man taip atrodo. Greičiausiai ir ta iš ikėjos, bet gal jau išimta, pakeista kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 09 06, 16:49)
o kam jums bordiūrai, kas parekomedavo taip? dabar iš tų pačių trinkelių suformuoja ala bordiūrėlį - ribą ir visai puikiai atrodo  ax.gif 
pvz. ir dar pvz.

taip taip sita tai zinau ir pas kaimynus suformavo ale is trinkeliu bordiurus, bet problema tam, kad siemet trinkeliu aplink nama nedesim, tik kitais metais, o siais metais dar noriu islyginti zeme ir uzsodinti zolyna, tai kad nesusimaisytu zemes su zvyru aplink nama, rekomendavo uzdeti bordiurus, o ir po to kai trinkeles klosim, nebereikes is trinkeliu formuoti.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 09 06, 18:17)
taip taip sita tai zinau ir pas kaimynus suformavo ale is trinkeliu bordiurus, bet problema tam, kad siemet trinkeliu aplink nama nedesim, tik kitais metais, o siais metais dar noriu islyginti zeme ir uzsodinti zolyna, tai kad nesusimaisytu zemes su zvyru aplink nama, rekomendavo uzdeti bordiurus, o ir po to kai trinkeles klosim, nebereikes is trinkeliu formuoti.

aaa, kitokia situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 06, 16:19)
dėkui  4u.gif  .jau laukiu nesulaukiu Ikea'os Lietuvoje .. kol reikės, turėtų jau būti  bigsmile.gif

Ką tik per žinias parodė šiuo metu statoma IKEA Vilniuje ir paminėjo kad Rūgpjūtį jau dirbs thumbup.gif
Atsakyti