Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(Tuoj @ 2012 12 20, 13:09)
Bože, ingušonkai, - tik nesakyk, kad tų paslėptus saldainius suradusi nebūtum pasivaišinusi... Negi niekada neieškojai jų prieš šventes, žinodama, kad tikrai tikrai jie turi būti čia kur nors paslėpti? smile.gif
Mano nuomone, vaikui pas psichologą nereikia smile.gif

Supratau - pas psichologa reikia man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 12 20, 15:08)
Supratau - pas psichologa reikia man  cool.gif

Ir tau nereikia, esi stabili biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Atbuvom sventes mokykloje - man visai patiko, tik gave dovanas maniskes buvo piktos ir raudojo cool.gif vat ka reiskia skirtingos dovanos doh.gif
O dabar noriu Jums parasyti kelius zodzius 4u.gif

Eini
Ir lieka pėdos
aiškios
Ir jų nebeužsnigti!
Smagu
po žemę vaikščiot
Ir pėdsakus palikti.

Just. Marcinkevičius

Su artėjančiom šventėm 4u.gif
Atsakyti
O pas mus tik siandien, 16.30 vakarelis. Ziuresim kaip bus. Kadangi, kas yra tikrasis Kalėdų senis (arba jo padejejas) jau zino, tad reakcija i dovanas turetu buti diplomatiskesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 12 21, 11:50)
tik gave dovanas maniskes buvo piktos ir raudojo  cool.gif  vat ka reiskia skirtingos dovanos  doh.gif

Maniškė irgi sceną iškėlė doh.gif Dovanos taip pat skirtingos... Po tokio skandalo kilo noras praleisti dovanas namuose. Ačiūdie, laiku prisiminiau, kad ir pati nelabai moku slėpti nusivilimo blush2.gif

Gražių švenčių 4u.gif
Atsakyti
Graziu ir prasmingu svenciu wub.gif
Atsakyti
Na ką, mielosios...
Šianakt iki 2.30 pakavau dovanas ax.gif Kvaila-juk galima per kelis vakarus tai padaryti. Bet kaip gera, kai pakuoji ir pats džiaugiesi, kaip vaikas-kad gražu, kad bus labai visiems smagu.

Tad, mielosios, brangiosios, pačios fainiausios dvynukų mamos, linkiu susėdus prie Kūčių stalo pamiršti skaudamas nugaras, pavargusias kojas, plyštančias nuo rūpesčių galvas-ir pasimėgaukit-kokie gražūs jūsų vaikai, kokie šaunūs jūsų vyrai, kokie mylimi jūsų artimieji sėdintys prie bendro stalo. Užmerkit akis-įkvėpkit šitos šiltos , pilnos meilės , stebuklingos akimirkos. Ir saugokit tą akimirką širdyje.

Gerų Jums švenčių-ir nepamirškit, kad ptys nuostabiausi jūsų artimieji tik todėl, kad jūs pačios esat nuostabiausios. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 12 23, 10:31)
Na ką, mielosios...
Šianakt iki 2.30 pakavau dovanas ax.gif Kvaila-juk galima per kelis vakarus tai padaryti. Bet kaip gera, kai pakuoji ir pats džiaugiesi, kaip vaikas-kad gražu, kad bus labai visiems smagu.

Tad, mielosios, brangiosios, pačios fainiausios dvynukų mamos, linkiu susėdus prie Kūčių stalo pamiršti skaudamas nugaras, pavargusias kojas, plyštančias nuo rūpesčių galvas-ir pasimėgaukit-kokie gražūs jūsų vaikai, kokie šaunūs jūsų vyrai, kokie mylimi jūsų artimieji sėdintys prie bendro stalo. Užmerkit akis-įkvėpkit šitos šiltos , pilnos meilės , stebuklingos akimirkos. Ir saugokit tą akimirką širdyje.

Gerų Jums švenčių-ir nepamirškit, kad ptys nuostabiausi jūsų artimieji tik todėl, kad jūs pačios esat nuostabiausios. wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip grazu wub.gif

Aciu Jums kad esate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 12 23, 10:31)

Gerų Jums švenčių-ir nepamirškit, kad ptys nuostabiausi jūsų artimieji tik todėl, kad jūs pačios esat nuostabiausios. wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu . labai miela

Siemet man Kaledos buvo KITOKIOS, nes vaikai auga , o tevai sensta.
paaiskinsiu :
1. per Kucias nebuvo vieno 16 m dalyvio. as visa ta laika nervinausi, vis galvojau apie ta vaika (kur jis , su kuo ir pan., po paros paaiskejo, kad gere alu su draugu ) Jo tevams kazkaip tai nepasirode problema. matyt visa problema manyje: kazkaip sureiksmini momenta, sureiksmini susirinkima prie stalo ir pan. Galu gale visko nutinka su tais jaunuoliais..... Tikrai nenoreciau kad kuris mano vaikas taip pasielgtu ....
2. Per kaledas mano mama iskele skandala del ne taip supjaustytos mesos. kokia baisi senatve ir taip baisu netekti proto ....
Atsakyti
Su tarpusvenciu wub.gif Bukit ir toliau grazios, laimingos, mylimos wub.gif Ir niekur is cia nedinkit cool.gif
Pirmune, Aciu. Kaip visada, labai grazu wub.gif
Aruli - stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Laba brangiosios ax.gif

siaip baigiu isproteti nuo visu permainu darbe schmoll.gif
Aruli - as pasimelsiu uz tave, o tu uz mane, ok?
Sian U koncertas sokiuose - o as jokios nuotaikos neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 12 28, 10:50)

siaip baigiu isproteti nuo visu permainu darbe  schmoll.gif
Aruli - as pasimelsiu uz tave, o tu uz mane, ok?

ta prasme, dar vyksta kedziu stumdymai ? as supratau, kad jau tau buvo aisku, kad lieki ir pan. nemalonu

ar matet ta 3D filmuka ant varpines ?
Atsakyti