Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

Alfija - panašiai ir aš galvojau, tik ne apie brolius ir seses, bet apskritai, apie nemėginą būtinybės dalintis kažkuo, kas naujai surasta. g.gif 'Čia man gerai - o jūs net nesikėsinkit". kiekvienam, kuris autobuse prisėsdavo šalia, buvo išaiškinta "čia MANO mama". katė nustumta nuo kelių (jos katė, tarpu kita ko) - čia mano vieta, ne tavo. Ilgainiui praėjo. Gali dalintis viskuo. išskyrus lovą ir mylimiausią puodelį. Netgi perdaug dalintis, nėra suvokimo mano - tavo. jeigu 'tavo' imti griežtai uždrausta, tai savo atiduoda be jokių skrupulų.
Atsakyti
Bet iš tikrųjų, kaip gera, kad jūs esat wub.gif Kad mes esam wub.gif Kad mums rūpi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 28, 21:25)
Va aš ir norėjau apie santuoką rašyt,bet jau į baseiną skubėjau... mirksiukas.gif
Einant pro duris mažė verkt pradėjo.Paguldėm ir palikom su abiem Ankštiniais,nes tie bais kosėja.Tai mes su Vyšnia kaip vienturtėle.Keista,vis dairiausi kitų  unsure.gif
Škurliais su džiaugsmu pasidalinsiu,bet sandėliuot neturiu kur  ax.gif Bręskit tam reikalui greičiau

stengiamės bręsti. Šokoladais už ploto nuomą sumokėsiu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 10 28, 21:07)
stengiamės bręsti. Šokoladais už ploto nuomą sumokėsiu.
Alfija,aš tau du šokoladus-juk ne šiaip sau išsiparceliuoju ...
Prieš pat pastodama su Jaunėliu vežimuką pardaviau-gerą,vokišką,deficitinį tiems laikams.Tai va ir galvoju,ką čia toks noras išsimėžt reiškia g.gif Gal mums buto klausimas pajudės,tai ir aš šeimyną turėsiu wub.gif
Atsakyti
Vat tai mes kiekviena esam dėl mūsų vaikų, ir dėl mūsų pačių, užtai esam mes wub.gif
Va tai pasakiau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 10 28, 22:30)
Alfija,aš tau du šokoladus-juk ne šiaip sau išsiparceliuoju ...
Prieš pat pastodama su Jaunėliu vežimuką pardaviau-gerą,vokišką,deficitinį tiems laikams.Tai va ir galvoju,ką čia toks noras išsimėžt reiškia  g.gif Gal mums buto klausimas pajudės,tai ir aš šeimyną turėsiu  wub.gif

tai gal ir pajudės, jūs gi turit brolį, kurį lyg norėjo lyg ir ne įsivaikinti. Tada aš galėsiu berniukų rūbais remti. Jei liks. Bet kaip taip būna Duksis nešioja drabužius nešioja, ir kol išauga, ir batai ir drabužiai lieka kaip nauji. O ant Žiogo- tai kaip ant šakių. Momentaliai. Jis lengvas, kūdas- batų mėnesiui- viskas. Galiu pirkti kur noriu- firma neturi jokios reikšmės. Na brangesnius dar porai savaičių galima susiųti. ant jo visko reik trigubai. Striukių, kepurių, batų. Ėjo užkliuvo, griuvo, plyšo. Galima pagalvoti tyčia gadina, bet ne- pati matau kaip tai įvyksta.
Atsakyti
Kokia Žiogučio koja?Mums atliko beveik naujų batelių-išaugom.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 10 28, 21:45)
Alfija - panašiai ir aš galvojau, tik ne apie brolius ir seses, bet apskritai, apie nemėginą būtinybės dalintis kažkuo, kas naujai surasta. g.gif 'Čia man gerai - o jūs net nesikėsinkit". kiekvienam, kuris autobuse prisėsdavo šalia, buvo išaiškinta "čia MANO mama". katė nustumta nuo kelių (jos katė, tarpu kita ko) - čia mano vieta, ne tavo. Ilgainiui praėjo. Gali dalintis viskuo. išskyrus lovą ir mylimiausią puodelį. Netgi perdaug dalintis, nėra suvokimo mano - tavo. jeigu 'tavo' imti griežtai uždrausta, tai savo atiduoda be jokių skrupulų.

Pas mus kai atvažiavo dar svečiuotis, tai mane labai glumino tas- ar man dovanoji, ar gali atiduoti. Tada suskraudavo į maišą ir turi. Jo. Visokių niekų. Šiaip taip įtikindavau palikti. Jam atiteko buvęs Duksio kambarys ir lova tokia dviaukštė apačioj stalas- viršuj miegi. Tai duksis lipdavo iš įpročio- oho koks skandalas pasikeldavo- MANO.
Dalinimasis bent jau šioms dviems savaitėms pas mus baigėsi- taip viskuo pasidalino, kad reikėjo iš savo santaupų skolas vaikams gražinti. Viskas.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 10 28, 22:48)

Žiogutis pas mane su slidėm-37-38 va tep, va. Duksis irgi.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 10 28, 21:43)
ant jo visko reik trigubai. Striukių, kepurių, batų. Ėjo užkliuvo, griuvo, plyšo. Galima pagalvoti tyčia gadina, bet ne- pati matau kaip tai įvyksta.

vidinės įtampos požymis wink.gif

aš pirmoje savo gyvenimo pusėje randus tik skaičiavau, mėlynių - ne. griuvau, atsirenkiau , pamečiau iš rankų kastuvą, kuris perkirto bato viršūnę (tarp pirštų). o paskui, kai atsitiesiau pati, dingo ir amžinos traumos.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 28, 21:48)

QUOTE(alfija @ 2012 10 28, 21:51)
Žiogutis pas mane su slidėm-37-38 va tep, va. Duksis irgi.
O aš taip nuoširdžiai norėjau pasiūlyt ...
30 dydžio odinius batelius lotuliukas.gif
QUOTE(Karusia @ 2012 10 28, 22:02)
o paskui, kai atsitiesiau pati, dingo ir amžinos traumos.
Va mane šitas momentas itin domina.Atsitiesimo.Kada ir kur ta riba,tas vidinis Rubikonas,kurį peržengus tampi kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 28 spalio 2012 - 23:39
QUOTE(Karusia @ 2012 10 28, 23:02)
vidinės įtampos požymis wink.gif

aš pirmoje savo gyvenimo pusėje randus tik skaičiavau, mėlynių - ne. griuvau, atsirenkiau , pamečiau iš rankų kastuvą, kuris perkirto bato viršūnę (tarp pirštų). o paskui, kai atsitiesiau pati, dingo ir amžinos traumos.

ir tas be jokios abejonės yra, ir ta vidinė įtampa tik suaštrina ir turimas fizines problemas.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 10 29, 00:38)
O aš taip nuoširdžiai norėjau pasiūlyt ...
30 dydžio odinius batelius  lotuliukas.gif
Va mane šitas momentas itin domina.Atsitiesimo.Kada ir kur ta riba,tas vidinis Rubikonas,kurį peržengus tampi kita?

tikiu, kad nuoširdžiai. Jo ūgis 134, svoris 35- o koja koja pas vaiką, kai mano. Bet užtai kaip jis didžiuojasi- ir jo koja kaip Džiugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 28, 23:38)

kita netampi. bet atsipalaiduoji (ir plastiškai), o tai leidžia atsiskleisti - sau pačiam ir kitiems.

Alfija - nesistebiu. braškė (ūgis 134 taip pat) NEŠIOja 33-34 dydžio batus.
koja itin siaura. ant labai plonos blauzdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 29 spalio 2012 - 08:43
QUOTE(Karusia @ 2012 10 29, 09:41)
kita netampi. bet atsipalaiduoji (ir plastiškai), o tai leidžia atsiskleisti - sau pačiam ir kitiems.
Alfija - nesistebiu. braškė (ūgis 134 taip pat) NEŠIOja 33-34 dydžio batus.
koja itin siaura. ant labai plonos blauzdos.

bet kaip tada jai nupirkti ką nors sunku, kad tiktų ir jau paneliškai prie kojos gulėtų. Mūsų Aistei koja iki 45 numerio išaugo. Panelei. Oho kokie buvo kompleksai, ir tuo laiku dar nebuvo net kaip užsakyt tų didesnių numerių batų. Tai rudeninius ir žieminius pirkdavom vyriškus ir neštdavom batsiuviui gėlytes siuvinėt. Dar defektas toks pėdos buvo- užsakomi ortopediniai batai neįkandami pagal kainas buvo- 1000 litų pora. Tai taip vaikas ir kankinosi. Bet žiemą rudenį dar nieko- vienatiniai, orginalūs batai, o pavasariui ir vasarai- basučių tai nėr, tai irgi- pirkdavom vyriškas, nešdavom pas batsiuvį, kad tas visas juosteles nudažytų kaip nors ružavai, arba pakeistų. Bet ji vistiek žinojo, kad čia vyriška ir labai kompleksavo. Ji gi norėjo ant kulniukų, tokių visokių peleniškų batelių - na kur 35 dydžio taip atrodo.
Atsakyti