Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(bulkute @ 2012 09 27, 09:14)

Aruli, dziugu, tik nesigirk, spauda ir taip mirga  mirksiukas.gif

Prasom issamiau bigsmile.gif Mazylio zurnale tikrai nebuvo rasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 27, 09:05)
Prasom issamiau bigsmile.gif Mazylio zurnale tikrai nebuvo rasyta biggrin.gif

Ir as nerandu - kur ??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 09 27, 08:14)
vakar mergina vidurini pirsta parode, kai liepiau miegoti eiti  blink.gif  per menesi daug ismoko mokykloje smile.gif

Maniškiai metus rusų darželį lankė - pirmasis žodis buvo "žopa" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 27, 14:59)
Ir as nerandu - kur ??? bigsmile.gif
nemanau, kad Bulka turėjo konkrečiai Arulio atvejį...Greičiausiai kalba eina apie "mokymus" su palūdimiu ir t.t. Visą savaitę žiniasklaida askalavo ax.gif kadangi Arulis ir mokymuose , o dar su masažais, tai...
Atsakyti
Laba diena visoms, seniai besilankiau, bet matau viskas čia pas jus gerai - bėgat lekiat vaikus kartais prisimenat smile.gif , ir aš taip pat.
Užsukau, nes striukių žieminių reikia biggrin.gif Gal kokie aruliukai ar pirmūniukai turi išaugtų? 116 ir 122 dydžio reiktų.
4u.gif
Atsakyti
Boze!!!!
kai kas nors po darbo eina i parduotuve, kirpykla ar i sporto kluba, ar tai reiskia kad nedirba ?
Pirmune, tik nereikia fantazuoti.....
Alls, maniskiai jau isaugo 116-122 dydi. Bet to dydzio ziemines striukes isparceliavau pavasari blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arulis: 27 rugsėjo 2012 - 20:27
Tai SU PENKTADIENIU 4u.gif

Kazkaip visa rugseji jauciuosi bais reikalinga ax.gif Ir penktadienio vakarai man ziauuuuuriai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 09 27, 22:24)
Boze!!!!
kai kas nors po darbo eina i parduotuve, kirpykla ar i sporto kluba, ar tai reiskia kad nedirba ?
Pirmune, tik nereikia fantazuoti.....
Alls, maniskiai jau isaugo 116-122 dydi. Bet to dydzio ziemines striukes isparceliavau pavasari blush2.gif

Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Aš čia prie ko???Čia -Bulka unsure.gif Aš tik ipakomentavau jos žodžius ax.gif Prašyčiau cool.gif Man svetimų medalių nereikia lotuliukas.gif

Gero penktadienio 4u.gif
O man-mamos deina tongue.gif Eisu liuobt namų doh.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Mes jau pailseje cool.gif Nors siaip - visai smagiai prasibegau per tas kelias dienas. Sestadieni vaziavom i kaimuka Birzuos - pakeliui aplankem Kavarsko saltini, Puntuko akmenį, Biliūno kapą, papiknikavom ant Šventosios kranto bigsmile.gif Kaimuky rinkom obuolius - ir gryzom tik vakar 23 val... Sian buvo sunku keltis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 01, 08:20)
Labas rytas  bigsmile.gif

Mes jau pailseje  cool.gif  Nors siaip - visai smagiai prasibegau per tas kelias dienas. Sestadieni vaziavom i kaimuka Birzuos - pakeliui aplankem Kavarsko saltini, Puntuko akmenį, Biliūno kapą, papiknikavom ant Šventosios kranto  bigsmile.gif  Kaimuky rinkom obuolius - ir gryzom tik vakar 23 val... Sian buvo sunku keltis  lotuliukas.gif

o su rogem nevaziavot ? baisiai smagus reikalas
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 01, 20:49)
o su rogem nevaziavot ? baisiai smagus reikalas

Laba ryta,

Nea - roges liko kitam kartui bigsmile.gif
Sian tooookie kamsciai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O aš vakar po prailgintos vežiau Kasparą pas traumatologą. Nukrito nuo karstynių. nusibrozdino smilkinį, bet labai neramu buvo, kad labai miregot norėjo ir pilvą skaudėjo. Lig ir viskas gerai-šiandien jau gerai jaučiasi, bet dar teks pas neurologą važiuot. apturėjom nervų, tsakant doh.gif
Atsakyti