QUOTE(Ohh @ 2012 09 17, 16:06)
As siuo metu siuvineju kelis darbus, tad visi juda labai letai. Kelis labai maziukus atidaviau draugei, bandysim su jais kazka sventisko sukomponuot, ziuresim, kas gausis.
Cia dieninio darbelio procesas:

Atrode, kad bus labai paprasta, kelios spalvos ir geras rezultatas
Realiai - spalvu labai daug, pirma karta susiduriau su blendingu, dar reik sekt, kiek siulu giju reik kiekvienam atspalviu.
Prie dirbtines sviesos siuvineju aguonas, liko nedaug, bet vis neprisedu prie ju

Dar su dukruze siuvinejam cupcake - nesibaigiantis procesas, mat ji pati nemoka, o labai nori siuvinet, tai as iduriu adata, ji istraukia ir taip visus dygsnius
Rinkinukas is Buccila

Vynuoges keke maziems proektams (schema radau nemokama internete - ji didesne, bet paemiau tik viena keke)

Ir dar cia blizganti aida - pas mus tai naujas gaminys, pabandziua nufotografuot, bet nelabai kas matos. Sueis sventiniams darbeliams.
Nerealus grozis
Tikiuos, greitu metu sulauksim kiek kitokiu hortenziju
Papildyta:
Nu saunuole Tu
As turbut po keliu dygsniu buciau metus, jei tai butu mano pirmas darbas ir dar juodas audinys
Siaip vakar krausciau savo stalciu ir radau irgi pirma darba - ziauriai baisu ir dar nebaigtas, tai pabaigsiu, bus "puosmena" vaiko kambariui ziema
Cia dieninio darbelio procesas:

Atrode, kad bus labai paprasta, kelios spalvos ir geras rezultatas
Prie dirbtines sviesos siuvineju aguonas, liko nedaug, bet vis neprisedu prie ju

Dar su dukruze siuvinejam cupcake - nesibaigiantis procesas, mat ji pati nemoka, o labai nori siuvinet, tai as iduriu adata, ji istraukia ir taip visus dygsnius

Vynuoges keke maziems proektams (schema radau nemokama internete - ji didesne, bet paemiau tik viena keke)

Ir dar cia blizganti aida - pas mus tai naujas gaminys, pabandziua nufotografuot, bet nelabai kas matos. Sueis sventiniams darbeliams.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 17, 06:33)
MAIA Everlasting love
Nerealus grozis
Tikiuos, greitu metu sulauksim kiek kitokiu hortenziju
Papildyta:
QUOTE(asta30a @ 2012 09 17, 08:34)
Nu saunuole Tu
Siaip vakar krausciau savo stalciu ir radau irgi pirma darba - ziauriai baisu ir dar nebaigtas, tai pabaigsiu, bus "puosmena" vaiko kambariui ziema
QUOTE(Katu @ 2012 09 17, 19:06)
KATU kiek darbelių vienu metu
Sveikos siuvinėtojos,
Prisiduodu ir aš ką per vasarą nuveikiau
Pakalnutės
Iš arčiau
Realybėj tik gal spalvos šiek tiek ryškesnės (čia gal dėl fotiko). Siuvinėta DMC siūlais, Aida 14 (bet su šiuo dydžiu baigta, eisiu prie smulkesnės, nes nepatinka man tie balti tarpai
)
Katu, kartais kur juoda kanva yra ne "whole lotta latte" siuvinėji?
arba kažką labai panašaus, buvau nusižiūrėjus ir aš vėliau kažką tokio išsiuvinėt, nors dienos tik trumpėja
Šiam kartui tiek, eisiu boružių siuvinėt
P.s. Įrėmininti obelų žiedai namų sąlygomis:
Obelų žiedai
Prisiduodu ir aš ką per vasarą nuveikiau
Pakalnutės
Iš arčiau
Realybėj tik gal spalvos šiek tiek ryškesnės (čia gal dėl fotiko). Siuvinėta DMC siūlais, Aida 14 (bet su šiuo dydžiu baigta, eisiu prie smulkesnės, nes nepatinka man tie balti tarpai
Katu, kartais kur juoda kanva yra ne "whole lotta latte" siuvinėji?
Šiam kartui tiek, eisiu boružių siuvinėt
P.s. Įrėmininti obelų žiedai namų sąlygomis:
Obelų žiedai
QUOTE(Naggy @ 2012 09 17, 19:28)
pakalnutės buvo ir mano norėtos,sveikinu su pabaigimu
QUOTE(Naggy @ 2012 09 17, 18:28)
o sakykit ... kai siuvinėjot foną , ar siuvinėjot 10x10
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 17, 19:14)
o sakykit ... kai siuvinėjot foną , ar siuvinėjot 10x10
nes man lyg matosi toks perėjimas.. nežinau kaip paaiškinti 
Cia gal neisplautas dar darbelis,nes ir as matau tuos perejimus kur buvo subraizyta su markeriu
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 17, 18:21)
Cia gal neisplautas dar darbelis,nes ir as matau tuos perejimus kur buvo subraizyta su markeriu 
Siuvinėjau 20x20 pagal schema, del to ir matosi perejimas, reikes sutvarkyt darba ir nebesimatys tikriausiai..
O sakykit kas siuvinėjat didelius darbus, haed ir pan., siuvinėjant lapais, na griežtai pabaigi vieną lapą, tada pradedi šalia kitą, nebūna kad paskui vizualiai lyg ir matosi ta riba? anksčiau lyg buvo sakyta, kad reik kelis kryželius pratęst į kitą lapą, kad neliktų linijos, bet kiek mačiau procesų, dažniausiai lygiai lapą užbaigia
QUOTE(asta30a @ 2012 09 17, 16:34)
Na, moterytes... prie jusu sauniuju darbuku isdrysiu ir as savojo pirmojo siuvinejamo darbuko eiga parodyti
jau truputi, kaip ir matosi zirgo profilis
tik aida labai jau susiglamziusi matosi

jau truputi, kaip ir matosi zirgo profilis
tik aida labai jau susiglamziusi matosi

jau koks man grazus sitas zirgas...
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 17, 19:43)
O sakykit kas siuvinėjat didelius darbus, haed ir pan., siuvinėjant lapais, na griežtai pabaigi vieną lapą, tada pradedi šalia kitą, nebūna kad paskui vizualiai lyg ir matosi ta riba? anksčiau lyg buvo sakyta, kad reik kelis kryželius pratęst į kitą lapą, kad neliktų linijos, bet kiek mačiau procesų, dažniausiai lygiai lapą užbaigia 
aš DIM siuvinėju tai jokiais būdais ne po lapą
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 17, 19:26)
aš DIM siuvinėju tai jokiais būdais ne po lapą
visada pažiūriu kitame lape tos spalvos tesinį ir pabaigiu siųlą jau kitame lape
na supratot turbūt
nes man tai paskui matosi tas lapų perėjimas..
vat ir naggy man fonas matosi kad kvadratėliais buvo siuvinėta

Yup, profesionalo neapgausi