QUOTE(meilikatyte @ 2012 09 15, 00:04)

ne o ko as jus turiu kaltint
na vienu zodziu tas kremas kaskoks kosmaras

2kartus dariau ir abu ispilti teko pliurza gaunasi niekas cia nesusiplaka.
1- varijantas pakaitinus baltimus kad istirptu pudra nesiplake baltimai gavosi kaip pienas,ispyliau lauk
2-baltimu nekaitinau taip isplakiau bet tik sviesta idejau iskart suskystejo sriubike gavosi ir vel teko pilti lauk:hm o gi baltimai tai riebalu nemeksta

vienu zodziu produktu metimas lauk
Baltymai turi išsiplakti, parašyta recepte pakaitinti, reiškia reikia pakaitinti, aš darau su cukrumi, cukrus greičiau ištirpsta ant garų vonelės, kažką ne taip darote, gal pakliuvo riebalo, recepte nurodyta cukraus pudra, jūs gal naudojote pudrą kurios sudėtyje buvo krakmolas, gal būt tas įtakojo, puikiai gaunasi su cukrumi.
Į išplaltus baltymus, beplakant jie turi būti atvėsę, nuo garų vonelės jie šilti, dėti sviestą kambario temperatūros dalimis, po kiekvienos porcijos gerai išplakant. Baltymai turi būti pilnai atvėsinti, kitaip pradės tirpti dedamas sviestas,Šioje vietoje, baltymų masė nusėda ir gali kremas tapti tokios nevientisos konsistencijos. Į tai nekreipkite dėmesio ir toliau dėkite sviestą dalimis. Sudėjus visą sviestą, jungiame mikserį visu galingumu ir plakame kol kremas taps vientisos blizgios konsistencijos.
Bet kokių fantastiškų tortų atnešta,