Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(alfija @ 2012 09 24, 13:57)
nori ieškai, nori ne. Kiekvieno galėtų būti pasirinkimas. Tu pvz. nenori- neieškok. Kitos gal atsiras norinčios- ieškos. Bet kad nuosekliai, ir be nuskaičiavimų gautų tuos 520.
Dabar pagalvojau- įlįs kokia "vaikų mylėtoja" ir pakomentuos- jau šitos globėjos tai tik dėl pinigų, tik dėl pinigų tuos vaikus ima biggrin.gif
Jei tie alimentai būtų "virš" globos išmokos,tikrai atsirastų suinteresuotumas.O dabar niekas nesikeičia,tik mano piniginė plonėja.
Dėl vaikų mylėtojos-aš ir neslepiu,kad dėl pinigų,kur kitur taip lengvai ir tiek daug uždirbama? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 09 24, 13:57)
va tas momentas yra žiaurus. O juk galėtum sau gauti ir gauti ir pašalpą ir net po 33 mėnesiui alimentų.

Germine- nori ieškai, nori ne. Kiekvieno galėtų būti pasirinkimas. Tu pvz. nenori- neieškok. Kitos gal atsiras norinčios- ieškos. Bet kad nuosekliai, ir be nuskaičiavimų gautų tuos 520.

Dabar pagalvojau- įlįs kokia "vaikų mylėtoja" ir pakomentuos- jau šitos globėjos tai tik dėl pinigų, tik dėl pinigų tuos vaikus ima biggrin.gif

nu taip. o vaiko batai gal irgi kalėdų palauks? ar aš turiu finansuoti valstybę iš savo lėšų?

aš paprasčiausiai pageidaučiau, kad tuos alimentus pervestų į socialinio sąskaitą, o va jis lai ir ieškosi ir išskaičiuoja, o ne man lakstyti po tris įstaigas. Man užtenka įstaigų vaiko lavinimui ir psichikos normalizavimui.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 24, 15:32)
nu taip. o vaiko batai gal irgi kalėdų palauks? ar aš turiu finansuoti valstybę iš savo lėšų?
aš paprasčiausiai pageidaučiau, kad tuos alimentus pervestų į socialinio sąskaitą, o va jis lai ir ieškosi ir išskaičiuoja, o ne man lakstyti po tris įstaigas. Man užtenka įstaigų vaiko lavinimui ir psichikos normalizavimui
Tai va,tau su viena Braške,o man su visu kašiku lakstyt,jauti kiek kartų piktesnė esu? mirksiukas.gif
Ruošiam pamokas su Pupa ir Žirniu.Dar vis
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 09 24, 16:22)
Jei tie alimentai būtų "virš" globos išmokos,tikrai atsirastų suinteresuotumas.O dabar niekas nesikeičia,tik mano piniginė plonėja.
Dėl vaikų mylėtojos-aš ir neslepiu,kad dėl pinigų,kur kitur taip lengvai ir tiek daug uždirbama?  lotuliukas.gif

vat aš apie tai. Kad virš. Vat tokių kaip aš, gaunančių tik alimentus ir našlaičio pašalpas- vienetų vienetai. Ta prasme, kad globos pinigų negaunu iš viso. Dauguma tokių, kur tuos alimentus per 18 metų gali ir į tris skaičius sutalpint. O čia va žiūrėk pasistengtum? kažką gautum. ar ne? Valstybės nebetarmošintum- didink didink.
Atsakyti

QUOTE(Karusia @ 2012 09 24, 14:24)
žiūrint kaip žiūri soc. paramos skyrius. aš siunčiu antstolio išrašą kas metai -  pusantrų. neprašo ir nereik.
o vat su VIF - reikalai jau kitokie. tėtukas sumokėjo 50 lt - VIF išmokas sustabdė. reikia persvarstyti. persvarstė. išmokėjo 1 mėn. sekantį mėn. alimentų jau nebuvo  bigsmile.gif Pranešiau. Dar sprendimo nebuvo, o šiame mėnesyje vėl yra. Lygiai 30 lt.  bigsmile.gif Pranešiau. kažin - kalėdoms pinigai bus?  bigsmile.gif Tokiu būdu - šiais metais REGULIARIAS išmokas vaikui auginti būsiu gavus per tris? ar keturis? kartus.

O jei VIF jums moka ismoka, tai ta ismoka 520lt tiek pat sumazeja?

Man tai labai idomus darbas to VIF, vis girdisi per telika ar radija kaip dejuoja, kad tai valstybei kainuoja didelius pinigus, kad reikia uzdaryti. O mano pvz atveju, vaiko(vyriausiojo) tevas irgi nemokejo, pradejo moketi VIF. karta nuejusi pas antstolius pazymos, siaip paklausiau kad paziuretu, gal kartais dirbantis. pasirodo jau puse metu kaip dirbantis, ir alimentai keliauja i antstoliu kontoros saskaita, nes jie kazkaip nesugalvojo kad man juos reikia pervesti. Tai man labai idomu, ka veikia tame VIF ten tie visi teisininkai jei jie net nesuinteresuoti suzinoti ar skolininkas dirba.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 24, 16:32)

aš paprasčiausiai pageidaučiau, kad tuos alimentus pervestų į socialinio sąskaitą, o va jis lai ir ieškosi ir išskaičiuoja, o ne man lakstyti po tris įstaigas. Man užtenka įstaigų vaiko lavinimui ir psichikos normalizavimui.

tai tas taip. Aš darbo vietą pakeičiau, pasidariau laisva, miesto centre sėdžiu, namai netoli. Bet kadangi miesto centre , tai negaliu atsidžiaugti- visas pažymas rinkti ir nešti- daug arčiau ir pusės dienos nekainuoja. Vakar tvarkiausi namus, ir kažkaip įvertinau tą krūvą- pažymų kopijų, kokias buvau jau surinkus, išsiuntus, nunešus. Juokias naujam darbe- sako tu ten kiba meilužį turi- vis reik ir reik į savivaldybę biggrin.gif . Tai aš ir sakau- nu jo, nei dienos be Zuoko bigsmile.gif . Šešetdienį iš turgaus važiuojam pro savivaldybę, prisiminiau, kad pirmadienį ten reiks nešt tokius ir tokius lapus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 09 24, 16:00)
tai tas taip. Aš darbo vietą pakeičiau, pasidariau laisva, miesto centre sėdžiu, namai netoli. Bet kadangi miesto centre , tai negaliu atsidžiaugti- visas pažymas rinkti ir nešti- daug arčiau ir pusės dienos nekainuoja. Vakar tvarkiausi namus, ir kažkaip įvertinau tą krūvą- pažymų kopijų, kokias buvau jau surinkus, išsiuntus, nunešus. Juokias naujam darbe- sako tu ten kiba meilužį turi- vis reik ir reik į savivaldybę biggrin.gif . Tai aš ir sakau- nu jo, nei dienos be Zuoko bigsmile.gif . Šešetdienį iš turgaus važiuojam pro savivaldybę, prisiminiau, kad pirmadienį ten reiks nešt tokius ir tokius lapus.

Pasiusčiau....čia vien už skrajučių platinimą reikėtų minimumą mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 09 24, 17:04)
Pasiusčiau....čia vien už skrajučių platinimą reikėtų minimumą mokėti smile.gif

žinai, sako visi tokie kai aš tur kokią nors- ligą, aš atrodo savo ligą jau žinau- pažymas rinkt, ir po valdiškas įstaigas vaikščioti.
Tai iš vienos pusės kai vaikai iš asocialių šeimų, tai ten gal kiek kitaip, o man tai dar reik visokius leidimus, sutikimus duoti- jei įmotė nori ką nors parduot. Ir šiandien irgi notarė sako- va gerai, jūs pretenzijų viena kitai neturit. Tai aišku neturiu, o kokių aš galiu turėt. Aš tokia veikli moteris pasidariau, kad ne tas žodis. Galvoju, kad jei kada būčiau ėmusis verslo- man būtų sekęsi.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2012 09 24, 16:00)
O jei VIF jums moka ismoka, tai ta ismoka 520lt tiek pat sumazeja?

Man tai labai idomus darbas to VIF, vis girdisi per telika ar radija kaip dejuoja, kad tai valstybei kainuoja didelius pinigus, kad reikia uzdaryti. O mano pvz atveju, vaiko(vyriausiojo) tevas irgi nemokejo, pradejo moketi VIF. karta nuejusi pas antstolius pazymos, siaip paklausiau kad paziuretu, gal kartais dirbantis. pasirodo jau puse metu kaip dirbantis, ir alimentai keliauja i antstoliu kontoros saskaita, nes jie kazkaip nesugalvojo kad man juos reikia pervesti. Tai man labai idomu, ka veikia tame VIF ten tie visi teisininkai jei jie net nesuinteresuoti suzinoti ar skolininkas dirba.

taip.
o jei tėtis sugalvoja sumokėti kelis litus - VIF nutraukia mokėjimus, kol perskaičiuos. Perskaičiuoja - per tris mėnesius. tuo laiku gaunu tik iš soc. skyriaus. tada ateina pinigai iš VIF, tada siunčiu banko išrašą į socialinį. Skirtumą tada ir jie perskaičiuoja.
matai, kiek kainuoja valstybei veino vaiko vieni alimentai, susidedantys iš penkių dešimtinių?
mūsų alimentus pamatė iš karto bigsmile.gif Atėjo 50 lt ir bac - mėnesio gale kažkaip pinigų mažiau negu paprastai. Galvoju, ot sklerotikė išlaiduolė - išleidau ir nepamenu. bigsmile.gif paskui po kažkurio mėnesio žiūrau - lyg ir VIF turėjo pervedinėti, o nėr...... tada žiūrau - o, geras, alimentai yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 24, 18:34)
taip.
o jei tėtis sugalvoja sumokėti kelis litus - VIF nutraukia mokėjimus, kol perskaičiuos. Perskaičiuoja - per tris mėnesius. tuo laiku gaunu tik iš soc. skyriaus. tada ateina pinigai iš VIF, tada siunčiu banko išrašą į socialinį.  Skirtumą tada ir jie perskaičiuoja.
matai, kiek kainuoja valstybei veino vaiko vieni alimentai, susidedantys iš penkių dešimtinių?
mūsų alimentus pamatė iš karto  bigsmile.gif  Atėjo 50 lt ir bac - mėnesio gale kažkaip pinigų mažiau  negu paprastai. Galvoju, ot sklerotikė išlaiduolė - išleidau ir nepamenu.  bigsmile.gif  paskui po kažkurio mėnesio žiūrau - lyg ir VIF turėjo pervedinėti, o nėr......  tada žiūrau - o, geras, alimentai yra  bigsmile.gif

o kaip jie tuos tavo alimentus pamato? Tu čia pavyzdukė, ar jie patys gabūs?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 09 24, 18:12)
o kaip jie tuos tavo alimentus pamato? Tu čia pavyzdukė, ar jie patys gabūs?

matyt eina pavedimas koks spec. kodu. pirmą kartą pirmiau pamatė jie, nei aš reikšmingą sumą.
aš pavyzdukė, kai atsiuntė pranešimą užboldintu tekstą - JŪS PRIVVVAAALLLOTE informuoti, jeigu gausite....
Atsakyti
Na va, pasirodo dirba VIF. Cia gal tik mano atveju taip. man mokejo, kol as pati jiems nepranesiau, kad skolininkas jau bemaz puse metu kaip dirbantis asmuo.
Atsakyti