QUOTE(pirmune @ 2012 12 23, 10:31)
Tad, mielosios, brangiosios, pačios fainiausios dvynukų mamos, linkiu susėdus prie Kūčių stalo pamiršti skaudamas nugaras, pavargusias kojas, plyštančias nuo rūpesčių galvas-ir pasimėgaukit-kokie gražūs jūsų vaikai, kokie šaunūs jūsų vyrai, kokie mylimi jūsų artimieji sėdintys prie bendro stalo. Užmerkit akis-įkvėpkit šitos šiltos , pilnos meilės , stebuklingos akimirkos. Ir saugokit tą akimirką širdyje.
Gerų Jums švenčių-ir nepamirškit, kad ptys nuostabiausi jūsų artimieji tik todėl, kad jūs pačios esat nuostabiausios.
aciu . labai miela
Siemet man Kaledos buvo KITOKIOS, nes vaikai auga , o tevai sensta.
paaiskinsiu :
1. per Kucias nebuvo vieno 16 m dalyvio. as visa ta laika nervinausi, vis galvojau apie ta vaika (kur jis , su kuo ir pan., po paros paaiskejo, kad gere alu su draugu ) Jo tevams kazkaip tai nepasirode problema. matyt visa problema manyje: kazkaip sureiksmini momenta, sureiksmini susirinkima prie stalo ir pan. Galu gale visko nutinka su tais jaunuoliais..... Tikrai nenoreciau kad kuris mano vaikas taip pasielgtu ....
2. Per kaledas mano mama iskele skandala del ne taip supjaustytos mesos. kokia baisi senatve ir taip baisu netekti proto ....